Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

אני אעדכן גם את האימון שלי מאתמול -

קורטה נפח 6/12: כלקח מפעם קודמת שמתי את השלווה בתוך בקבוק קטן של מים בטעמים, לוקח שוטים בין הסטים בשביל לא לפרק שריר שומן וגידים.

בנץ' 66% 8X5 עדיין די קל, מעלה ביום שלישי ל-70% ונראה איך אני אתמודד עם זה.
סקוואט 60% 8X5 מעייף לקראת הסוף, אבל לא נורא.
דדליפט 61.5% 8X5 סטים ראשונים קלים, כרגיל מתיש ככל שהאימון מתקרב לסופו.

אני מזיע כמו חזיר יבלות בזמן האימונים האלו, מקנא ב- @Koller שבא לחד"כ עם חולצות כותנה בהירות בלי לחשוש מכתמי זיעה.

קורטה נפח 6/12: כלקח מפעם קודמת שמתי את השלווה בתוך בקבוק קטן של מים בטעמים, לוקח שוטים בין הסטים בשביל לא לפרק שריר שומן וגידים.

אני מזיע כמו חזיר יבלות בזמן האימונים האלו, מקנא ב- @Koller שבא לחד"כ עם חולצות כותנה בהירות בלי לחשוש מכתמי זיעה.
מזיע ככה?

20141116_203802.jpg

למה כמעט כל המנהלים במחדרת ??
פתח לוג שתף אותנו , מאוד מעניין אותי לעקוב

לתלה אימון הבא?

אין חובות לראק בלוגים 😛

למה כמעט כל המנהלים במחדרת ??
פתח לוג שתף אותנו , מאוד מעניין אותי לעקוב

יש לי אקסל ב-google drive שבו כל האימונים שלי אי פעם מעודכנים, אולי יום אחד אני אפתח לוג.
בינתיים אני אמשיך להספים את הלוג של אלון 😃

אין חובות לראק בלוגים 😛

יש לי אקסל ב-google drive שבו כל האימונים שלי אי פעם מעודכנים, אולי יום אחד אני אפתח לוג.
בינתיים אני אמשיך להספים את הלוג של אלון 😃
אפשר שיתוף בגוגל דוקס ?
לא חייב ניהול אפילו

אני שונא לרוץ אבל פעם בשנה יש מבחן 2000 ואני רץ - השנה: 8:50, אמנם ממש לא בשמיים אבל מבסוט מהתוצאה

אני שונא לרוץ אבל פעם בשנה יש מבחן 2000 ואני רץ - השנה: 8:50, אמנם ממש לא בשמיים אבל מבסוט מהתוצאה
לא רע, אני זוכר בתחילת י"ב רצתי 2000 ב 13:30 בערך, ואז בסוף י"ב נכנסתי קצת לכושר ועשיתי ב 8 וקצת...
אגב אם אתה מביא פתק שעשית סקוואט מעל 140 אתמול זה נותן פתור מהריצה?

לא רע, אני זוכר בתחילת י"ב רצתי 2000 ב 13:30 בערך, ואז בסוף י"ב נכנסתי קצת לכושר ועשיתי ב 8 וקצת...
אגב אם אתה מביא פתק שעשית סקוואט מעל 140 אתמול זה נותן פתור מהריצה?
כל שיעור אנחנו רצים 10 דק' בהתחלה אז יש לי פתור בגלל הסקוואט(לא באמת, אני פשוט לא באמת רץ..), 2000 אני עושה כל שנה כמסורת.

@Koller - לא שכחת לעדכן את האימון מאתמול? ציפור קטנה בשם אלכס לחשה לי שהגעת כמה שעות לפני 😃

עדכון מהאימון של אתמול (אימון יומולדת 33): קורטה נפח שבוע שלישי 7/12

העלאת משקלים (כזכור, האחוזים בקורטה נפח הם 58-60-62-64 לפי 1RM יעד עם single ply)

בנץ' - 8X6
62.5% -> 66% -> 70%

סקוואט - 8X5
58% -> 60% -> 63.75%

דדליפט - 8X5
58% -> 61.5% -> 64.4%

האימון היה די קשה, מלבד אדם אחד שמתאמן איתי בדר"כ (סיימון, אני יודע שאתה קורא את זה) לא היו יותר מדי אנשים שאני מדבר איתם.

בנץ' - מתחיל להרגיש את המשקל, כבר בסט הראשון הרגשתי שה-groove לא טוב, העייפות מצטברת..
סקוואט - סביר בהחלט, מישהי שאני לא מכיר נכנסה לעבוד איתי בין הסטים אז הייתי צריך לפרק את הכל ולהרכיב מחדש כמה פעמים.
דדליפט - השלפוחית בזרת של יד ימין ממש מטרידה אותי, אני אנסה לשפצר משהו באימון הבא כי אני לא יכול לאחוז את המוט כמו שצריך כרגע, המשקל לא קל והעייפות גורמת לי להוריד אגן יותר מדי בסטאפ - אין סיכוי שמשקל נורמלי מתרומם בצורה הזו.

סה"כ אימון די מתיש, אבל אני מתחיל לראות את האור בקצה מנהרת הנפח.

@Koller - לא שכחת לעדכן את האימון מאתמול? ציפור קטנה בשם אלכס לחשה לי שהגעת כמה שעות לפני 😃

עדכון מהאימון של אתמול (אימון יומולדת 33): קורטה נפח שבוע שלישי 7/12

העלאת משקלים (כזכור, האחוזים בקורטה נפח הם 58-60-62-64 לפי 1RM יעד עם single ply)

בנץ' - 8X6
62.5% -> 66% -> 70%

סקוואט - 8X5
58% -> 60% -> 63.75%

דדליפט - 8X5
58% -> 61.5% -> 64.4%

האימון היה די קשה, מלבד אדם אחד שמתאמן איתי בדר"כ (סיימון, אני יודע שאתה קורא את זה) לא היו יותר מדי אנשים שאני מדבר איתם.

בנץ' - מתחיל להרגיש את המשקל, כבר בסט הראשון הרגשתי שה-groove לא טוב, העייפות מצטברת..
סקוואט - סביר בהחלט, מישהי שאני לא מכיר נכנסה לעבוד איתי בין הסטים אז הייתי צריך לפרק את הכל ולהרכיב מחדש כמה פעמים.
דדליפט - השלפוחית בזרת של יד ימין ממש מטרידה אותי, אני אנסה לשפצר משהו באימון הבא כי אני לא יכול לאחוז את המוט כמו שצריך כרגע, המשקל לא קל והעייפות גורמת לי להוריד אגן יותר מדי בסטאפ - אין סיכוי שמשקל נורמלי מתרומם בצורה הזו.

סה"כ אימון די מתיש, אבל אני מתחיל לראות את האור בקצה מנהרת הנפח.
הבטחתי לחבר אתמול שאני אלך איתו בצהריים, הוא הבטיח לי מחר לבוא איתי בערב, תפגוש אותו 😃 (עשינו הרבה שטויות שלא שווה לעדכן)
אה ו... הרבה מזל טוב!! שתתאמן בטכניון עד גיל 120!

אינסין מהמשקלי העבודה כרגע ?
אם אפשר לשאול

אני בכוונה לא מפרסם אותם, משקלי העבודה שלי סבירים - אבל מלכתחילה הגעתי לתחום כי הייתי אדם חלש שרצה להתחזק, ולא אדם חזק שרצה להיות חזק יותר 😃

אני וקולדפייר עושים תחרות מי מחליף קידומת ראשון בדדליפט (זו ההרמה הטובה ביותר שלי), ממש אליפות המחלקה הגריאטרית 🏋️😅

לא מתכוון להתחרות (מתאמן בשביל להתחזק, כמו שכבר כתבתי), יבגני @yujinius ייצג את בית הטכניון בתחרות הקרובה.

אה כן, שכחתי גם לומר שיש לי ראטיו על הפנים (שוקל 110 ק"ג בבוקר כרגע, 1.96), ככל שאני מתאמן יותר זמן הוא נהיה יותר מצ'וקמק 😃

לא מתכוון להתחרות (מתאמן בשביל להתחזק, כמו שכבר כתבתי), יבגני @yujinius ייצג את בית הטכניון בתחרות הקרובה.
תכלס אתה היית מייצג את הטכניון יותר בכבוד, אבל לי אין בעיה בתחרות ראשונה להתחרות ולקחת מקום אחרון, ככה יהיה הרבה מקום לשיפור להבא 😃
אגב מה עם איזה קבוצת עידוד של הטכניון בתחרות?
אימון יומולדת 33)
מזל טוב 🤡 עד 120 קילו בנץ', בכל צד כמובן:)

מה סיימון גם בפורום?

אני בכוונה לא מפרסם אותם, משקלי העבודה שלי סבירים - אבל מלכתחילה הגעתי לתחום כי הייתי אדם חלש שרצה להתחזק, ולא אדם חזק שרצה להיות חזק יותר 😃

אני וקולדפייר עושים תחרות מי מחליף קידומת ראשון בדדליפט (זו ההרמה הטובה ביותר שלי), ממש אליפות המחלקה הגריאטרית 🏋️😅

אתה התבלבלת. התחרות היא מי הראשון שנותן בראש לשיאן. ואני מבקש, אני עדיין צעיר!

תכלס אתה היית מייצג את הטכניון יותר בכבוד, אבל לי אין בעיה בתחרות ראשונה להתחרות ולקחת מקום אחרון, ככה יהיה הרבה מקום לשיפור להבא 😃
אגב מה עם איזה קבוצת עידוד של הטכניון בתחרות?

כמו כל שנה - אין לי חופש בחנוכה, אפילו לא חצי יום, אבל אני אהיה שם ברוחי ואעודד אותך 😃
מזל טוב 🤡 עד 120 קילו בנץ', בכל צד כמובן:)

תודה רבה, בקרוב אצלך 🏋️😅

מה סיימון גם בפורום?

הוא אמר לי שהוא איתר את המשתמש שלי כאן בפורום וקרא קצת הודעות, אני לא חושב שיש לו יוזר בינתיים.

אתה התבלבלת. התחרות היא מי הראשון שנותן בראש לשיאן. ואני מבקש, אני עדיין צעיר!

מה שמצחיק זה שגם כשנעבור לקידומת הבאה עדיין השיאן יהיה לפנינו, מה מאכילים אתכם שם באוניברסיטה?

Koller עדכן את הלוג ״לוג שטויות בין תוכניות״:

עדכון לוג: 18/11/14

אימון עצימות לשטויות
SQ
155X3
160X3
אחלה, יותר טוב משציפיתי
BP
90X4
סביר-
DL 160X3
היה עוד בטנק אבל לא התאוששתי 100% מיום ראשון
מתח 3X8
יד קדמית ואחורית
שמח לגלות שלא נחלשתי(טפו טפו), תמיד אחרי חופשות לוקח לי איזה שבועיים לחזור לכושר.. שבוע הבא/עוד שבועיים בעזרת השם עוד סבב של חקסס 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית