נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@Tomאפשר ללחוץ עם ספוטר שלא נוגע רק מייצב ?
בסמית׳ כמובן בזמן שהספוטר לוחץ לך במרפקים.
🤦♂️:אני מקווה שאתה מתלוצץ.....בסמית׳ כמובן בזמן שהספוטר לוחץ לך במרפקים.
יש לי רעיון מעולה:
מה הכוונה מייצב? לבד אתה לא יכול לייצב?אפשר ללחוץ עם ספוטר שלא נוגע רק מייצב ?
מה הכוונה מייצב? לבד אתה לא יכול לייצב?
לא הבנתי...
עכשיו אני מתקן לך 😃יש ביטוי מוכר בקרב הבנצ'רים: "לא נוגע רק מייצב", שקול ל:"לבד עחי, לבד!".
אז עוד אתגר אכילה? 😃הבעיה באתגרים כאלו ש 99% מהגולשים בפורום לא יכולים להשתתף/לא ישתתפו כי המשקל כבד מידי.
מתח? מקבילים?הבעיה באתגרים כאלו ש 99% מהגולשים בפורום לא יכולים להשתתף/לא ישתתפו כי המשקל כבד מידי.
😱 הבילדרים יפציצומקסימום חזרות בבנץ' עם פלטה אחת יהיה הרבה יותר אטרקטיבי
יש לי רעיון מעולה:
מדביקים מגנט נאודימיום (neodymium) על המרפקים ומקבעים על הרצפה אלקטרומגנט חזק ומפעילים אותו בזמן הלחיצה.
הבעיה באתגרים כאלו ש 99% מהגולשים בפורום לא יכולים להשתתף/לא ישתתפו כי המשקל כבד מידי.
אבל אז אתה מתמודד עם ״בעיית ה RATIO״.גם לדעתי מתח/מקבילים אלה תרגילים שכולם יכולים (או לפחות אמורים להיות יכולים) לעשות, והם גם לא דורשים מנוי לחדר"כ..
למקס' חזרות או בתוספת משקל ל1RM, נראה לי שיכול להיות נחמד לשנות קצת פאזה מהאתגרים שבדר"כ רצים פה
רטיו של משקל התנגדות כנגד משקל גוף?אבל אז אתה מתמודד עם ״בעיית ה RATIO״.
אדם במשקל 60 ק״ג לא יוכל להרים על עצמו 30 ק״ג נוספים במתח, בניגוד לאדם ששוקל 80-90 ק״ג (נניח). אז זה עדיין סוג של ״לא פייר״.
לא. איך אפשר לייצב בלי לגעת?
אז מצדי @incin יכול לייצב אותך בטלקינסיס. העיקר תעלה סירטון.ראו את התגובה של אינסין
כתבו פה עם תוספת משקל ל RM1רטיו של משקל התנגדות כנגד משקל גוף?