Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

האימון הקצרצר שלי: סמולוב ג'וניור סבב 3 אימון ראשון

6X6 עם 73%, ממש קל - הרגיש כמו אימון התאוששות בטקסס.

הגעתי היום די מאוחר לחד"כ בעקבות ישיבה עם ארה"ב עד 18:30 וביקור חשמלאי בבית, הבנץ' היה הבדל של שמיים וארץ מהאימון של יום חמישי - מקווה שגם האימון ביום שלישי יהיה טוב באותה מידה.

האימון הקצרצר שלי: סמולוב ג'וניור סבב 3 אימון ראשון

6X6 עם 73%, ממש קל - הרגיש כמו אימון התאוששות בטקסס.

הגעתי היום די מאוחר לחד"כ בעקבות ישיבה עם ארה"ב עד 18:30 וביקור חשמלאי בבית, הבנץ' היה הבדל של שמיים וארץ מהאימון של יום חמישי - מקווה שגם האימון ביום שלישי יהיה טוב באותה מידה.

מספיק עם הטיזינג. אני דורש לוג עם משקלים!

😳
לצערי לא הייתי...

היה מצחיק, תכננתי בכלל לעשות דדליפט לחזרות אבל הילדים שכנעו אותי לעשות סינגלים - לא היה יותר מדי מרשים יחסית ל-1RM האמיתי שלי.

יש באוניברסיטת חיפה בפקולטה למתמטיקה מישהו עם שם ושם משפחה כמו שלי. אולי הוא גם נראה כמוני 😕

הוא היה שכפול שלך, כולל הפרווה הורודה - נראה גם שהוא מרים פה ושם.

עדכון מהאימון שהיה ביום שלישי: סמולוב ג'וניור סבב 3, אימון 2: 7X5 עם 78.5%.

לשמחתי הכוח מיום ראשון נשאר וגם באימון הזה היה לי קל בצורה יוצאת דופן, אחרי הבנץ' סקוואט סינגלים עד 95% - כבר די רגיל למשקל אז לא צריך יותר מדי רייג' בשביל להיכנס מתחת למוט.

אין יד קדמית כי אין כוח יותר, מעדיף לשמור את האנרגיה לבנץ'.

האימון שיהיה היום הוא אחד לפני תום התוכנית המקורית (8X4 עם 84%) אבל אלא אם כן משהו בלתי צפוי יקרה אני ממשיך עד הכשל הראשון (טפו טפו טפו).

עדכון כפול: יום חמישי - סמולוב ג'וניור סבב 3, אימון 3: 8X4 עם 84%

ממש לא קשה, אני די מרוצה מהתוכנית בינתיים - למרות שאין לי מושג אם הצלחתי לשפר את ה-1RM שלי. עדיין עובד בלי ספוטר כי אני די רחוק מכשל.

אחרי הבנץ' - דדליפט סינגלים עד 94%, האחרון לא עלה בגלל בעיית ריכוז (מוט רחוק מדי, חזה לא מורם) - התחלתי להרים, לא היה טוב אז הפלתי, ניסיתי שוב בלי להוריד את הידיים מהמוט אבל כל הכוח התבזבז - חושד שבריטני מוציאה אותי מאיזון.

אתמול (יום ראשון) - סמולוב ג'וניור סבב 3, אימון 4 ואחרון בסבב הרשמי: 10X3 עם 89%.

ווהוו! סיימתי! 😃

סתם, לא באמת - ממשיך עד הכשל. בסטים האחרונים מישהי (תמרה) שמרה עלי כי זה הצחיק אותי שאנשים מסתכלים על המשקל והיא נמצאת שם מאחורה, הרגשתי מספיק בטוח בעצמי שכשל לא נראה באופק (בן ציון), מתחיל להתקרב ל-3RM שלי..

תמרה הפתיעה אותי וכאות תודה על העזרה בחד"כ קנתה לי אוזניות בלוטות' שאני יכול לזווג עם הטלפון ולשמוע את בריטני בלי חוטים 🏋️😅

אחרי הבנץ' המשכתי עם השרוולים של יבגני לסינגלים בסקוואט עד 98% (פעם ראשונה שאני שם שרוולים) - לא ישבתי מספיק אחורה בסינגל האחרון אבל בכל זאת לא היה גריינדר רציני, מעניין..

תכנון לסבב הרביעי:
6X6 עם 75%
7X5 עם 80%
8X4 עם 86%
10X3 עם 91%

אתם מוזמנים להמר מתי האימון הראשון שאני אכשל בו 🕴

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית