הוא טען בפני לפני שנה שהוא מתכנן לעבור אותי בדדליפט ולעשות 300 ק"ג ו-180 בנץ', אני עדיין מחכה..
טוב אז 300 דדליפט אין לך וגם לא 180 בנצ'
תוכל לגלות כמה כן יש לך ? אני סקרן !!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא טען בפני לפני שנה שהוא מתכנן לעבור אותי בדדליפט ולעשות 300 ק"ג ו-180 בנץ', אני עדיין מחכה..
טוב אז 300 דדליפט אין לך וגם לא 180 בנצ'
תוכל לגלות כמה כן יש לך ? אני סקרן !!
טקסס-עצימות 2
בנץ
87.5 1X5
טכניקה מזעזעת אבל סבבה.
סקוואט
157.5 1X3
דדליפט
160 1X4
הייתי אמור לעשות 2.5 פחות אבל כל הכבדים נתנו מוטיבציה 😵💫🥊 היה אחלה.
מתח 3X8
יד אחוריתX1+כתף X1
שיר טוב?!!?!?
זה מה שהם אמרו? אם כן אז סבבה, אם לא אז זה זוועה.. היינו היום 10 ליד הכלוב ובקושי היה מקום, הגיי פרס תופס מלא מקוםממש לא זוועה, הרבה יותר מרווח ככה וכל זה זה הכנה לכלוב שעתיד להגיע! 😵💫🥊
מתרגש, עוד כלוב 🤯🤯🤯 תודה על המידע המעודכן, מחכים בקוצר רוח.. הטכניון משתדרג בגדול 🤩כן זה בוודאות הסיבה, דיברתי היום עם עופר. הכלוב כבר הוזמן 😋🍴
חוצמזה העלתי את העניין של הפלטות הקטנות למיקרולואודינג, הוא אמר שזה נשמע לו טוב והוא יעלה את זה מול ההנהלה, ושהוא מאמין שלא תהיה להם בעיה לקנות (!!!)
רציני? מעניין אותי לראות את הבנץ' פי 2 משקל גוף שלודיברנו על אד קואן לבנץ', אמרתי לו שעשיתי אותה והוא שאל כמה זה שיפר אותי. אמרתי שזה העלה לי את ה1RM ב5 קילו, הוא ישר קפץ "מה? זה כלום! אתה צריך לעשות במשקל שלך 160 קילו, זה הפוטנציאל שלך" (זה פי 2 משקל גוף).
זה לא לג פרס, זה האק סקוואט, ויש עליו יותר מקום לתלות מגבות מהמכשיר שהיה לפני זה שם, אז הוא סבבה:)אגב, היום הזיזו מלא מכשירים בטכניון(זוועה) ומכשיר הלג פרס ניהיה למתלה המגבות הרשמי!
קודם כל שיר, כל השירים שאני אוהב ב4 דק, כל-כך יפיפה
טקסס שבוע 3 נפח
בנץ
77.5 5X5
סקוואט
135 4X5
מתח+7.5 5X5
כתף אחורית
יד קדמית
אריאל - 😍
פרס 60 3X5
סקוואט 110 3X3
מתח
כתף אחורית
יד קדמית
רציני? מעניין אותי לראות את הבנץ' פי 2 משקל גוף שלו
זה לא לג פרס, זה האק סקוואט, ויש עליו יותר מקום לתלות מגבות מהמכשיר שהיה לפני זה שם, אז הוא סבבה:)
🤣צריך לדבר אם המדריכים שיגידו לאנשים שזה דופק את הגב והברכיים.
שמתי לב לזה גם, לא הייתי בטוח אם זה בגלל שיותר אנשים עושים או בגלל שלפני שנתיים אני כמעט ולא הייתי עושה סקוואט ודדליפט אז לא שמתי לב מה הולך באיזור הזהשמתם לב שהתחילו יותר מידי אנשים לעשות סקוואט או דדליפט ? לפני שנתיים אני זוכר לא היה אפילו חצי מכמות האנשים שאני רואה עכשיו שעושים.
טקסס-שבוע 3-עצימות
בנץ
90 1X5 PR (?)
סקוואט
160 1X3
דדליפט
162.5 1X4
מתח 3X8
יד קדמית+אחורית
אימון ממש טוב סה"כ, אכלתי השבוע ממש טוב וזה ממש מורגש 😃
שיר הסקוואט:
YEAזה מה ששמעת בסקוואט?