הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רעיון לאתגר הבא

בסמית׳ כמובן בזמן שהספוטר לוחץ לך במרפקים.
🤦‍♂️:אני מקווה שאתה מתלוצץ.....

@Tom
🤦‍♂️:אני מקווה שאתה מתלוצץ.....

@Tom
יש לי רעיון מעולה:

מדביקים מגנט נאודימיום (neodymium) על המרפקים ומקבעים על הרצפה אלקטרומגנט חזק ומפעילים אותו בזמן הלחיצה.

הבעיה באתגרים כאלו ש 99% מהגולשים בפורום לא יכולים להשתתף/לא ישתתפו כי המשקל כבד מידי.

יש לי רעיון מעולה:
מדביקים מגנט נאודימיום (neodymium) על המרפקים ומקבעים על הרצפה אלקטרומגנט חזק ומפעילים אותו בזמן הלחיצה.
MyGeniousMemegfhfgh.png

הבעיה באתגרים כאלו ש 99% מהגולשים בפורום לא יכולים להשתתף/לא ישתתפו כי המשקל כבד מידי.

גם לדעתי מתח/מקבילים אלה תרגילים שכולם יכולים (או לפחות אמורים להיות יכולים) לעשות, והם גם לא דורשים מנוי לחדר"כ..
למקס' חזרות או בתוספת משקל ל1RM, נראה לי שיכול להיות נחמד לשנות קצת פאזה מהאתגרים שבדר"כ רצים פה

גם לדעתי מתח/מקבילים אלה תרגילים שכולם יכולים (או לפחות אמורים להיות יכולים) לעשות, והם גם לא דורשים מנוי לחדר"כ..
למקס' חזרות או בתוספת משקל ל1RM, נראה לי שיכול להיות נחמד לשנות קצת פאזה מהאתגרים שבדר"כ רצים פה
אבל אז אתה מתמודד עם ״בעיית ה RATIO״.
אדם במשקל 60 ק״ג לא יוכל להרים על עצמו 30 ק״ג נוספים במתח, בניגוד לאדם ששוקל 80-90 ק״ג (נניח). אז זה עדיין סוג של ״לא פייר״.

אבל אז אתה מתמודד עם ״בעיית ה RATIO״.
אדם במשקל 60 ק״ג לא יוכל להרים על עצמו 30 ק״ג נוספים במתח, בניגוד לאדם ששוקל 80-90 ק״ג (נניח). אז זה עדיין סוג של ״לא פייר״.
רטיו של משקל התנגדות כנגד משקל גוף?

אני לא רואה שום הבדל בין האתגר הזה לאתגר הויבריל (60ק"ג פרס למקסימום) בהיבט של קושי.
האתגר הזה הוא אתגר מפורסם ונפוץ יותר.
ראו את התגובה של אינסין
אז מצדי @incin יכול לייצב אותך בטלקינסיס. העיקר תעלה סירטון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית