לי היה אימון מוצלח היום 😃בנץ 60 3X8
מתח 2X8
דדליפט 70 3X5
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לי היה אימון מוצלח היום 😃בנץ 60 3X8
מתח 2X8
דדליפט 70 3X5
הוא עושה PRים בליצנותפשש בנץ' 60! זה PR?
תפתח לוג 😃לי היה אימון מוצלח היום 😃
פשש בנץ' 60! זה PR?
אני כרגע מתאמן במכון מסריח בנשר עוד חודש בערך עובר לטכניון.הוא עושה PRים בליצנות
תפתח לוג 😃
אתה גם מתאמן בטכניון?
איזה שקרן, עדיין לא דיברת עם אמא שלך על זהאני כרגע מתאמן במכון מסריח בנשר עוד חודש בערך עובר לטכניון.
וכבר הבטחתי למורן לוג כשאני יעבור.😁
אתה יודע.. יש בנץ ויש בנץ. עבדתי בלי להקפיץ עם הרגשת מתיחה, נטו לעבוד על החזרה בלי הציטים שאתם הפווארליפטרים עושים עם ההקפצות ומערבים את הכתפיים.. אני נטו חזה..
I'm on it.איזה שקרן, עדיין לא דיברת עם אמא שלך על זה
אז תנסח את מה שכתבת כמשפט תנאי: אם ירשו לי, אעבור עוד כחודש לטכניון.אה אה.
אני מאחל לך חזה גדול וחטוב.
I'm on it.
אני כבר סיימתי את המגן חמוד.אז תנסח את מה שכתבת כמשפט תנאי: אם ירשו לי, אעבור עוד כחודש לטכניון.
אם היית סטודנט בטכניון, היית נרשם במחיר מצחיק ללא שום בית זונות.אה אה.
אני מאחל לך חזה גדול וחטוב.
I'm on it.
וזה לא אשמתי שזה איזה בית זונות להירשם לטכניון 😭
או שקוראים לך @Failteאם היית סטודנט בטכניון, היית נרשם במחיר מצחיק ללא שום בית זונות.
אתה מאוד קרוב לקבל מוניטין שלילי 😡אתה יודע.. יש בנץ ויש בנץ. עבדתי בלי להקפיץ עם הרגשת מתיחה, נטו לעבוד על החזרה בלי הציטים שאתם הפווארליפטרים עושים עם ההקפצות ומערבים את הכתפיים.. אני נטו חזה
בונא אני מפסיק להגיד לך שלוםאם היית רואה את הסרטון היית מבין.. הקטע הוא לא להזיז את המוט מנקודה A לB.. זה יותר מסובך מזה 🤬
יבגני זה בצחוק תראה את הסרטון תבין על מה הוא מדבר.בונא אני מפסיק להגיד לך שלום
שיט שכחתי לשים סמיילי, אז חשבת שאני רציני 😆יבגני זה בצחוק תראה את הסרטון תבין על מה הוא מדבר.
הסרטון
זה שכאן כמה הודעות למעלה של "תוספים ונהנים"?הסרטון
פשששBench press-RM1 65
Deadlift-RM3 115
כןזה שכאן כמה הודעות למעלה של "תוספים ונהנים"?
"מומלץ"פששש
מישהו הזיל ריר במקרה?
ויבגני הסרטון למעלה בתחילת העמוד, כנס לערוץ שלו.. מומלץ