Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

אלון אני מצטער מראש על הספאם, אבל הייתי חייב:

@Koller @incin @yujinius @godlin23 @Tank

יצא לכם לראות את המפלצת הזאת שמתאמנת אצלנו בחדכ?! בחור לא גדול בצורה מטורפת, אני מעריך שלא יותר מ100 קילו, פשוט בא ומשך היום 280!
לדבריו הוא עושה דדליפט רק מאוקטובר 2014 ובפעם הראשונה שהוא משך זה היה 200 😳
בחור ערבי? נראה לי זה ההוא שהתאמן עם בלאל (ככה קוראים לבחור שעושה דדליפט עם רצועות?) שבוע שעבר

אל תצפה ליותר מדי, incin מרים אחוזים מה1RM שלו, לא משקלים אמיתיים. @coldfire יכול להעיד. נכון @incin ? 🤣 😉

בדיוק, אין לי משקלי עבודה בכלל - יש לי אחוזים מ-1RM, המקסימום שלי זה שתי פלטות כתומות ואחת סגולה 😃

@Tank - כנראה שאעבור לתוכנית ממוקדת דדליפט אחרי העצימות בבנץ' אז אתה תראה אותי מדדלפט לא מעט, גם אם הבחור מהמגזר לא טבעי אני אשמח לראות מישהו מרים יותר ממני על בסיס קבוע - זה רק יכול לדחוף אותי קדימה 😃

בדיוק, אין לי משקלי עבודה בכלל - יש לי אחוזים מ-1RM, המקסימום שלי זה שתי פלטות כתומות ואחת סגולה 😃

@Tank - כנראה שאעבור לתוכנית ממוקדת דדליפט אחרי העצימות בבנץ' אז אתה תראה אותי מדדלפט לא מעט, גם אם הבחור מהמגזר לא טבעי אני אשמח לראות מישהו מרים יותר ממני על בסיס קבוע - זה רק יכול לדחוף אותי קדימה 😃
אל תדאג אני עושה כמיטב יכולתי כדי שתראה מישהו עם משקלים גבוהים ממך על בסיס קבוע כמה שיותר מהר! שלא תגיד שלא דואגים לך בטכניון! 😃

אל תדאג אני עושה כמיטב יכולתי כדי שתראה מישהו עם משקלים גבוהים ממך על בסיס קבוע כמה שיותר מהר! שלא תגיד שלא דואגים לך בטכניון! 😃

בשמחה, אין לי שום בעיה שכולם יעקפו אותי - זה רק יעשה לי טוב 😃

עזוב, תבוא מחר, נעשה בנץ' ביחד (אני צריך ספוטר) 😃
הייתי רוצה אבל כבר שישי ושבת לא התאמנתי אני לא רוצה לעשות 3 ימי מנוחה בלינארית זה לא בריא כי גם ככה זה נפח נמוך. הייתי עושה את זה רק אם אין לי שום ברירה אחרת

עברו כבר כל כך הרבה אימונים מהפעם האחרונה שעדכנתי שאני כבר לא זוכר מה עשיתי באיזה אימון אז סיכום קצר: המשכתי עם סמולוב ג'וניור עד שהגעתי לאימון הידוע לשמצה של 10X3 עם ה-1RM שלי פחות 2.5 ק"ג, סט ראשון היה קשה אבל עלה, סט שני כשל ראשון בתוכנית, סט שלישי שלישייה עם גריינדר בסוף ואז פמפומים עם 4 סטים עם 78.5% (10 חזרות, 8 חזרות, 8 חזרות, 9 חזרות) - 10RM חדש!

סה"כ - 31 אימונים ללא כשל - כמעט שמונה סבבים של ארבעה אימונים במקום שלושה 😃

האימון הזה היה ביום ראשון שבוע שעבר - נחתי ביום שלישי עם שלושה סטים של 10 חזרות עם 100 ק"ג וביום חמישי שמתי את ה1RM שלי על המוט והצלחתי לעשות שתי חזרות - שלישית כשל אבל היתה זו היתה יותר בעיית טכניקה מאשר בעיית כוח - 2RM חדש!

אתמול - 1RM עם תוספת של 5 ק"ג, רייג' - ועלה אפילו בלי גריינד - 1RM חדש!
מנוחה קצרה, 1RM עם תוספת של 10 ק"ג, רייג' - ונתקעתי באמצע, הרגשתי שאני עדיין יכול להילחם אבל אלון תפס את המוט כי הוא התחיל לרדת למטה (אני לא הרגשתי את זה אבל כמו שכתבתי בלוג אחר - סומך עליו).

אחרי הבנץ' עברתי לדדליפט כשהמאמן הנוגע עצבן אותי כי הוא לא נתן לסיימון לקחת את המוט שהשתמשתי בו בבנץ' לאיזור של הדדליפט - אמרתי לו לא והוא התחיל לומר לי שזו הוראה מלמעלה ושיביאו עוד מוט ואז עשה כאילו הוא מתקשר לשרון (לא יודע, הלכתי להחליף גרביים).

כשחזרתי סיימון עשה עם המוט של הבנץ' במקביל לדדליפט של שי אז שמחתי לראות שהכל הסתדר.

קיצור, דדליפט סינגלים עד 96%, לא יותר מדי כבד.

מחר אנסה לשבור איזשהוא שיא, 2RM או 3RM - יהיה מעניין 🕴

שלושה סטים של 10 חזרות עם 100 ק"ג
אתה שוב חושף פרטים על המשקלים שלך 😛
כשהמאמן הנוגע עצבן אותי כי הוא לא נתן לסיימון לקחת את המוט שהשתמשתי בו בבנץ' לאיזור של הדדליפט - אמרתי לו לא והוא התחיל לומר לי שזו הוראה מלמעלה ושיביאו עוד מוט
לא ממש הבנתי מה ה"הוראה מלמעלה"

חוץ מזה כל הכבוד, אתה מתקדם כאילו אתה לא זקן שעובד מהבוקר עד הערב 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית