אני לא רואה בעיה, חאצ'ו יא זאמוש - זאמוש חאצ'ו?
אתה אוהב לחזור על טעויות? 😛
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא רואה בעיה, חאצ'ו יא זאמוש - זאמוש חאצ'ו?
בקרוב אצלך! 😃
תגיד, לדעתך אפשר לשלב סמולוב לבנץ' עם 5/3/1 לסקוואט ודדליפט?סמולוב ג'וניור בונוס ראונד (סבב 4 אימון 1) - 6X6 עם 75%.
הבנץ' שוב הרגיש כמו יום התאוששות, קשה להאמין שהייתי עושה 5X5 עם המשקל הזה ביום הנפח של טקסס לפני מס' חודשים.
אחרי הבנץ' הקליל - סינגלים בסקוואט, 90% עלה אבל היה לי כשל עם 98% שהצלחתי ביום ראשון.
היה לי מאוד קשה להחזיק את המוט באחיזה הרגילה שלי בגלל הפאמפ בידיים אז עשיתי באחיזה קצת יותר רחבה מבדר"כ שממש לא עשתה לי טוב.
משום מה אף אחד מאנשי הכוח לא היה בחד"כ אז היה אימון די מצ'עמם.
ביום ראשון הקרוב אני אעשה 8X4 עם ה-5RM הנוכחי (לא ניסיתי לעשות 5RM חדש אחרי קורטה, רק 1RM), יהיה מעניין 🏋️
תגיד, לדעתך אפשר לשלב סמולוב לבנץ' עם 5/3/1 לסקוואט ודדליפט?
אני לא מתכוון לעשות את זה עכשיו אבל בתור אופציה לעתיד אולי...
אבל אפשר לעשות את הסקוואט ודדליפט בימים אחרים שהאימון בנץ' קצת יותר קצר לא? כי זה ום אחד סקוואט ויום אחד דדליפט אז אפשר לדחוף אותם איפשהואם יש לך יכולת התאוששות טובה אז אני לא רואה סיבה שלא, 531 לא תובענית כמו תוכניות כוח אחרות.
מה שכן אני לא הייתי עושה את זה כי 10 סטים בבנץ' לוקחים די הרבה זמן, לשלב עם זה BBB בסקוואט ייקח יותר מדי זמן - מעדיף לעבוד בנפח נמוך ועצימות גבוהה (ובנוסף זה גם כיף).
אבל אפשר לעשות את הסקוואט ודדליפט בימים אחרים שהאימון בנץ' קצת יותר קצר לא? כי זה ום אחד סקוואט ויום אחד דדליפט אז אפשר לדחוף אותם איפשהו
טוב אני אחשוב על זה לעומק אם וכאשר אני ארצה לעשות סמולוב לבנץ'. בינתיים מחר נראה אם הRM1 שלי השתפר ב531 😃כן, אפשר בשני האימונים הקצרים יותר (6X6 ו-7X5) - אבל צריך לראות איך אתה מרגיש עם כל הנפח הזה.
פרס 62.5 3X5
סקוואט 110 3X5
כתפיים 20 3X10
מתח 3X6
דדליפט 110 1X5
כתף אחורית 3X10
יד קדמית ואחורית
סוף סוף אתה מעדכן, הגיע הזמן 😃Koller עדכן/ה את הלוג ״Everything is Bigger in Texas II״:
עדכון לוג: 10/02/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
תעדכן גם, יש PR 😃סוף סוף אתה מעדכן, הגיע הזמן 😃
מעדכן ברגעים אלה, שמור את מוניטינך 😆תעדכן גם, יש PR 😃
שומר לך גם 😁מעדכן ברגעים אלה, שמור את מוניטינך 😆
יכול להיות שכתבת את זה כבר איפשהו? או שאולי סיפרת את זה במכון? כי יש לי דז'ה וו מטורף, אני בטוח שכבר קראתי את המילים האלהכרגיל לא היה מוט כשהגעתי, שאלתי את החבר'ה שעבדו עם האלייקו בבנץ' כמה סטים נשאר להם בשביל לשריין את המוט, שתי דקות אחרי הגיע בחור שאני בכלל לא מכיר ושאל אותם כמה סטים נשארו בשביל להיכנס אחריהם, הסברתי לו שאני לוקח את המוט והוא אמר לי שהוא לא נותן לי את המוט (חצי בצחוק? אין לי מושג), לזה עניתי עם חיוך - תשמע, אני לוקח את המוט, אתה מוזמן לנסות לעצור אותי 😃
יכול להיות שכתבת את זה כבר איפשהו? או שאולי סיפרת את זה במכון? כי יש לי דז'ה וו מטורף, אני בטוח שכבר קראתי את המילים האלה
יכול להיות 😃 פשוט משום מה נדמה לי ששמעתי או קראתי את זה בדיוק במילים האלה 😁אני חושב שסיפרתי את זה במכון, אנחנו מבלים יותר מדי זמן ביחד אז הסיפורים חוזרים על עצמם 😃