הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

הגיע בחור שאני בכלל לא מכיר ושאל אותם כמה סטים נשארו בשביל להיכנס אחריהם, הסברתי לו שאני לוקח את המוט והוא אמר לי שהוא לא נותן לי את המוט (חצי בצחוק? אין לי מושג), לזה עניתי עם חיוך - תשמע, אני לוקח את המוט, אתה מוזמן לנסות לעצור אותי 😃

בנושא אחר לגמרי - אנשים שאני בכלל לא מכיר אומרים לי "ביי דודי", האלצהיימר מתחיל לפעול..

למה איך המשך לתגובה של הבחור ? או לפחות הבעת פנים ?

בשביל מישהו שמעדכן 4 אימונים אחורה ועוד לפרטים של איך הרגיש לך ניראה לי אתה בסדר, אני לא זוכר 2 אימונים אחורה מה היה בכלל.

למה איך המשך לתגובה של הבחור ? או לפחות הבעת פנים ?

בשביל מישהו שמעדכן 4 אימונים אחורה ועוד לפרטים של איך הרגיש לך ניראה לי אתה בסדר, אני לא זוכר 2 אימונים אחורה מה היה בכלל.

הבחור חייך ושני החבר'ה שעשו בנץ' צחקו, אני גם לא זוכר יותר מדי מהאימונים - אני בטוח שקרו עוד דברים ששכחתי לכתוב כאן.

תכלס עם כל ה"בנצ'רים" אצלנו היה עוזר עוד כמה ספסלים, ועוד מוטות טובים גם

כן, אני עדיין מחכה שיגיע הראק השני שכביכול הזמינו, עוד ספות יעשו לכולם טוב.
אולי נבוא מחר והוא יהיה שם 🤯

אני מצטער להגיד לכם אבל ממה שהבנתי עדיין לא נעשתה אפילו ההזמנה, הם עדיין בודקים וחושבים על זה.

לצד הטוב אבא של חבר הוא נציג הטכניון בוועדה של הבריכה/ספורט. והוא אמר לי שהתכנון הוא לבנות אולם כדורסל חדש ולהעביר לאולם הישן את כל האירובי ולהפוך את הקומה השניה לעוד מקום של מכשירים/משקולות.

אני מצטער להגיד לכם אבל ממה שהבנתי עדיין לא נעשתה אפילו ההזמנה, הם עדיין בודקים וחושבים על זה.

לצד הטוב אבא של חבר הוא נציג הטכניון בוועדה של הבריכה/ספורט. והוא אמר לי שהתכנון הוא לבנות אולם כדורסל חדש ולהעביר לאולם הישן את כל האירובי ולהפוך את הקומה השניה לעוד מקום של מכשירים/משקולות.

לגבי הראק החדש אתה צודק, הם מתמהמהים סתם. הם רוצים להזמין בארץ, הפניתי אותם בערך לכל מקום שמוכר ומה שנאמר לי זה "אנחנו שוקלים אפשרויות". לגבי התכנון הזה של האולם, גם אם זה נכון, אתה מתאר לעצמך כמה זמן זה ייקח?

לגבי הראק החדש אתה צודק, הם מתמהמהים סתם. הם רוצים להזמין בארץ, הפניתי אותם בערך לכל מקום שמוכר ומה שנאמר לי זה "אנחנו שוקלים אפשרויות". לגבי התכנון הזה של האולם, גם אם זה נכון, אתה מתאר לעצמך כמה זמן זה ייקח?
הבנתי שהמנהל של החדר כושר עובר בחדרי כושר בארץ ומסתכל על עולמות אחרים וקיצור כן הם סתם מתמהמהים, אמרו לי שהם כל פעם עושים משהו אחד, כלומר בתהחלה צובעים את הסקוואש אחרי זה אולמות וכו', כאשר כל זה ניתן למקבל :(

לגבי האולם אני רק אומר מה שנאמר לי, וכן זה יקח לפחות שנה ופה אני ממש אופטימי.

הבנתי שיש כסף רק יש המון המון המון (המון?) בירוקריטיה.

עוד הודעות ספאם: סמולוב ג'וניור בונוס ראונד 2 (סבב 5), אימון 2 - 7X5 עם 82% - האימון הכי יקר שאי פעם היה לי..

הבנץ' היה די קליל, הרגיש יותר טוב מיום חמישי בגלל המנוחה הארוכה בסופשבוע.

אחרי הבנץ' - סינגלים בסקוואט עד 95%, אחרי הסינגל עם ה-95% העמסתי על המוט את ה-98%, באתי לקחת את החגורה ו...חשכו עיני.

מישהו הפיל פלטה או דרך על הטלפון שלי בזמן שצילמתי את יבגני בדדליפט 230, הטלפון נראה כאילו הפילו עליו פטיש - זה פשוט הרתיח אותי בטירוף.
בדיעבד הייתי יכול לנצל את הרייג' הזה בשביל לשבור שיאים כי הגעתי לטמפ' רתיחה שאני לא מגיע אליהן בדר"כ אבל פשוט זעמתי מדי אז פירקתי את המוט והלכתי הביתה, פשוט לא מבין למה בנאדם ראה שהוא ניתץ טלפון לחלוטין ולא אמר כלום - בכוונה שמתי את הטלפון על פלטת ברזל מוקף בכל הציוד שלי בשביל שלא יקרה מה שקרה.

אגב, פלטת הברזל לא היתה שם, לא יודע לאן היא נעלמה ומה קרה בדיוק.
🤬🤬🤬

עוד הודעות ספאם: סמולוב ג'וניור בונוס ראונד 2 (סבב 5), אימון 2 - 7X5 עם 82% - האימון הכי יקר שאי פעם היה לי..

אחרי הבנץ' - סינגלים בסקוואט עד 95%, אחרי הסינגל עם ה-95% העמסתי על המוט את ה-98%, באתי לקחת את החגורה ו...חשכו עיני.

מישהו הפיל פלטה או דרך על הטלפון שלי בזמן שצילמתי את יבגני בדדליפט 230, הטלפון נראה כאילו הפילו עליו פטיש - זה פשוט הרתיח אותי בטירוף.
בדיעבד הייתי יכול לנצל את הרייג' הזה בשביל לשבור שיאים כי הגעתי לטמפ' רתיחה שאני לא מגיע אליהן בדר"כ אבל פשוט זעמתי מדי אז פירקתי את המוט והלכתי הביתה, פשוט לא מבין למה בנאדם ראה שהוא ניתץ טלפון לחלוטין ולא אמר כלום - בכוונה שמתי את הטלפון על פלטת ברזל מוקף בכל הציוד שלי בשביל שלא יקרה מה שקרה.

🤬🤬🤬
פשוט אנשים מסריחים שלא רוכשים שום כבוד לציוד של אחרים.
מרתיח!

🤬🤬🤬

יש מצלמות אבטחה עכשיו בחדר כושר, אני מאמין שתוכל לבקש שיסתכלו מי עשה את זה.

יש מצלמות אבטחה עכשיו בחדר כושר, אני מאמין שתוכל לבקש שיסתכלו מי עשה את זה.

הסתכלנו במסך המפוצל אחרי שזה קרה - שמתי ליד הראק מצד שמאל ואי אפשר לראות שם בגלל כל הפלטות.

הסתכלנו במסך המפוצל אחרי שזה קרה - שמתי ליד הראק מצד שמאל ואי אפשר לראות שם בגלל כל הפלטות.
ואי אפשר לראות מי התקרב לשם או הסתובב שם ?
אפשר אולי נגיד להסתבכל על טווח הזמן שזה קרה ולראות מי הסתובב שם באזור לפחות ואז מי ישר ברח מהחדר כושר.

ואי אפשר לראות מי התקרב לשם או הסתובב שם ?
אפשר אולי נגיד להסתבכל על טווח הזמן שזה קרה ולראות מי הסתובב שם באזור לפחות ואז מי ישר ברח מהחדר כושר.

יש לי מס' אפשרויות בראש אבל אני לא יכול לדעת בוודאות, מה שיותר עיצבן אותי כאן זה שהבנאדם פשוט ברח בלי להתנצל ובלי כלום - הכסף פחות משנה לי.

יש לי מס' אפשרויות בראש אבל אני לא יכול לדעת בוודאות, מה שיותר עיצבן אותי כאן זה שהבנאדם פשוט ברח בלי להתנצל ובלי כלום - הכסף פחות משנה לי.
ככה זה כשיש בונוסים טובים בעבודה 😃

וכן זה ממש מעצבן, אבל יכול מאוד להיות שזה היה סטודנט ולכן בשבילו זה היה ממש מפחיד כי א' הוא יודע של מי המכשיר ב' זה המון כסף בשבילו

ככה זה כשיש בונוסים טובים בעבודה 😃

וכן זה ממש מעצבן, אבל יכול מאוד להיות שזה היה סטודנט ולכן בשבילו זה היה ממש מפחיד כי א' הוא יודע של מי המכשיר ב' זה המון כסף בשבילו

כן, העיקר שעכשיו המכשיר חזר אלי עם מסך מקורי חדש (כביכול) ואני יכול לשחק Heroes Charge כמו שצריך 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית