הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הליפטר ששוקל כמו מיס פיטנס

בתור אחד שמאוד אוהב לעבוד עם חגורה - לא אמור לכאוב לך שום דבר בלי חגורה, יכול להיות יותר קשה זה ברור. אחרי התחרות הייתי מתמקד בלפתור את הבעיה הזאת, אפילו לעשות סתם אחרי הסטים עבודה עם 60-80 קילו המון חזרות.

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שמאוד אוהב לעבוד עם חגורה - לא אמור לכאוב לך שום דבר בלי חגורה, יכול להיות יותר קשה זה ברור. אחרי התחרות הייתי מתמקד בלפתור את הבעיה הזאת, אפילו לעשות סתם אחרי הסטים עבודה עם 60-80 קילו המון חזרות.
דיברתי על זה עם יוסי כבר, הוא אמר שכנראה יש לי רצועות מאוד קצרות במפשעה ובגלל זה כואב לי. כואב לי לעשות סקוואט גם בלי משקל, כשאני שובר מקביל אני מרגיש צביטה כואבת בשני צידי המפשעה, והלחץ שהחגורה מפעילה על הבטן מוריד את הכאב.

• פותח/ת השרשור
אימון B [יום שלישי, 5/11/13]:
הרשו לי לבכות קצת ולשבח את עצמי - ישנתי שעתיים בלילה, קמתי ב-7 בבוקר לעבודה חדשה במפעל, העבודה היא קריעת תחת! פיזית מאוד וכל היום על הרגליים, הרגשתי שהרגליים שלי מתפרקות כל היום ואני גם רוכב על האופניים הלוך חזור וזה גרם לי לדומס, גם היה לי דומס מאימון שעבר, וגם אני עדיין חולה. סיימתי לבכות. ועכשיו למשקלים!!!

סקוואט התאוששות.
פרס 55 רביעייה PR!!!!!
דדליפט 186 שלישייה PR!!!!!!! היה כ"כ קשה לעזאזל, בחזרה השלישית כבר לא היו לי כוחות להחזיק את הגב והרמתי עם גב עגול ורפוי לחלוטין, כאב טיפה והיה קשה רצח לנעול כי לא הצלחתי ליישר את הגב לקראת הנעילה אבל לא ויתרתי ואחרי 4-5 שניות נעלתי [בלי הקפצות].

משקל גוף 67 ק"ג.
שבוע הבא מתכנן על 190X3 ואם זה ילך כמו שצריך - זהו, אני מוכן לתחרות.

• פותח/ת השרשור
אימון C [יום חמישי, 7/11/13]
העבודה החדשה גומרת אותי, אני מגיע הביתה ולא מסוגל לעמוד על הרגליים, מרגיש שכפות הרגליים שלי נסדקות בכל צעד שאני עושה.

סקוואט 130 ק"ג 3X3, קשה אבל נסבל
בנצ' 87.5 ק"ג 3X3, סביר, קל משחשבתי
מתח עם 30 ק"ג X5 יותר קל מבדר"כ.

• פותח/ת השרשור
אימון A [יום ראשון, 10/11/13]
סקוואט 125 ק"ג 3X5 היה קשהההה לא יודע מה קורה לי!!! אני שרוף וזה רק בסקוואט, אני נאבק על משקלים שהיו לי כ"כ קלים, בקצב הזה כנראה שלא אצליח יותר מ-145 ק"ג בתחרות וזה חבל כי כבר היה לי 155 במכון..

בנצ' 85 ק"ג 3X5 קל רצח

מתח עם 30 ק"ג X5
מתח נקי ל-20 חזרות

זה בסדר לצורך העניין אחרי שנתתי ALL OUT בבנץ' שבוע אחרי זה נתתי 120 לשלשות היה גריינד כמעט בכל הסטים שבוע אחרי זה 125 עלה חלק. יהיה טוב.

• פותח/ת השרשור
אימון B [יום שלישי, 12/11/13]
סקוואט התאוששות
פרס 55X5 וווהוווווווו PRRRR
דדליפט 190X3 ווהווווווווווווווווווווווווווו PR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח/ת השרשור
אימון C [יום חמישי, 14/11/13]
סקוואט 135 ק"ג 3X3 קשה
בנצ' 90 ק"ג 3X3 ממש קל [אבל יש הקפצה על החזה]
מתח עם 30 ק"ג עליי 4X3 ממש קל

• פותח/ת השרשור
אימון כבד אחרון
סקוואט 130 ל-3X5
בנצ' 87.5 ל-3X5
מתח עם 30 ק"ג ל-3X5

נפצעתי בגב התחתון ובאגן מהסקוואט בימים האחרונים, אז לא עושה יותר משקלים כבדים עד התחרות
לא עושה סקוואט ודדליפט, משקיע בבנצ' ננסה לשפר אותו כמה שאפשר עד התחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית