"הבעיה העיקרית עם ציטוטים באינטרנט היא שאנשים ישר מאמינים שהם אמיתיים"אני מפזר ציטוטים בלי קשר...
וינסטון צ'רצ'יל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"הבעיה העיקרית עם ציטוטים באינטרנט היא שאנשים ישר מאמינים שהם אמיתיים"אני מפזר ציטוטים בלי קשר...
"YO NIGGA MADAFUCKA""הבעיה העיקרית עם ציטוטים באינטרנט היא שאנשים ישר מאמינים שהם אמיתיים"
וינסטון צ'רצ'יל
אד קואן ואנדריי מלאניצ'ב אמרו לו שרואים עליו שהוא מתאמן, אני חושב שזה די נקודת שיא בחיים, מכאן זה רק ירידהואליק סה"כ רוצה שמחר יגידו לו שהוא נראה כמו אחד שמתאמן.
אד קואן ואנדריי מלאניצ'ב אמרו לו שרואים עליו שהוא מתאמן, אני חושב שזה די נקודת שיא בחיים, מכאן זה רק ירידה
אני עוד לא הגעתי, כשאחד מה-ליפטרים יגיד לי שרואים שאני מתאמן אז אני אגיע לנקודת שיאממש עצוב לדעת שכבר הגעתה לנקודת שיא שלך בחיים, אין לך למה לצפות יותר בחיים וככה אנשים מפילים על עצמם את המוט בבנץ.
השלב הבא זה שאנדרי או אד קואן יגידו שאני חזק.אני עוד לא הגעתי, כשאחד מה-ליפטרים יגיד לי שרואים שאני מתאמן אז אני אגיע לנקודת שיא
squat 130 2x5
press 60 3x5
press dumbbell 22 2x10
dl 150 1x5
beten 3x10
בלי נדר, לאט לאט. עדיין בלי חגורה שזה סבבה לגמרי.אתה חוזר לעצמך בסקוואט ?
כל הכבוד 🥰
אני עם חגורה היום נתתי 150 ל 3 היה דיי קלבלי נדר, לאט לאט. עדיין בלי חגורה שזה סבבה לגמרי.
כל הכבוד 😃אני עם חגורה היום נתתי 150 ל 3 היה דיי קל
חלאס עם הforeplay, תגיד לנו כבר מה המשקלים!האימון שהיה אתמול: סמולוב ג'וניור בונוס ראונד 2 אימון 4 (אימון מס' 20 בתוכנית) - 10X3 עם 93%.
אימון בנץ' הקשה ביותר שהיה לי עד כה, עשרה סטים עם ה-3RM שלי ועוד ביום חמישי אחרי שכבר עשיתי השבוע 15 סטים כבדים.
סט ראשון לא ידעתי כל כך למה לצפות, המשקל מאוד כבד ואני זוכר שזה ה-3RM שלי, לשמחתי אלון היה שם לשמור עלי במקום תמרה.
הראשון הלך לא רע בכלל, ככל שהסטים התקדמו והכוח שלי הלך ואזל חוסר הסימטריה שלי קצת בלט (שמאלי דומיננטי) אבל עדיין עלה בהצלחה.
סט אחרון - Super Saiyan mode - הרשתי לעצמי להיכנס לרייג', כבר לפני שהוצאתי את המוט הרגשתי את הכוח שבדר"כ שמור אך ורק לסטים כבדים של סקוואט/דדליפט, המשקל הרגיש ממש קל בהוצאה - 4RM חדש וניתוץ השיא שנקבע ביום שלישי 🕴
כמובן שניסיתי גם את החמישית אבל אני כבר די מפורק מהתוכנית הזו אז לא הצלחתי לעלות לבד.
אחרי הביסט מוד הלכתי להירגע קצת עם סינגלים בדדליפט, לא תכננתי ממש ללכת כבד כי הייתי מותש - בכל זאת עם הפלטות מגיע התיאבון ובסוף היו סינגלים עד 92%.
שבוע הבא מתחיל את בונוס ראונד 3, מקווה לסיים גם אותו בהצלחה 🏋️😅
חלאס עם הforeplay, תגיד לנו כבר מה המשקלים!
sq 135 2x5
bench 80 3x8
מתח 3X6
מקבילים 2X10
חזה 3X12
חתירה 3X12
SQ 140 2X5
שיא ללא חגורה, הרגיש ממש טוב 😃
פרס 60 3X5
כתפיים משקולות 2X10
שוקיים
מתח 3X8