הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

האמת @incin , לא הייתי מנחש שזה הוא שאמר לאלון דבר כזה. תפסתי ממנו עד עכשיו פחות ליצן (כמובן שיש לו את השטויות שלו).
לגבי מה שהוא אמר לי- דיברנו על אד קואן לבנץ', אמרתי לו שעשיתי אותה והוא שאל כמה זה שיפר אותי. אמרתי שזה העלה לי את ה1RM ב5 קילו, הוא ישר קפץ "מה? זה כלום! אתה צריך לעשות במשקל שלך 160 קילו, זה הפוטנציאל שלך" (זה פי 2 משקל גוף).

טוב אז 300 דדליפט אין לך וגם לא 180 בנצ'
תוכל לגלות כמה כן יש לך ? אני סקרן !!

שמע, בעד סכום סמלי אני מוכן לחשוף את המידע הזה.
(סתם, לא באמת. כשאתה מתחיל להתאמן בטכניון אתה חותם על מסמך סודיות לגבי incin והרמותיו)

Koller עדכן את הלוג ״Everything is Bigger in Texas II״:

עדכון לוג: 04/12/14

טקסס-עצימות 2
בנץ
87.5 1X5
טכניקה מזעזעת אבל סבבה.
סקוואט
157.5 1X3
דדליפט
160 1X4
הייתי אמור לעשות 2.5 פחות אבל כל הכבדים נתנו מוטיבציה 😵‍💫🥊 היה אחלה.
מתח 3X8
יד אחוריתX1+כתף X1

שיר טוב?!!?!?

קרא את שאר עדכון הלוג...
אגב, היום הזיזו מלא מכשירים בטכניון(זוועה) ומכשיר הלג פרס ניהיה למתלה המגבות הרשמי!

ממש לא זוועה, הרבה יותר מרווח ככה וכל זה זה הכנה לכלוב שעתיד להגיע! 😵‍💫🥊

ממש לא זוועה, הרבה יותר מרווח ככה וכל זה זה הכנה לכלוב שעתיד להגיע! 😵‍💫🥊
זה מה שהם אמרו? אם כן אז סבבה, אם לא אז זה זוועה.. היינו היום 10 ליד הכלוב ובקושי היה מקום, הגיי פרס תופס מלא מקום

כן זה בוודאות הסיבה, דיברתי היום עם עופר. הכלוב כבר הוזמן 😋🍴
חוצמזה העלתי את העניין של הפלטות הקטנות למיקרולואודינג, הוא אמר שזה נשמע לו טוב והוא יעלה את זה מול ההנהלה, ושהוא מאמין שלא תהיה להם בעיה לקנות (!!!)

כן זה בוודאות הסיבה, דיברתי היום עם עופר. הכלוב כבר הוזמן 😋🍴
חוצמזה העלתי את העניין של הפלטות הקטנות למיקרולואודינג, הוא אמר שזה נשמע לו טוב והוא יעלה את זה מול ההנהלה, ושהוא מאמין שלא תהיה להם בעיה לקנות (!!!)
מתרגש, עוד כלוב 🤯🤯🤯 תודה על המידע המעודכן, מחכים בקוצר רוח.. הטכניון משתדרג בגדול 🤩

דיברנו על אד קואן לבנץ', אמרתי לו שעשיתי אותה והוא שאל כמה זה שיפר אותי. אמרתי שזה העלה לי את ה1RM ב5 קילו, הוא ישר קפץ "מה? זה כלום! אתה צריך לעשות במשקל שלך 160 קילו, זה הפוטנציאל שלך" (זה פי 2 משקל גוף).
רציני? מעניין אותי לראות את הבנץ' פי 2 משקל גוף שלו
אגב, היום הזיזו מלא מכשירים בטכניון(זוועה) ומכשיר הלג פרס ניהיה למתלה המגבות הרשמי!
זה לא לג פרס, זה האק סקוואט, ויש עליו יותר מקום לתלות מגבות מהמכשיר שהיה לפני זה שם, אז הוא סבבה:)

רציני? מעניין אותי לראות את הבנץ' פי 2 משקל גוף שלו

זה לא לג פרס, זה האק סקוואט, ויש עליו יותר מקום לתלות מגבות מהמכשיר שהיה לפני זה שם, אז הוא סבבה:)

אני אוהב את הסידור החדש, עכשיו כל הפלטות במקום אחד בערך.

שמתם לב שהתחילו יותר מידי אנשים לעשות סקוואט או דדליפט ? לפני שנתיים אני זוכר לא היה אפילו חצי מכמות האנשים שאני רואה עכשיו שעושים.

צריך לדבר אם המדריכים שיגידו לאנשים שזה דופק את הגב והברכיים.

צריך לדבר אם המדריכים שיגידו לאנשים שזה דופק את הגב והברכיים.
🤣
שמתם לב שהתחילו יותר מידי אנשים לעשות סקוואט או דדליפט ? לפני שנתיים אני זוכר לא היה אפילו חצי מכמות האנשים שאני רואה עכשיו שעושים.
שמתי לב לזה גם, לא הייתי בטוח אם זה בגלל שיותר אנשים עושים או בגלל שלפני שנתיים אני כמעט ולא הייתי עושה סקוואט ודדליפט אז לא שמתי לב מה הולך באיזור הזה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית