כן, ראינו אותו, הוא מהמגזר, הדד ליפט שלו מאוד מכוער אבל הוא ממש ממש חזק! כנראה הכי חזק בכל המכון לפחות בדד ליפט. אני זוכר אבל שראינו אותו מושך 250-260 לפני שבוע-שבועיים איך הוא עלה כל כך מהר ל280 😲
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, ראינו אותו, הוא מהמגזר, הדד ליפט שלו מאוד מכוער אבל הוא ממש ממש חזק! כנראה הכי חזק בכל המכון לפחות בדד ליפט. אני זוכר אבל שראינו אותו מושך 250-260 לפני שבוע-שבועיים איך הוא עלה כל כך מהר ל280 😲
הלו הלו גם אני הולך לעקוף אותו אני בדרך כבר עוד מאט 150 לחמישיה 😁שמע הוא משך עם גב עקום אבל לא יותר עקום מהחבר'ה הכבדים פה כמו אושר לדוגמא. לא יודע איך הוא עלה אבל עם 250 הוא נתן איזה שלשה היום ואז עלה ל280 לסינגל או אפילו שני סינגלים, לא שמתי לב.
@incin תתחיל להעמיס, יש לך אתגר 😉
הלו הלו גם אני הולך לעקוף אותו אני בדרך כבר עוד מאט 150 לחמישיה 😁
כה יש לו המון פוטנציאל למרות שהוא כנראה 100% מוזרק.מקווה בשבילך אבל לדעתי ייקח לך עוד קצת זמן 😛
אה והוא היה עם החגורה של המכון, זאת ששומרת לזקנים על החוליות לאורך כל האימון 🤯
כה יש לו המון פוטנציאל למרות שהוא כנראה 100% מוזרק.
אני אשמע את זה היום באימון ואחשוב עליכם ועל אלכס בזמן שאני אעשה 4RM חדש 😃
נראה לי שזה מתאים ללוג הזה, אז עשיתי היום 1RM חדש בבנץ׳.
לא, הכי הרבה ראיתי ניראה לי זה את יוסי ודודי.
אני ממש לא בטוח כמוכם בזה, אבל אולי לא הסתכלתי מספיק טוב. הגודל שלו היה סביר לגמרי ולא היו סממנים של מוזרקים.
תמיד יש אפשרות שהוא היה חולה או משהו כזה.הוא מוצק מדי לפי דעתי, אומרים שאפשר לדעת לפי הדחיסות של הכתף אבל לך תדע - הסינגל עם 250 שראיתי עלה ממש בקושי והוא היה צריך להקפיץ את המשקל באמצע, כשבנאדם עולה מ-250 ל-280 תוך שבועיים אני מתחיל לחשוד..
תמיד יש אפשרות שהוא היה חולה או משהו כזה.
הוא מוצק מדי לפי דעתי, אומרים שאפשר לדעת לפי הדחיסות של הכתף אבל לך תדע - הסינגל עם 250 שראיתי עלה ממש בקושי והוא היה צריך להקפיץ את המשקל באמצע, כשבנאדם עולה מ-250 ל-280 תוך שבועיים אני מתחיל לחשוד..
that's the spirit 😃אם כשהסייקל ייגמר פתאום הוא יורד במשקל ויירד במשקלי העבודה אני מניח שנדע - כרגע הוא מבחינתי טבעי וגם אם לא אני אנסה לעבור אותו 😃
יאללה אני כבר מת לראות דד ליפט כבד שלך בינתיים רק עפות פה שמועות על רעידות אדמה בצפון.אם כשהסייקל ייגמר פתאום הוא יורד במשקל ויירד במשקלי העבודה אני מניח שנדע - כרגע הוא מבחינתי טבעי וגם אם לא אני אנסה לעבור אותו 😃