בחור ערבי? נראה לי זה ההוא שהתאמן עם בלאל (ככה קוראים לבחור שעושה דדליפט עם רצועות?) שבוע שעבר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בחור ערבי? נראה לי זה ההוא שהתאמן עם בלאל (ככה קוראים לבחור שעושה דדליפט עם רצועות?) שבוע שעבר
כן ראיתי עכשיו את כל הדיון, עניתי לפני שראיתי חחחכן וכן
אל תדאג אני עושה כמיטב יכולתי כדי שתראה מישהו עם משקלים גבוהים ממך על בסיס קבוע כמה שיותר מהר! שלא תגיד שלא דואגים לך בטכניון! 😃בדיוק, אין לי משקלי עבודה בכלל - יש לי אחוזים מ-1RM, המקסימום שלי זה שתי פלטות כתומות ואחת סגולה 😃
@Tank - כנראה שאעבור לתוכנית ממוקדת דדליפט אחרי העצימות בבנץ' אז אתה תראה אותי מדדלפט לא מעט, גם אם הבחור מהמגזר לא טבעי אני אשמח לראות מישהו מרים יותר ממני על בסיס קבוע - זה רק יכול לדחוף אותי קדימה 😃
אל תדאג אני עושה כמיטב יכולתי כדי שתראה מישהו עם משקלים גבוהים ממך על בסיס קבוע כמה שיותר מהר! שלא תגיד שלא דואגים לך בטכניון! 😃
אני מגיע כרגילמישהו בא להתאמן היום בערב?
סבבה נתראה ב7, בסוף השתנה לי הלו"ז ואני מתאמן השבוע כרגילאני מגיע כרגיל
עזוב, תבוא מחר, נעשה בנץ' ביחד (אני צריך ספוטר) 😃סבבה נתראה ב7, בסוף השתנה לי הלו"ז ואני מתאמן השבוע כרגיל
עזוב, תבוא מחר, נעשה בנץ' ביחד (אני צריך ספוטר) 😃
סביבות 5-6באיזה שעה? אני בא מחר
סביבות 5-6
האמת ששלוש בא בטובבעייתי לי, אני יכול או בשלוש או בשמונה וחצי..
הייתי רוצה אבל כבר שישי ושבת לא התאמנתי אני לא רוצה לעשות 3 ימי מנוחה בלינארית זה לא בריא כי גם ככה זה נפח נמוך. הייתי עושה את זה רק אם אין לי שום ברירה אחרתעזוב, תבוא מחר, נעשה בנץ' ביחד (אני צריך ספוטר) 😃
האמת ששלוש בא בטוב
מצויין 😃יאללה אז בשלוש, אם משהו ישתנה אני אודיע לך אבל לא נראה לי שזה יקרה
אתה שוב חושף פרטים על המשקלים שלך 😛שלושה סטים של 10 חזרות עם 100 ק"ג
לא ממש הבנתי מה ה"הוראה מלמעלה"כשהמאמן הנוגע עצבן אותי כי הוא לא נתן לסיימון לקחת את המוט שהשתמשתי בו בבנץ' לאיזור של הדדליפט - אמרתי לו לא והוא התחיל לומר לי שזו הוראה מלמעלה ושיביאו עוד מוט