הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

טקסס-שבוע 6-התאוששות
פרס
60 4X3 PRֱֱֱ התכנון היה 57.5 ל-5, היה על המוט 60 אז אמרתי ננסה, למה לא. הצלחתי 4X3, סט ראשון אם לא הייתי נקבה יש מצב 5 היה עולה. מרוצה 😃
סקוואט
95 2X5
צין אפס
3X8
יד קדמית 2X6
כל הכבוד על הPR

קשה לי להבין איך מתאמנים עם שירים כאלה
אבל אם זה עושה לך טוב אז מזה משנה בכלל?

קשה לי להבין איך מתאמנים עם שירים כאלה
אבל אם זה עושה לך טוב אז מזה משנה בכלל?
אני מתאמן בלי מוזיקה בכלל 🙄 (אני נכנס לרייג' לפני אימון), אגב תודה על התרגיל כתפיים, התחלתי לעשות אותו וזה אחלה

טקסס-שבוע 6-עצימות
בנץ'
87.5X4 PR
הצלחתי 4 והייתי ממש שמח(התכנון היה 3) אז החזרתי את המוט, אחרי זה אמרו לי שיש מצב החמישי היה עולה, בקיצור שוב פעם יצאתי נקבה.. אבל עדיין שמח מהPR!
סקוואט
137.5 1X5 PR
היה כבד אבל הטכניקה הייתה מעולה.
דדליפט
140 1X5 PR
המשקל לא היה סופר כבד, הגב היה ישר אבל יש מה לשפר הרבה בטכניקה, הגב מקביל לריצפה. הטכניקה הזאת מלווה אותי מהיום הראשון שהתחלתי ולא משתנה:cray:

@incin הצלם המעולה, תודה!
מקבילים+27.5 1X5 PR
מתח
יד קדמית

אימון מעייף אבל טוב. שבוע הבא 3 פלטות בסקוואט והמטרה היחידה שנשארה זה 2 פלטות בבנץ'.
שיר יומי:

כבוד על הפיארס.
אני חושב שלמקם את המוט טיפה יותר רחוק שתצטרך לכופף יותר את הברך כדי לגעת בו ישפר את המצב.

על כל שיר גיי שתפרסם אני אפרסם שיר מטאל על מנת לאזן את רמות הטסט
ואתה מתחזק אחלה דרך אגב

140 זו אבן דרך, קדימה לפלטה הרביעית! בתקווה שאנשים יפסיקו לומר לך שטויות כשהם יראו איך אתה מתקדם (וגם יפסיקו ללכלך עלי מאחורי הגב! 🤬)

140 זו אבן דרך, קדימה לפלטה הרביעית! בתקווה שאנשים יפסיקו לומר לך שטויות כשהם יראו איך אתה מתקדם (וגם יפסיקו ללכלך עלי מאחורי הגב! 🤬)
אייכככ אינסין הזה שמעתי הוא מפמפם בייספס בכלוב.

כבוד על הפיארס.
אני חושב שלמקם את המוט טיפה יותר רחוק שתצטרך לכופף יותר את הברך כדי לגעת בו ישפר את המצב.
כן זו הבעיה.. INCIN כמעט חודש מנסה לתקן אותי פה אבל כשאני בא לסט עבודה אני שוכח הכל ופשוט מרים בטכניקה שאני רגיל
פלטה 4 נראה רחוק מאוד 🫤 אם לא הייתי אדיש הייתי צוחק לבחור ההוא בפרצוף אבל אני לא כזה, אל תדאג הוא סתם חלש שמקנא 👎

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית