הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The way to highschool football

• פותח/ת השרשור joker
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
אני לא יכתוב יותר בק"ג וגם לא בעברית, מציק כל הזמן לבדוק כמה זה בדיוק, וחוץ מזה אני כותב בשביל עצמי.

10/06/08

A. Rack lockouts:
bar x5
bar x5
65lbs x5
95 x5
115 x5
125 x4
115 x5
125 x2

B. DB Floor press
45lbs dumbells.
15-12.

C. T bar (4)supersetted with face pulls.
T-bar + 55lbs, face pulls 90lbs.
12,12-12,12-12,12-12,12

D. DB shrugs. 3 sets. 15-15-12.
80 lbs dumbells.

E. Seated Incline DB curl.
3 sets, 12-12-12-, 15 lbs dumbells.

מה זה rack lockouts ולחיצת רצפה?

dumbbell floor press

rack lockouts

כמובן שאפשר לבחור בטווחי תנועה שונים .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הראק לוקס זה נראה קצת בדיחה, למה זה טוב? נראה כאילו אפשר להעמיס שם משקלים עצומים.
ואגב למה לחיצת רצפה ולא בנץ'? מה ההבדל?

הראק לוקס זה נראה קצת בדיחה, למה זה טוב? נראה כאילו אפשר להעמיס שם משקלים עצומים.
ואגב למה לחיצת רצפה ולא בנץ'? מה ההבדל?

הרק לוקס נועד לעבוד על נקודות חלשות בבנץ , נגיד ואתה תמיד נתקע באמצע התנועה או בסגירה זה דרך מצויינת לעבוד על החלק הספציפי הזה (דומה לראק פולס בדדליפט ) .
http://www.criticalbench.com/floor-press.htm - מידע על הלחיצה מהרצפה .

😳 תוכנית מבלבלת רצח, אני פשוט הייתי מאבד כיוון אם הייתי צריך לעבוד איתה

ג'וקר אתה יודע מה הכי מצחיק אותי ?
אתה בעצמך תרגמת את המאמר של S.S ובעצמך אמרת שזאת התוכנית הכי טובה למתחילים, בזמן שאתה עושה רק לוקאוטס (שזה תרגיל למתקדמים אבל ניחא) עם משקל של כמה ? 50 קילו ?
מה שאני מנסה לומר זה שנראה שלא היית על S.S יותר מחודש וסתם קפצת לתוכנית לא מתאימה לרמה שלך .. זה בזבוז זמן לעבוד בתוכנית שמשנה כל שבועיים שלוש תרגיל ומעלים בה משקלים כל שבוע בעוד אתה יכול להיות על תוכנית שאתה מעלה בה משקלים כל אימון.

ג'וקר אתה יודע מה הכי מצחיק אותי ?
אתה בעצמך תרגמת את המאמר של S.S ובעצמך אמרת שזאת התוכנית הכי טובה למתחילים, בזמן שאתה עושה רק לוקאוטס (שזה תרגיל למתקדמים אבל ניחא) עם משקל של כמה ? 50 קילו ?
מה שאני מנסה לומר זה שנראה שלא היית על S.S יותר מחודש וסתם קפצת לתוכנית לא מתאימה לרמה שלך .. זה בזבוז זמן לעבוד בתוכנית שמשנה כל שבועיים שלוש תרגיל ומעלים בה משקלים כל שבוע בעוד אתה יכול להיות על תוכנית שאתה מעלה בה משקלים כל אימון.

התוכנית הזראת (ws4sb) נועדה לאתלטים האימונים משולבים עם אימוני ריצות + אימונים מקצועיים .
המטרה שלו היא להתקבל ולשחק שנה הבאה בקבוצת פוטבול .
גו' דפרנקו מחבר התוכנית יצר אותה כך שהיא תעזור לאתלטים להעלות במשקל + להתחזק + לשפר את המהירות והזריזות .
לעוד פרטים אתה יכול לקרוא את התוכנית המלאה , ויש בערך 3 שנים של שאלות ותשובות שהוא עונה באתר שלו ( לא נראה לי שיש מה שמוזנח שם ) .

התוכנית הזראת (ws4sb) נועדה לאתלטים האימונים משולבים עם אימוני ריצות + אימונים מקצועיים .
המטרה שלו היא להתקבל ולשחק שנה הבאה בקבוצת פוטבול .
גו' דפרנקו מחבר התוכנית יצר אותה כך שהיא תעזור לאתלטים להעלות במשקל + להתחזק + לשפר את המהירות והזריזות .
לעוד פרטים אתה יכול לקרוא את התוכנית המלאה , ויש בערך 3 שנים של שאלות ותשובות שהוא עונה באתר שלו ( לא נראה לי שיש מה שמוזנח שם ) .

זה לא משנה את העובדה שהתוכנית הזאת לא נועדה למתחילים. זה לא משנה אם הוא רוצה להיות שחקן פוטבול, כדורסל או בלרינה. עם התוכנית של ריפיטו בתור מתחיל אפשר לעלות הרבה יותר מהר במשקלים. בנוגע לזריזות והמהירות - שיעשה ספרינטים או כל מה שעושים בימים אחרים- זה מה שעושים גם בתוכנית הזאת לא ?
אני לא אומר שזו תוכנית לא טובה היא דווקא אחלה של תוכנית אבל לא למתחילים עם משקלי עבודה נמוכים.

זה לא משנה את העובדה שהתוכנית הזאת לא נועדה למתחילים. זה לא משנה אם הוא רוצה להיות שחקן פוטבול, כדורסל או בלרינה. עם התוכנית של ריפיטו בתור מתחיל אפשר לעלות הרבה יותר מהר במשקלים. בנוגע לזריזות והמהירות - שיעשה ספרינטים או כל מה שעושים בימים אחרים- זה מה שעושים גם בתוכנית הזאת לא ?
אני לא אומר שזו תוכנית לא טובה היא דווקא אחלה של תוכנית אבל לא למתחילים עם משקלי עבודה נמוכים.

אז אתה טועה , לא שאני מזלזל בריפטו אלא שפשוט האנשים שדפרנקו עובד איתם זה כאלה שנכנסו פעם ראשונה בחיים לחדר כושר וחלקם (גם בנים וגם בנות ) נראים כמו אנורקסים ועובדים עם משקלים נמוכים מאוד . בקשר לעבודה עם ריפטו תוך כדי שילוב עם ריבוי אימונים אחרים יכול להיות שעשו לזה מודיפקציה אבל ממה שאני קראתי האימונים יותר מידי אינטסיבים על מנת לשלב אותם עם עוד בין 3-5 אימונים אחרים .

אז אתה טועה , לא שאני מזלזל בריפטו אלא שפשוט האנשים שדפרנקו עובד איתם זה כאלה שנכנסו פעם ראשונה בחיים לחדר כושר וחלקם (גם בנים וגם בנות ) נראים כמו אנורקסים ועובדים עם משקלים נמוכים מאוד . בקשר לעבודה עם ריפטו תוך כדי שילוב עם ריבוי אימונים אחרים יכול להיות שעשו לזה מודיפקציה אבל ממה שאני קראתי האימונים יותר מידי אינטסיבים על מנת לשלב אותם עם עוד בין 3-5 אימונים אחרים .

התוכנית תהיה אינטסיבית מדי למתאמנים ברמה שלך נגיד שעושים סקוואט של 200 קילו (וזו גם הסיבה ש WS4SB מתאימה בשבילך) אבל לא למתאמן מתחיל.
זה שדפרנקו עובד איתם מההתחלה זה טוב ויפה אבל לא נראה לי שהוא נותן להם את התוכנית הזאת על ההתחלה- תחשוב בהגיון, למה לתת למתאמן מתחיל לעשות סקוואט (ועזוב שהוא מתקדם במשקל משבוע לשבוע שזו כבר טעות כי הוא יכול יותר) למה לשנות את התרגיל אחרי 3 שבועות?! הוא הרי יכול בכיף להתקדם בלי להתקע לחודשיים שלוש.
וסתם נתתי לדוגמא סקוואט זה יכול להיות כל תרגיל בסיסי אחר ..
בקשר לזה שהם נראו כמו אנורסקים לפני, כל תוכנית וזה לא משנה איזו, עם תזונה טובה תעשה את העבודה. גם אני נראיתי כמו אנורקס.

התוכנית תהיה אינטסיבית מדי למתאמנים ברמה שלך נגיד שעושים סקוואט של 200 קילו (וזו גם הסיבה ש WS4SB מתאימה בשבילך) אבל לא למתאמן מתחיל.
זה שדפרנקו עובד איתם מההתחלה זה טוב ויפה אבל לא נראה לי שהוא נותן להם את התוכנית הזאת על ההתחלה- תחשוב בהגיון, למה לתת למתאמן מתחיל לעשות סקוואט (ועזוב שהוא מתקדם במשקל משבוע לשבוע שזו כבר טעות כי הוא יכול יותר) למה לשנות את התרגיל אחרי 3 שבועות?! הוא הרי יכול בכיף להתקדם בלי להתקע לחודשיים שלוש.
וסתם נתתי לדוגמא סקוואט זה יכול להיות כל תרגיל בסיסי אחר ..
בקשר לזה שהם נראו כמו אנורסקים לפני, כל תוכנית וזה לא משנה איזו, עם תזונה טובה תעשה את העבודה. גם אני נראיתי כמו אנורקס.

הבעיה היא שאתה מתייחס אליהם כמתאמני חדר כושר והם לא הם אתלטים המטרה שלהם היא לא סקוואט יותר כבד אלא שיפור הביצועים על המגרש , התוכנית שהוא עובד איתה משתנה עם כמות ההתקדמות של המתאמן שלו + הספורט שהוא מתחרה . אבל זאת התוכנית באופן כללי .
בקשר למראה אני נתתי דוגמא כי התוכנית נועדה לשלב עליית כח תוך כדי עליית משקל .

התוכנית של ריפטו דורשת מנוחה והצמדות אליה אתלט ממוצע מתאמן (לא כולל חדר כושר ) בין 3-7 פעמים בשבוע (כולל אימונים קלים ) אני חושב שדפרקנו התאים את התוכנית שלו לכך (יש הבדל אגב בין אימונים בעונה לבין שלא בעונה ) .

הבעיה היא שאתה מתייחס אליהם כמתאמני חדר כושר והם לא הם אתלטים המטרה שלהם היא לא סקוואט יותר כבד אלא שיפור הביצועים על המגרש , התוכנית שהוא עובד איתה משתנה עם כמות ההתקדמות של המתאמן שלו + הספורט שהוא מתחרה . אבל זאת התוכנית באופן כללי .
בקשר למראה אני נתתי דוגמא כי התוכנית נועדה לשלב עליית כח תוך כדי עליית משקל .

התוכנית של ריפטו דורשת מנוחה והצמדות אליה אתלט ממוצע מתאמן (לא כולל חדר כושר ) בין 3-7 פעמים בשבוע (כולל אימונים קלים ) אני חושב שדפרקנו התאים את התוכנית שלו לכך (יש הבדל אגב בין אימונים בעונה לבין שלא בעונה ) .

יותר משקל על המוט למתאמן מתחיל פירושו יותר כוח= יותר ביצועים ועם תזונה נורמאלית גם מאסה.
ואם המטרה היא לא יותר משקל.. אז למה לעשות תרגילים כמו rack lockouts ?
ואם כבר נזכרתי בזה תענה בכנות - אתה באמת חושב שמתאמן שהבנצ' שלו לא יותר גבוהה מ 50 קילו (הסקתי את זה בגלל שהרק לוקאוטס שלו זה 50 ומשהו וזה אמור להיות גבוהה מבנצ' רגיל) אמור לעשות תרגילים כמו רק לוקאוטס ?! או פלור פרס ?
אם אתה אמת רוצה שיפור בביצועים שישפר את הבנצ' קודם ימצה את עצמו ואז יסתכל על תרגילים כאלו.

יותר משקל על המוט למתאמן מתחיל פירושו יותר כוח= יותר ביצועים ועם תזונה נורמאלית גם מאסה.
ואם המטרה היא לא יותר משקל.. אז למה לעשות תרגילים כמו rack lockouts ?
ואם כבר נזכרתי בזה תענה בכנות - אתה באמת חושב שמתאמן שהבנצ' שלו לא יותר גבוהה מ 50 קילו (הסקתי את זה בגלל שהרק לוקאוטס שלו זה 50 ומשהו וזה אמור להיות גבוהה מבנצ' רגיל) אמור לעשות תרגילים כמו רק לוקאוטס ?! או פלור פרס ?
אם אתה אמת רוצה שיפור בביצועים שישפר את הבנצ' קודם ימצה את עצמו ואז יסתכל על תרגילים כאלו.

אני לא בעד תרגילים כלו למתחילים ועניתי את זה למישהוא אחר ששאל את זה פה , אני חושב שבהתחלה עדיף להתרגל לטווח מלא של התנועה , אני בקושי משתמש בתרגילים מסוג זה (גם מסיבה זו וגם סיבות אחרות ). אבל בחירת התרגילים לא קשורה לתוכנית אני יכול להבטיח לך שאפשר לעבוד גם יותר משנה בלי לשלב אותם ( למרות שהלחיצה מהרצפה זה תרגיל ממש טוב לדעתי ) .

אגב ברור שהמטרה היא לשים יותר משקל על המוט אבל צריך לזכור שיש עוד גורמים שצריך להביא בחשבון . והראק לוקאווטס לא בהכרח יותר גבוה זה תלוי במהירות התנועה של המתאמן .

אני בדיעה של dropdead אין סיבה להחליף תרגיל כל 3 שבועות במשקלי עבודה כאלו.
WS4SB מתבססת יותר מדי על תרגילי עזר בשביל מתחיל והתדירות של התרגילים החשובים נמוכה מדי. למתאמן מתחיל אין נקודות חלשות.

WS4SB מתבססת יותר מדי על תרגילי עזר בשביל מתחיל והתדירות של התרגילים החשובים נמוכה מדי. למתאמן מתחיל אין נקודות חלשות.

נקודה חלשה אינה רק קשורה להרמות מרכזיות אלא לאתלטיקה באופן כללי , לדוגמא האמסטרינג שכל שיפור בו מעלה אוטמטית את המהירות ( אצל רוב האנשים הוא כמעט ולא קיים , גם אצל אתלטים בדרך כלל חלש ) .

• פותח/ת השרשור
עידן קצת סמכתי עלייך שתגיד את זה, אבל הייתי עם התכנית של ריפטו חצי שנה. רק הבנץ' פרס אצלי חלש, טיפה הפרס בעמידה והפוורקלין בסדר.
אני מאז שהתחלתי, יותר משילשתי את המשקל שהתחלתי איתו בסקוואט, אותו דבר בדדליפט.
אתה לא יודע איך התחלתי, אז שב בצד:fuck:

סתם אחי אבל זאת האמת

• פותח/ת השרשור
מתאמן מתחיל הוא נקודה חלשה ענקית, יש לו הכל בכל מקום.

כמה משקל אתה מעלה בכל שבוע בתרגילי ME?

• פותח/ת השרשור
כמה משקל אתה מעלה בכל שבוע בתרגילי ME?
ME פלג גוף עליון, אין לי מושג, בגלל שזה חלק כל כך חלש אצלי אני לא יודע בעצמי, אני צריך הרבה מאוד מזל כדי להעלות 5 פאונד(בשבוע), מסקוואטים אני מושבת עד שהאצבע שלי לא מחלימה(נקעתי את הבוהן).
כשעשיתי WS4SB לפני חודש העלתי בבוקס סקוואט ככה:
פעם ראשונה בוקס סקוואט יצא לי 87.5 קילו ל- 5 חזרות.
פעם שניה בוקס סקוואט יצא לי 95 ל- 5 חזרות.
פעם שלישית בוקס סקוואט יצא לי 100 קילו על 3 או 5 חזרות, אני לא זוכר.

אני מניח שאם ביום שישי אני יצליח למשוך 95 5 פעמים, אז מבחינתי חזרתי לעצמי(לפחות מבחינת פלג גוף עליון).
ראק לוקאוטס אני מקווה ל- 125 פאונד ל- 5 חזרות אחרי ה- RM5(הלוואי 130)שיצא לי באותו יום.

ואני לא עובד כמו הבחור בסרטון, אצלי המוט בערך אינץ' מעל החזה שלי, אצלו זה כבר בשלב הנעילה, ממש לא אותו דבר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית