נק' מוניטין:
9,634
- 2,421
- 7
בואנה אתה בהמה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הקריטריון לקל זה אם אני יכול לעשות אותוסקוואט קל: 137.5 😵
אני יודע את ההבדל, פשוט בשני המקרים כדי לקחת הפסקה, בovertraining ההפסקה חייבת להיות ארוכה יותר, עברתי את מבחן הטרול?כי אתה לא יודע את ההבדל בין over training ל over reaching?
אני דיי בטוח שאתה לא יודע את ההבדל(אם אתה בכלל יודע מה זה over reaching), ומה שרשמת דיי הוכיח את זה. תחפש על תוכניות dual factor.אני יודע את ההבדל, פשוט בשני המקרים כדי לקחת הפסקה, בovertraining ההפסקה חייבת להיות ארוכה יותר, עברתי את מבחן הטרול?
פרק 2 ב pp2edכי אתה לא יודע את ההבדל בין over training ל over reaching?
אני אוהב אותך (no homo)פרק 2 ב pp2ed
overtraining -כל הפרק, ובעמוד 27
overreaching - אותר פרק עמוד 26
טרול לא לשגע אותו פה
סבבה, ההבדל ביניהם הוא שאימון יתר הוא מצב לא בריא שאף פעם לא מומלץ להגיע אליו, overreaching זה מצב טוב, אבל הוא דורש תקופה של התאוששות ע"מ להשיג עלייה בביצועים, ובכנות, i don't give a flying fuck על מה שאתה חושב עליי 😃
בפניך? ממש לא, אם לא שמת לב אתה לא האדם היחיד שקורא בפורום הזה חמוד 😃 באמת שאתה מאוד חלש בזמן האחרון, אני מציע שתנסה להיטפל למישהו ברמת האינטיליגנציה שלך 😃ועדיין אין לך מושג על מה אתה מדבר, משעשע משהו.
אגב, ברור שאיכפת לך ממה שאני חושב עליך, אחרת לא היית מרגיש צורך להצדיק את עצמך בפני (ועוד פעמיים).
בפניך? ממש לא, אם לא שמת לב אתה לא האדם היחיד שקורא בפורום הזה חמוד 😃 באמת שאתה מאוד חלש בזמן האחרון, אני מציע שתנסה להיטפל למישהו ברמת האינטיליגנציה שלך 😃
__________________________________אני יודע את ההבדל, פשוט בשני המקרים כדי לקחת הפסקה, בovertraining ההפסקה חייבת להיות ארוכה יותר, עברתי את מבחן הטרול?