הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The chicken nuggets log

• פותח/ת השרשור
יום חמישי 1/5/14

נתחיל בדייט השבועי עם הפיזיוטרפיסט.
התחלנו ב 15 דקות של דיקור, באמת שאני סובל מזה אני מקווה שזה יעזור בהמשך.
אחרי זה עוד 10 דקות של מסאז' עם המרפקים, יותר כואב אפילו מהדיקור.
15 דקות של כרית חימום....התאוששות:🤦‍♂️:

נחתי 3 שעות ונכנסתי לאימון של אד קואן קל.

2x80, מתחיל לעצבן כל המשקלים הקלים האלה....אבל מבין שזה חלק מהתוכנית.
3x8 לחיצת כתפיים דמבלים.
3x12 הרחקת כתפיים.
3x12 הרחקה אופקית.
ספיד פוש אפס 3x30.
דיפס 3x12.
שראגס 3x15.

מקלחת 1x5 פושרים, 1x3 של עצימות חום גבוה, ללא ספק העצימות עוזרת!!
@the Raccoon @Blast

• פותח/ת השרשור
התחלתי קליל כל דקה עליתי עצימות עד הסט השני, מרגיש כמו סיום סט דדליפט עצימות בטקסס, ממליץ1 גם טום מנסה אימון הבא.

• פותח/ת השרשור
3/5/14
אתמול עשיתי אימון מוביליטי קצר פלוס פואום רולר אחרי הפיזיוטרפיה.

היום הייתי צריך לעשות דדליפט אבל בגלל בעיה בריאותית מסויימת העדפתי לא לקחת סיכון ולחכות לשבוע הבא כי גם ככה בשני יש לי 90% בסקוואט אז אני רוצה להגיע כשיר ב 100%.

לגבי היום עשיתי אימון חתירות עם נפח גבוה, סהכ אימון טוב אבל מתבאס מהדדליפט, מחר חוזר לסבב שלישי של אד קואן ב 6 בבוקר בגלל שאחרי זה אני נוסע לצבא ולא אספיק להתאמן במשך היום:(

@Blast מה השעות סגירה ביום שני ושלישי?

• פותח/ת השרשור
4/5/14
אימון של אד קואן.
בנץ רגיל 2x8 85 kg
בנץ צר 2x8 80kg
אינקליין 2x8 70kg

עזר:
אינקלייו דמבלים 3x8 32 kg
בייספס 4x10.
הרחקה אופקית סופר סט פייס פולס גומיה 4x12

סהכ אימון טוב למרות שקמתי ב 5 בשביל להספיק לאימון לפני הצבא הכל הלך כמתוכנן. עדכון קטן...(פציעה נוספת לאוסף).
מדובר בפציעה אורולוגית ככל הנראה, שולל סימנים לבקע(הרניה), קצת מציק בצד ימין בימים האחרונים...קבעתי תור ליום רביעי, עד אז מחר אני אמור לעשות אימון סקוואט...לצערי לא אעשה סקוואט אחפש ווראציות אחרות....

• פותח/ת השרשור
הלוואי ו הייתה לי תשובה, מה שכן, זה לא נראה לי מהאימונים.

• פותח/ת השרשור
8/5/14
השבוע טיפה התפקששו האימונים, משבוע שעבר התחילו לי קצת כאבים אורולוגים, אחרי בדיקה אצל הרופא הוא לא מזהה הרניה אבל הוא בכל זאת הפנה אותי לאולטרסאונד שאעשה בשני, קצת הגביל אותי באימונים, כרגע לא מבצע סקוואט ודדליפט לפחות עד שבוע הבא....אד קואן ממשיך כרגיל ומוסיף אימון חתירות עם נפח גבוה.
עוד פציעה אבל לא מתכוון להרים ידיים, מיום ליום הכאב חולף והיום אחרי האימון הרגיש לי אפילו יותר טוב....מקווה מאוד שעד שבוע הבא זה יעבור, לפי מה שהרופא חושב וגם אני או שמדובר במתיחה, או שזה הקרנה לאיזור המפשעה מהפיזיוטרפיה שאני עושה, עוד שבוע גם אלך לאוטרסאונד וגם לפיזיוטרפיסת.

אד קואן אימון קל.
2x10 75 kg ניצלתי את הקלות הזאת לעצירות ארוכות.
ספיד פוש אפס 3x35.
מקבילים 3x12.
פרס דמבלים בישיבה 3x10
הרחקת כתפיים+הרחקה אופקית 3x10.
שראגס 4x15.
בייספס 4x10.

@Blast @the Raccoon איך אפשר בלי נפח מקלחת 1x22 דק'.

מה הנפח של המקלחון? . לגבי הכאבים, אתה בטוח שזה לא שרירים עמוקים באיזור כמו איליו?

• פותח/ת השרשור
הייתי חייב לפצות על כל השבוע, לגבי הכאבים, יכול להיות, אבל אם זה היה עמוק אני חושב שהיה לי קשה להתאמן כי כבר קרה לי שם סיפור פעם, אני לא חושב כי זה כל הזמן היה מהמפשעה, אשכים, אבל מיום ליום הלחץ יורד, מחר אני מקווה לקום יותר טוב אפילו מעכשיו.

נסה לעשות עיסויים עם כדור טניס ומתיחות לאיליו ולארבע ראשי. זה מה שהחזיר לי תסקוואט . גם אצלי החליטו שזה בקע בזמנו בהתחלה..

• פותח/ת השרשור
כן אני מקדיש גם לזה האמת, בשבוע הקרוב אשקיע יותר, תודה!

אולי בגלל זה עברת לhb? אצלי הוא פחות בעייתי בקטע הזה, ובגלל זה עברתי אליו

• פותח/ת השרשור
יכול מאוד להיות, האמת שבהיי בר פחות הרגשתי את הכאב שהיה לי בלואו בר מאז הדלקת, למרות הגובה שלי מרגיש לי יותר נכון היי בר ומאז שהתחלתי להתאמן עם הפאוורליפט 2, הלואו בר עבד לי זוועה איתו, בהיי בר דווקא הצלחתי למתוח הרבה יותר את ההמס... הסיבה שעברתי להיי בר הייתה משלוש סיבות, סיבה ראשונה הוא הרגיש לי הרבה יותר טבעי לתנועה בשבילי למרות הגובה שלי, כשהחלמתי מהפציעה בגב ההיי בר פחות לחץ לי על החוליות המותניות, וגם רציתי לנסות היי בר כדי לראות אם אחזור ללואו בר בעתיד הוא ישתפר.

• פותח/ת השרשור
10/5/14

אימון נפח גבוה לגב.

מתח 3x10,2x8,5x5.

חתירה על ספסל+משקולות 5x10 40kg.

חתירה במכונה WEIGHT PLATED 4x8 Single hand 80kg.

פול דאונס+ פול דאונס סופינציה 3x10.

בחיים שלי לא הרגשתי את הגב שלי שורף ככה אחרי מתח, לפחות משהוא טוב בזמן הפציעה...

מיום ליום זה חולף אבל מיום ליום אני גם מתחיל לחשוב שאתה צודק וזה באמת מתיחה עמוקה @the Raccoon

סוף האימון שיחקתי קצת עם סקוואטים ולא הרגשתי כאב פשוט הרגשתי את המקום נמתח...עדין מעדיף לתת לו עוד מנוחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית