טוב התגובה הזאת: 🤦♂️ לא מספיקה במקרה הזהאהבתי גם שאחרי שהוא נכשל הוא נח דקה ואז שאל אותך כמה זמן יש עד הסט הבא שלך כי הוא כבר צריך להיכנס שוב 😆
הכי חשוב זה לנוח דקה בין סט לסט ולהגיע לכשל בכל הסטים, זו הדרך להצלחה (טוב, זה ותשעה סטים ליד קדמית).
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב התגובה הזאת: 🤦♂️ לא מספיקה במקרה הזהאהבתי גם שאחרי שהוא נכשל הוא נח דקה ואז שאל אותך כמה זמן יש עד הסט הבא שלך כי הוא כבר צריך להיכנס שוב 😆
הכי חשוב זה לנוח דקה בין סט לסט ולהגיע לכשל בכל הסטים, זו הדרך להצלחה (טוב, זה ותשעה סטים ליד קדמית).
יוקר המחייה הגיע גם לפורום, קשה לאדם אחד להחזיק לוג אז הם חולקים אותונכנסתי פעם ראשונה ללוג הזה, קראתי 3 עמודים אחורה ואני מתקשה להבין למי הוא שייך....
אז למי אני אמור להביא מוניטין???יוקר המחייה הגיע גם לפורום, קשה לאדם אחד להחזיק לוג אז הם חולקים אותו
כן, אני סתם חלש ועושה שטויות.. INCIN יותר מעניין 🚔(הבעיה היא שהוא לא מפרסם שירים אז מדי פעם אני שם עדכון עם שיר)לפי איך שזה ניראה הלוג הוא של INCIN ו KOLLER מספים.
כן, אני סתם חלש ועושה שטויות.. INCIN יותר מעניין 🚔(הבעיה היא שהוא לא מפרסם שירים אז מדי פעם אני שם עדכון עם שיר)
לטובת הפרחחים שטוענים שאני מספים:
סקוואט 145 2X5
דדליפט 160 1X3
בנץ 80/82.5/85/87.5/90 X5
מתח 6X5
פלייס עם כבל 6X10
יד קדמית 3X10
יד אחורית 2X10
🚫❌❓
4RM חדש!
מזל טוב תותח! 👏
מטורף, ומזל טוב.
תאכלס אני חושב שזה הכל בגלל הסופרסטים שאתה עושה בבנץ 😃.
מחר מגיעה לעודד.
אני צריך ללמוד לכתוב כמוך.
תאכלס אני חושב שזה הכל בגלל הסופרסטים שאתה עושה בבנץ 😃.
אני משתדל שיהיה מעניין בלוג של אלון, המשקלים לא באמת מעניינים 😃
תחשוב איזה משעמם היה אם הייתי כותב:
עדכון אימון #24 - 3X9 עם 95%, 3RM חדש. עוד סט עם ארבע חזרות - 4RM חדש.
ואם כבר דיברת על Heroes Charge - בזמן הסטים בבנץ' שיפרתי את המיקום שלי ב-Grand Arena מ-70 ל-7, מישהו הוריד אותי ל-17 עשר דקות לפני תשע וב20:59 נלחמתי נגדו ועליתי בחזרה ל-7 (ה-Awards נקבעים לפי המיקום ב21:00), אז היה לי מצב רוח וטוב ובהחלט יכול להיות שזה עזר ל-4RM לעלות 😃
מי אמר את זה? o_Oo_Oאחד המאמנים חקר אותי מה בדיוק אני אוכל ואילו תוספים אני לוקח ובסוף הוסיף "אבל הכי חשוב הסייקלים, כן?" - ברור, ו-45 שניות מנוחה בין סט לסט.
גם אני רוצה לדעת. יום שני-שלישי הבא אני הולך להרשם לשם וצריך לדעת עם מי לא לדבר.מי אמר את זה? o_Oo_O