הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

היום בדיוק אמרתי לאחד המאמנים אצלנו שאני בכלל לא מתאמן וסתם בא לחד"כ לדבר, אף אחד לא באמת רואה אותי מרים משהו.
אני בטוח שהרבה מהאנשים שנחים דקה בין סט לסט על אחד המכשירים ורואים אותך (וגם אותי) נח איזה 5+ דקות בין סטים כבדים חושבים לעצמם "מה הוא עושה? מה הטעם להתאמן ככה? זה בזבוז זמן" ואז לוקחים את הדאמבלים של 2 קילו ועושים עוד סט של שקר כלשהו

אני בטוח שהרבה מהאנשים שנחים דקה בין סט לסט על אחד המכשירים ורואים אותך (וגם אותי) נח איזה 5+ דקות בין סטים כבדים חושבים לעצמם "מה הוא עושה? מה הטעם להתאמן ככה? זה בזבוז זמן" ואז לוקחים את הדאמבלים של 2 קילו ועושים עוד סט של שקר כלשהו

אני מדי פעם קולט מבטי שנאה שנשלחים לעברי, כבר התרגלתי 😆

אני מדי פעם קולט מבטי שנאה שנשלחים לעברי, כבר התרגלתי 😆
נו ברור, אתה הורס להם את כל מה שהם "יודעים" על אימונים, אתה מתאמן בצורה לא נכונה ואיכשהו ממשיך לגדול ולהתחזק
אה וגם לא שותה שייק חלבון ישר אחרי האימון, זה בכלל מבלבל אותם לגמרי איך אפשר להיות גדול וחזק בלי לשתות שייק בחלון הזדמנויות

בול חזרתי חח, אני לומד בערב 🤩
😭
מה שבא ברוך הבא.. אין משהו רציני, בעיקר שטויות
58351882.jpg

מזמן לא הספמתי את הלוג של אלון, זה לא בגלל שהפסקתי להתאמן אלא סתם כי יש לחץ בעבודה ואין לי דקה פנויה.

עקב המחסור בזמן כל התוספים שלי נגמרו ולא הזמנתי חדשים אז כרגע אני רק עם אוכל (בדר"כ לוקח אומגה 3, ויטמין D, אבץ, מגנזיום, קריאטין ואבקת חלבון להשלמות).

סיכום קצר של האימונים בשבוע שעבר (שבוע שני סמולוב ג'וניור):
יום ראשון - 10X3 עם 85%, סקוואט סינגלים עד 95%
יום שלישי - 6X6 עם 70%, בנץ' סינגל עם 94.5%, סקוואט סינגלים עד 97.5%
יום חמישי -7X5 עם 77%, דדליפט סינגלים עד 96%
שבוע לא רע בכלל - עשיתי יותר מ-95% מהטוטאל שלי בשבוע אחד, למרות שאני אמנע מלקרוא לזה טוטאל כי טוטאל יש רק בתחרות ומסתבר שזו מילה שמורה אז אני אקרא לסכום סקוואט/בנץ/דדליפט שלי שלא באותו אימון ולא בתנאי תחרות טוטאלינסין.

יום ראשון - מחלה, נשארתי בבית וגם לא הלכתי לעבודה.
יום שלישי - 8X4 עם 82%, סקוואט סינגלים עד 95%, abuse ליד קדמית.

אתמול:
היה יום מתיש בעבודה שהתחיל עם ראיון של שעתיים (פעם ראשונה שאני מראיין סטודנט מהטכניון), המשיך עם ביקור חבר מהעבודה במקום לאכול ארוחת צהריים נורמלית (עבר ניתוח פריצת דיסק) והסתיים עם ישיבות ועבודה בלי הפסקות עד 18:00.

בנץ - 10X3 עם 87.5%, היה ממש קשה - משהו בגוף שלי היה מאוד נוקשה וזה נראה כאילו אני בכוונה מוריד את המוט לאט, הידיים שלי פשוט לא הסכימו לתת למוט לרדת מהר.
דדליפט - שני סינגלים עם 92%, בסינגל הראשון התחלתי להרים את המוט (כבר כשתפסתי אותו ידעתי שהוא יעלה מהר), כצפוי המוט התרומם מהר מאוד מהרצפה אבל היה רחוק מהגוף אז אוטומטית הפלתי, המשכתי לאחוז את המוט ובלי לנוח שניה הרמתי אותו שוב פעם, הפעם צמוד לשוק - גריינדר.
הסינגל השני כבר היה עם יותר ריכוז אז עף למעלה.

יום ראשון - מתחיל שבוע שלישי בג'וניור, מקווה שיהיה יותר זמן לעדכן פה 🕴

עוד משהו מתקופת הספינינג המטורפת שלי:

האימון לא היה מעניין אז אין עדכון, יש רק סרטון
🤩🤩🤩 🤩🤩🤩

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית