- פותח/ת השרשור
לא יודע תאמת.. חלב אני שותה ליטר ביום וזה מספיק.. מוסיף שמן למאכלים/מגדיל פחמימותאיזה אוכל אתה מתכוון להוסיף ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע תאמת.. חלב אני שותה ליטר ביום וזה מספיק.. מוסיף שמן למאכלים/מגדיל פחמימותאיזה אוכל אתה מתכוון להוסיף ?
התחלת רוטציה בין הפרס לבנץ'?
זה בסדר, אני קונה את זה בשביל העכבר שלי.. הוא נכנס לסבב שלישי של סמולוב לבנץ' והתחילו לו כאבים במרפק, חבל שייעצר
(0:50 זה החלק הרלוונטי)
אצלי היה כורכום של מותג הבית של אתר מסויים...
אצלי היה כורכום של מותג הבית של אתר מסויים...
יום בזיוני של שטויות-שבוע 14
סקוואט
105 2X5
בנץ
60 5X10
מתח - 5 סטים
בטן
יד קדמית
כתף ימין מציקה לי מאוד, ככה שיום חמישי אין שיא כנראה בלחיצות 😕 נקנה כורכום
התחלתי בזמן האחרון, הזכרת לי.. אני אעשה עכשיו גומיה בבית 😃מבצע עזר כלשהו לבריאות הכתף?
תודה, נשאר למצוא את נוסחת הקסם ללחיצות ואני מסודר 😃תותח, כל הכבוד על הסקוואט והדדליפט! הם מתקדמים בצורה מפחידה! (מוניטין כשאוכל)
מי שמדברתודה, נשאר למצוא את נוסחת הקסם ללחיצות ואני מסודר 😃
התחלתי בזמן האחרון, הזכרת לי.. אני אעשה עכשיו גומיה בבית 😃
טקסס-שבוע 14-עצימות
פרס
60 1X6 PR
67.5 1X1
70F
חבל שה70 לא עלה 👎
סקוואט
160 1X3 PR
כבד אבל טוב.
תודה ל @incin הצלם ול @yujinius על נוכחותו היום(אף על פי שאתה מאחר קבוע)
דדליפט
160 1X4
אחלה
מתח(3X6) ומקבילים(3X10) סופר סט
פייי, כמה אנשים היו היום סביב הסקוואט והדדליפט, היינו איזה 15 איש, הכל היה מפוזר, מלא רעש 😆 סה"כ אימון די טוב יחסית לזה שיש לי יותר מדי דברים על הראש בזמן האחרון.
התחלתי בזמן האחרון, הזכרת לי.. אני אעשה עכשיו גומיה בבית 😃
טקסס-שבוע 14-עצימות
פרס
60 1X6 PR
67.5 1X1
70F
חבל שה70 לא עלה 👎
סקוואט
160 1X3 PR
כבד אבל טוב.
תודה ל @incin הצלם ול @yujinius על נוכחותו היום(אף על פי שאתה מאחר קבוע)
דדליפט
160 1X4
אחלה
מתח(3X6) ומקבילים(3X10) סופר סט
פייי, כמה אנשים היו היום סביב הסקוואט והדדליפט, היינו איזה 15 איש, הכל היה מפוזר, מלא רעש 😆 סה"כ אימון די טוב יחסית לזה שיש לי יותר מדי דברים על הראש בזמן האחרון.
ה-67.5 לקח את כל הכוח, אני בטוח שה-70 היה עולה אם אלון היה עובר אליו ישר אחרי ה-60.כל הכבוד!!! אגב אם הייתי בא יותר מוקדם ה 70 בפרס היה עולה רק מהנוכחות שלי:)
@Koller אלון לאן אתה עושה טיול? ומתי?ה-67.5 לקח את כל הכוח, אני בטוח שה-70 היה עולה אם אלון היה עובר אליו ישר אחרי ה-60.
עוד אימון שרוסס, צריך להתעלות עליו שבוע הבא לפני הטיול של אלון 😃