הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

חחח חולה על השטויות שלך עם המוזיקה
כן הבחור הזה באמת אחד המוזרים, ראית פעם איך הוא מבצע תרגילים? כל תנועה שלו זה 1/100 טווח תנועה והוא מפמפם ככה בלי סוף, פעם ניסיתי לספור כמה "מתח" הוא עושה והתייאשתי באיזה 50

חחח חולה על השטויות שלך עם המוזיקה
כן הבחור הזה באמת אחד המוזרים, ראית פעם איך הוא מבצע תרגילים? כל תנועה שלו זה 1/100 טווח תנועה והוא מפמפם ככה בלי סוף, פעם ניסיתי לספור כמה "מתח" הוא עושה והתייאשתי באיזה 50
2 נק' בונוס על הזיהוי המהיר, מסתבר שלא כל-כך קשה לזהות אותו. הוא בהחלט זכה בתואר "מוזר השנה" לשנת 2014. הידיים הלא פרופורציונליות+הגובה בשילוב הגוף המוזר+טווח התנועה בתרגילים+הפרצוף של הטרול, זיכו אותו בתואר.

כן, היה.. פעם הבאה שים לב למישהו שעושה שכיבות שמיכה ומגיע לזווית 179 מעלות, זה הוא 🤬

מעניין, גם אני לא שמתי לב אליו.
ראיתי פעם בפאוור סנטר בנשר מישהו עם ידיים עצומות אבל גב/חזה ורגליים כמו של אפרוח, הייתי בהלם לראות דברים כאלו בארץ.

מעניין, גם אני לא שמתי לב אליו.
ראיתי פעם בפאוור סנטר בנשר מישהו עם ידיים עצומות אבל גב/חזה ורגליים כמו של אפרוח, הייתי בהלם לראות דברים כאלו בארץ.
רואים שלא היית בקאנטרי ערד

עדכון אימון שהיה ביום שלישי: קורטה נפח 10/12, עוד שני אימונים וזהו!

בנץ' עלה ל-73%+.
סקוואט ל-66%+.
דדליפט ל-66%+.

אחד האימונים היותר קשים שהיה לי בקורטה, הופתעתי מהמשקל בבנץ' - ועשיתי כבר 78% ל10X5 לפני קורטה.
אין ספק שהעייפות המצטברת עושה את שלה ואני הרבה יותר חלש כרגע.

סקוואט דווקא הלך לא רע, היתה מישהי חדשה בראק שמעולם לא ראיתי שרוצה להתחרות שנה הבאה, היא אמרה שתשתדל לבוא בימי שלישי בשעות שלנו.

דדליפט - חמישה סטים ראשונים היו בסדר, שלושה אחרונים סיוט - חשבתי באיזשהוא שלב לחתוך הביתה ולעשות רק שישה סטים של עבודה אבל אחרי השישי הצלחתי לצבור מספיק אנרגיה בשביל לעשות עוד שני סטים.

היום אימון 11/12 ויום ראשון הוא האימון האחרון בנפח - בקרוב הכוח יחזור, יהיה מעניין 🏋️😅

טקסס-עצימות 1
בנץ
85 1X5
סקוואט
155 1X4
דדליפט
155 1X4
מתח 3X6
יד קדמית 3X8
יד אחורית 3X8
פווארקלין טכניקה
אימון קליל סה"כ