עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה לא מפרסם שירים של גייז יותר ?
דווקא אהבתי לשמוע אותם.
למה אתה לא מפרסם שירים של גייז יותר ?
דווקא אהבתי לשמוע אותם.
עם השיר הזה הצלחתי היום לפתור שאלה קשה בפיזיקה, אין מה לאמר על זה!התעלית על עצמך
כל הכבוד על הPRטקסס-שבוע 6-התאוששות
פרס
60 4X3 PRֱֱֱ התכנון היה 57.5 ל-5, היה על המוט 60 אז אמרתי ננסה, למה לא. הצלחתי 4X3, סט ראשון אם לא הייתי נקבה יש מצב 5 היה עולה. מרוצה 😃
סקוואט
95 2X5
צין אפס
3X8
יד קדמית 2X6
אני מתאמן בלי מוזיקה בכלל 🙄 (אני נכנס לרייג' לפני אימון), אגב תודה על התרגיל כתפיים, התחלתי לעשות אותו וזה אחלהקשה לי להבין איך מתאמנים עם שירים כאלה
אבל אם זה עושה לך טוב אז מזה משנה בכלל?
הייתי בטוח זה הכי גיי שיש חח.. 3 פלטות זה חלום:sarcastic:, למרות שזה משקל שאתה מתחמם איתו והוא נחשב משקל נמוך ☝️לא כזהההה גיי.
מאוכזב1 שבוע הבא 3 פלטות, מתרגש ?
כבוד על הפיארס.
אני חושב שלמקם את המוט טיפה יותר רחוק שתצטרך לכופף יותר את הברך כדי לגעת בו ישפר את המצב.
אייכככ אינסין הזה שמעתי הוא מפמפם בייספס בכלוב.140 זו אבן דרך, קדימה לפלטה הרביעית! בתקווה שאנשים יפסיקו לומר לך שטויות כשהם יראו איך אתה מתקדם (וגם יפסיקו ללכלך עלי מאחורי הגב! 🤬)
כן זו הבעיה.. INCIN כמעט חודש מנסה לתקן אותי פה אבל כשאני בא לסט עבודה אני שוכח הכל ופשוט מרים בטכניקה שאני רגילכבוד על הפיארס.
אני חושב שלמקם את המוט טיפה יותר רחוק שתצטרך לכופף יותר את הברך כדי לגעת בו ישפר את המצב.
פלטה 4 נראה רחוק מאוד 🫤 אם לא הייתי אדיש הייתי צוחק לבחור ההוא בפרצוף אבל אני לא כזה, אל תדאג הוא סתם חלש שמקנא 👎140 זו אבן דרך, קדימה לפלטה הרביעית! בתקווה שאנשים יפסיקו לומר לך שטויות כשהם יראו איך אתה מתקדם (וגם יפסיקו ללכלך עלי מאחורי הגב! 🤬)