הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

אלון אני מצטער מראש על הספאם, אבל הייתי חייב:

@Koller @incin @yujinius @godlin23 @Tank

יצא לכם לראות את המפלצת הזאת שמתאמנת אצלנו בחדכ?! בחור לא גדול בצורה מטורפת, אני מעריך שלא יותר מ100 קילו, פשוט בא ומשך היום 280!
לדבריו הוא עושה דדליפט רק מאוקטובר 2014 ובפעם הראשונה שהוא משך זה היה 200 😳
כן, ראינו אותו, הוא מהמגזר, הדד ליפט שלו מאוד מכוער אבל הוא ממש ממש חזק! כנראה הכי חזק בכל המכון לפחות בדד ליפט. אני זוכר אבל שראינו אותו מושך 250-260 לפני שבוע-שבועיים איך הוא עלה כל כך מהר ל280 😲

כן, ראינו אותו, הוא מהמגזר, הדד ליפט שלו מאוד מכוער אבל הוא ממש ממש חזק! כנראה הכי חזק בכל המכון לפחות בדד ליפט. אני זוכר אבל שראינו אותו מושך 250-260 לפני שבוע-שבועיים איך הוא עלה כל כך מהר ל280 😲

שמע הוא משך עם גב עקום אבל לא יותר עקום מהחבר'ה הכבדים פה כמו אושר לדוגמא. לא יודע איך הוא עלה אבל עם 250 הוא נתן איזה שלשה היום ואז עלה ל280 לסינגל או אפילו שני סינגלים, לא שמתי לב.
@incin תתחיל להעמיס, יש לך אתגר 😉

שמע הוא משך עם גב עקום אבל לא יותר עקום מהחבר'ה הכבדים פה כמו אושר לדוגמא. לא יודע איך הוא עלה אבל עם 250 הוא נתן איזה שלשה היום ואז עלה ל280 לסינגל או אפילו שני סינגלים, לא שמתי לב.
@incin תתחיל להעמיס, יש לך אתגר 😉
הלו הלו גם אני הולך לעקוף אותו אני בדרך כבר עוד מאט 150 לחמישיה 😁

הלו הלו גם אני הולך לעקוף אותו אני בדרך כבר עוד מאט 150 לחמישיה 😁

מקווה בשבילך אבל לדעתי ייקח לך עוד קצת זמן 😛
אה והוא היה עם החגורה של המכון, זאת ששומרת לזקנים על החוליות לאורך כל האימון 🤯

יצא לכם לראות את המפלצת הזאת שמתאמנת אצלנו בחדכ?! בחור לא גדול בצורה מטורפת, אני מעריך שלא יותר מ100 קילו, פשוט בא ומשך היום 280!

מעולם לא ראיתי מישהו מרים משקל כזה, איך הוא נראה?

עריכה: אה, עכשיו קראתי את ההודעות, כן - גם לדעתי משתמש, לא שזה מוריד מהעובדה שאני צריך להגביר את הקצב עכשיו 😃

testenweb.jpg

סתם, אולי הוא טבעי 😃

אני ממש לא בטוח כמוכם בזה, אבל אולי לא הסתכלתי מספיק טוב. הגודל שלו היה סביר לגמרי ולא היו סממנים של מוזרקים.

לא, הכי הרבה ראיתי ניראה לי זה את יוסי ודודי.

אני ממש לא בטוח כמוכם בזה, אבל אולי לא הסתכלתי מספיק טוב. הגודל שלו היה סביר לגמרי ולא היו סממנים של מוזרקים.

הוא מוצק מדי לפי דעתי, אומרים שאפשר לדעת לפי הדחיסות של הכתף אבל לך תדע - הסינגל עם 250 שראיתי עלה ממש בקושי והוא היה צריך להקפיץ את המשקל באמצע, כשבנאדם עולה מ-250 ל-280 תוך שבועיים אני מתחיל לחשוד..

הוא מוצק מדי לפי דעתי, אומרים שאפשר לדעת לפי הדחיסות של הכתף אבל לך תדע - הסינגל עם 250 שראיתי עלה ממש בקושי והוא היה צריך להקפיץ את המשקל באמצע, כשבנאדם עולה מ-250 ל-280 תוך שבועיים אני מתחיל לחשוד..
תמיד יש אפשרות שהוא היה חולה או משהו כזה.

תמיד יש אפשרות שהוא היה חולה או משהו כזה.

אם כשהסייקל ייגמר פתאום הוא יורד במשקל ויירד במשקלי העבודה אני מניח שנדע - כרגע הוא מבחינתי טבעי וגם אם לא אני אנסה לעבור אותו 😃

גם אני תמיד מחפש את הסממנים האלה של "מוצקות" ועוד כל מיני מונחי בילדרים למיניהם, אני יודע למה אתה מתכוון.
אני מתחיל לחשוב שאולי לא הייתי מרוכז כי כמות הפלטות על המוט קצת בלבלה אותי.
וכן גם הסינגל עם ה280 היום עלה בקושי, בעיקר בנעילה, אבל הוא נעל אותו ולדעתי זה היה עובר תחרות או ממש ממש גבולי.

אם כשהסייקל ייגמר פתאום הוא יורד במשקל ויירד במשקלי העבודה אני מניח שנדע - כרגע הוא מבחינתי טבעי וגם אם לא אני אנסה לעבור אותו 😃
יאללה אני כבר מת לראות דד ליפט כבד שלך בינתיים רק עפות פה שמועות על רעידות אדמה בצפון.

יאללה אני כבר מת לראות דד ליפט כבד שלך בינתיים רק עפות פה שמועות על רעידות אדמה בצפון.

אל תצפה ליותר מדי, incin מרים אחוזים מה1RM שלו, לא משקלים אמיתיים. @coldfire יכול להעיד. נכון @incin ? 🤣 😉

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית