הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

המסע לגיאורגיה 2015 - אליפות אירופה בפאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
אימון B שבוע 13
סקווט קל 100,120,137.5,137.5 -> חזרתי לבק סקווט קל כמו במדקאו המקורי (זה יתרום יותר לסקווט שלי)
פרס 40,50,60,70,82.5X3F
דדליפט 140,160,175,195 כבד
גוד מורנינג 40,55,65,75,85X8PR ->הכל ל8 , מה אני רושם PR זה סתם תרגיל עזר...

GM חזק! יפה! אגב באמת המטרה לפי ביל סטאר זה להגיע לGM שהוא חצי מהסקוואט שלך לשמינייה. זה אומר שהגב שלך במצב טוב בשביל להמשיך להעמיס. נראה לי בקרוב 190 סקוואט

ואתה יודע איך זה עם הפרס, יום עסל יום בסל תנסה פעם הבאה אל תרוץ לריסט

נערך לאחרונה:
אימון c שבוע 13
סקווט 100,120,137.5,155,175X2F -> אני מותש, לא היה הספוטר, יום רביעי הוא חוזר מחו"ל.
בנצ' 80,90,100,112.5,127.5X4F -> כבר חשבתי ללכת אחרי הסקווט לא היה לי כח לזוז, סה"כ היה טוב יחסית לתשישות, נראה לי אימון הבא אני סוגר ל5
פאוורקלין 60,60 והפסקתי לא נשאר לי כח
מתח 10,10

עשיתי קצת אירובי אליפטי + חתירה 30 ד' (15 כ"א)

אני צריך לאכול יותר ולנוח, הרגשה כללית מותש, כנראה שהמשקלים גבוהים כבר , הרבה F (בנצ' 5, סקווט 2, פרס 4, דדליפט 4) מבחינת ריסטים - בנצ' 1, דדליפט 1, בקרוב עוד בנצ' ופרס, וסקווט כבר יש ריסט באופק.
אולי עוד מעט יגיע הזמן לעבור לגלן פנדלי

נערך לאחרונה:
אם תרגיש ממש עייף אולי כדאי לך לקחת הפסקה, במצב שלך אפשר להגיע לאימון יתר.

אני יודע את ההבדל, פשוט בשני המקרים כדי לקחת הפסקה, בovertraining ההפסקה חייבת להיות ארוכה יותר, עברתי את מבחן הטרול?
אני דיי בטוח שאתה לא יודע את ההבדל(אם אתה בכלל יודע מה זה over reaching), ומה שרשמת דיי הוכיח את זה. תחפש על תוכניות dual factor.
במילים אחרות, כרגיל, אין לך מושג אמיתי על מה אתה מדבר.

F_Grade.jpg

סבבה, ההבדל ביניהם הוא שאימון יתר הוא מצב לא בריא שאף פעם לא מומלץ להגיע אליו, overreaching זה מצב טוב, אבל הוא דורש תקופה של התאוששות ע"מ להשיג עלייה בביצועים, ובכנות, i don't give a flying fuck על מה שאתה חושב עליי 😃

כי אתה לא יודע את ההבדל בין over training ל over reaching?
פרק 2 ב pp2ed
overtraining -כל הפרק, ובעמוד 27
overreaching - אותר פרק עמוד 26

במהדורה הראשונה העמודים הם 39, 40 בהתאמה

טרול לא לשגע אותו פה

נערך לאחרונה:
סבבה, ההבדל ביניהם הוא שאימון יתר הוא מצב לא בריא שאף פעם לא מומלץ להגיע אליו, overreaching זה מצב טוב, אבל הוא דורש תקופה של התאוששות ע"מ להשיג עלייה בביצועים, ובכנות, i don't give a flying fuck על מה שאתה חושב עליי 😃

ועדיין אין לך מושג על מה אתה מדבר, משעשע משהו.
אגב, ברור שאיכפת לך ממה שאני חושב עליך, אחרת לא היית מרגיש צורך להצדיק את עצמך בפני (ועוד פעמיים).

ועדיין אין לך מושג על מה אתה מדבר, משעשע משהו.
אגב, ברור שאיכפת לך ממה שאני חושב עליך, אחרת לא היית מרגיש צורך להצדיק את עצמך בפני (ועוד פעמיים).
בפניך? ממש לא, אם לא שמת לב אתה לא האדם היחיד שקורא בפורום הזה חמוד 😃 באמת שאתה מאוד חלש בזמן האחרון, אני מציע שתנסה להיטפל למישהו ברמת האינטיליגנציה שלך 😃

רן תנסה לישון יותר שעות לפני הריסטים, אני בטוח שאתה לא סוגר 8 בלילה. כמה חלבון יש לך בתזונה?

בפניך? ממש לא, אם לא שמת לב אתה לא האדם היחיד שקורא בפורום הזה חמוד 😃 באמת שאתה מאוד חלש בזמן האחרון, אני מציע שתנסה להיטפל למישהו ברמת האינטיליגנציה שלך 😃
אני יודע את ההבדל, פשוט בשני המקרים כדי לקחת הפסקה, בovertraining ההפסקה חייבת להיות ארוכה יותר, עברתי את מבחן הטרול?

והנה, גם בהודעה זו אתה מנסה להוכיח את עצמך ומספר על עצמך. חבוב, אני לא הפסיכולוג שלך. אגב, מעניין מאיזה פגם פסיכולוגי חמור נובעת הגחמה הזו של לנסות לפגוע בי, במקומך הייתי שוקל טיפול או לפחות ייעוץ מסוג כלשהו(אני גם בטוח שיהיו חברי פורום שלא יתנגדו להקשיב, ולנסות לעזור לך. במידה ואתה מעוניין אני אשלח לך את כתובת המסנג'ר של אלכס\רן בהודעה פרטית).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית