Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

תאכלס זה מה שאני הייתי עושה במקומו אז אני לא שופט 😃
יותר מעניין אותי לדעת על האחד שמלטף אותך בזמן דדליפט ונותן טיפים לסקוואט.
לא יודע מה איתך, אות הוא פחות מעניין :/
עם חברה כמוכם אני מופתע שלמאמן המלטף הזה עדיין יש שיניים...
כמו שגודלין אמר, כולנו חננות. ובכל מקרה המאמן כנראה יודע את מי ללטף ואת מי לא 😃

לא יודע מה איתך, אות הוא פחות מעניין :/

כמו שגודלין אמר, כולנו חננות. ובכל מקרה המאמן כנראה יודע את מי ללטף ואת מי לא 😃

לא יודע מה איתך אבל לי אין חברה שתלטף אותי 😃 אז לוקחים מה שיש 😃

עם חברה כמוכם אני מופתע שלמאמן המלטף הזה עדיין יש שיניים...

אף אחד מהמאמנים לא מנסה לתת לי טיפים כבר הרבה זמן, המאמן עם התספורת אפילו ביקש ממני טיפים לפאוור קלין שלו.
הם בדר"כ מטרידים בחורות או אנשים שלא יודעים בדיוק מה לעשות.

אף אחד מהמאמנים לא מנסה לתת לי טיפים כבר הרבה זמן, המאמן עם התספורת אפילו ביקש ממני טיפים לפאוור קלין שלו.
הם בדר"כ מטרידים בחורות או אנשים שלא יודעים בדיוק מה לעשות.
זי כי הם רואים אותך בכלל מתאמן, אתה רק בא לשחק ולדבר.

זה נכון, אני בכלל לא מתאמן כשאני בחד"כ, רק בא לדבר עם אנשים ולשחק בטלפון 😃

עכשיו הבנתי שהמשחק זה הסוד ללהרים כבד ולעשות PR , לקראת מחר יתקין את המשחק ומעכשיו אני יבוא ישחק שעתיים וילך הביתה.

עכשיו הבנתי שהמשחק זה הסוד ללהרים כבד ולעשות PR , לקראת מחר יתקין את המשחק ומעכשיו אני יבוא ישחק שעתיים וילך הביתה.

הסוד האמיתי הוא לאכול בשישי שבת עוגת גבינה שלמה בעצמך ואז להזמין ביום ראשון שני מגשי פיצה ולאכול אחד בראשון ואחד בשני.

אבל אל תגלה לאף אחד, אם מישהו שואל - אני אוכל רק חזה עוף ואורז שש פעמים ביום 😃

הסוד האמיתי הוא לאכול בשישי שבת עוגת גבינה שלמה בעצמך ואז להזמין ביום ראשון שני מגשי פיצה ולאכול אחד בראשון ואחד בשני.

אבל אל תגלה לאף אחד, אם מישהו שואל - אני אוכל רק חזה עוף ואורז שש פעמים ביום 😃

SHEMO ו דומינוס ?

דווקא לא. אני גם מזמין תמיד שני מגשים מדומינוס ואוכל את השני למחרת, שם אותו בתנור (במיקרו זה זוועה) והוא יוצא סבבה לגמרי.
שאלה קצת לא קשורה אבל יצא לך לגור במגורים של עזה? יש שם בכלל איפה להשיג תנור/מיקרוגל/קומקום?

המגורים שם דיי זוועה, הולכים להתקלח בבריכה/חדר כושר
זה לא מה שמטריד אותי אחרי הכל עברתי צה"ל והתנאים שלי לא היו הכי פשוטים (חצי שנה בכלל גרתי באוהל 12). אני צריך רק לדעת אם אני צריך להביא מהבית מיקרו/קומקום למקרה שאין שם במטבחון.

זה לא מה שמטריד אותי אחרי הכל עברתי צה"ל והתנאים שלי לא היו הכי פשוטים (חצי שנה בכלל גרתי באוהל 12). אני צריך רק לדעת אם אני צריך להביא מהבית מיקרו/קומקום למקרה שאין שם במטבחון.
זה פרטים שאני לא יודע לצערי, תכנס בפייסבוק לסטודנטים בטכניון ותשאל שם.

אני גרתי שנה בעזה בתקופה שעוד היינו שלושה בחדר (כיום זה רק שניים).

יש מקום למיקרוגל אחד בחדר, המטבחון/מקלחת ושירותים משותפים לכל בניין, אתה צריך להביא מיקרוגל וקומקום (או שהשותף שלך יצטרך).

עדכון מהאימון אתמול - סיום סמולוב ג'וניור סבב כפול - אימון מס' 24 - 10X3 עם 95% - 3RM חדש!

חיכיתי ליבגני שיבוא ויעודד אותי מהצד והוא לא בא אז נכשלתי בסט השלישי. 🤬

סתם 😃

אחרי שהמתנתי 20 דקות בשקט בצד בפינה בחושך שהבנץ' שלי יתפנה ממישהו שעשה את הרוטינה הידועה של אופקי-עליון-תחתון להיפרטרופיה מירבית התחממתי כמו במחלקה הגריאטרית עד שהגעתי למשקל העבודה - היה די כבד אבל שמחתי לשבור את ה-3RM שלי אחרי הסט הראשון, רק עוד תשעה לדרך!
אחד המאמנים חקר אותי מה בדיוק אני אוכל ואילו תוספים אני לוקח ובסוף הוסיף "אבל הכי חשוב הסייקלים, כן?" - ברור, ו-45 שניות מנוחה בין סט לסט.
עשיתי עוד כמה סטים ואז מאמן אחר אמר לתמרה שהיא עובדת עם יותר מדי משקל והטכניקה שלה בסקוואט היא "טכניקה של פאוורליפטרים שרק מעוניינים להרים יותר משקל" והציע לה לעשות חצאים כמוהו, למה אף אחד לא מציע לי הגיגי חוכמה כאלו?
עוד כמה סטים עברו בהן הטרדתי את אלון לשמור עלי ואז הגיע הסט האחרון - קצת רייג' ו... 4RM חדש!

ביום שלישי - ממשיך עם עוד שבוע של סמולוב ג'וניור? כנראה 🕴

שמע, גם אתה מדבר על כל מיני דברים מוזרים כמו XRM כאשר X גדול מ-1, וגם אין מספרים. אני חוזר לניהול ונותן לך באן. 🤬🤬🤬

שמע, גם אתה מדבר על כל מיני דברים מוזרים כמו XRM כאשר X גדול מ-1, וגם אין מספרים. אני חוזר לניהול ונותן לך באן. 🤬🤬🤬

😃

מה תעשה אם אני אגיד לך...שהיום אני אקבע 6RM חדש? 🤣

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית