הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

C++

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/16
רגע אז באמצע השבוע לא עשית דדליפט?
דדליפט וPC אין מצב שאני עושה באותו אימון... ובכלל אני לא כזה נלהב לשלב WL עכשיו. אבל אם ארגיש צורך הרעיון שלך נשמע טוב
בגירסה המוקדמת הדדליפט היה באמצע השבוע - כלומר במתכונת המדקאו (רק הוא והסקוואט התנהגו במתכונת הזו).
בהמשך העברתי את הדדליפט לאימון העצימות, ואז אימון ההתאוששות התפנה כולו ל-WL.
אם תרצה תנסה, זה באמת נחמד.

בגירסה המוקדמת הדדליפט היה באמצע השבוע - כלומר במתכונת המדקאו (רק הוא והסקוואט התנהגו במתכונת הזו).
בהמשך העברתי את הדדליפט לאימון העצימות, ואז אימון ההתאוששות התפנה כולו ל-WL.
אם תרצה תנסה, זה באמת נחמד.
אהה הבנתי אבל כרגע יותר חשוב לי להתחזק בדדליפט מאשר לשחק בWL ( אל תשכח שעשיתי את זה המון עד לפני חודש)

DorT עדכן/ה את הלוג ״להתחזק עד הגיוס (בע"ה)״:

עדכון לוג: 25/08/15

סקוואט ממש קל

פרס (התאוששות)
3X3X45

דדליפט
1X5X137.5 PR !
הטכניקה היתה יותר טובה, הסתכלת יותר למטה אבל עדין טיפה למעלה מדי. הכתפיים בחזרות הראשונות היו בדיוק במקום הנכון ואחרי זה איבדתי ריכוז והן היו יותר מדי מעבר למוט, מה שגרם לי למשוך טיפה רחוק מהגוף. אבל עדין הכל עלה עם גב ישר.
עוד מעט סרטון.

פלנק עם 10 קילו
40 עבודה 40 מנוחה 3X

כל סוף אימון אני מוסיף תרגיל לכתף אחורית והטרפזים, לא יודע את השם. אני אוחז גומייה בגובה הכתף ועושה מעין פרפר הפוך, 3X12 עם מנוחות דיי קצרות

הלואו באר עושה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תודה רבה

אגב אני מתקרב לעוד PR, אבל מסוג שונה
עולה בחורים של החגורה ( חור רביעי במקום שלישי), ותאמת זה לא פחות חשוב במצב הנוכחי שאני מחטב
הדדליפט:

BTW כבר הרבה זמן אני חושב שהפלטות במכון קרוספיט הן לא בקוטר סטנדרטי ( שמתי לב שבהדר יוסף אני מתחיל את ההרמה יותר גבוה). החלטתי למדוד היום וצדקתי, הן 42-43 ס"מ.

תודה רבה

אגב אני מתקרב לעוד PR, אבל מסוג שונה
עולה בחורים של החגורה ( חור רביעי במקום שלישי), ותאמת זה לא פחות חשוב במצב הנוכחי שאני מחטב
הדדליפט:

BTW כבר הרבה זמן אני חושב שהפלטות במכון קרוספיט הן לא בקוטר סטנדרטי ( שמתי לב שבהדר יוסף אני מתחיל את ההרמה יותר גבוה). החלטתי למדוד היום וצדקתי, הן 42-43 ס"מ.

חוק א': לא עוברים מעל המוט עוברים מסביבו. זה לא מכבד.
חוק ב': אם אתה רוצה שאני אתאבד מהרעש המזעזע ברקע תכבה את הקול בסרטון.
חוק ג': אהבתי את הגניחה בחזרה הרביעית.
חוק ד' : אל תקח הפסקות כאלו גדולות בין החזרות זה הורס את הקצב ומקשה עליך. תנסה להיכנס להסטאפ מהר יותר אבל לא מהר מידי.
רק חוק א' וד' רלוונטים. מקווה שעזרתי. 😃

חוק א': לא עוברים מעל המוט עוברים מסביבו. זה לא מכבד.
חוק ב': אם אתה רוצה שאני אתאבד מהרעש המזעזע ברקע תכבה את הקול בסרטון.
חוק ג': אהבתי את הגניחה בחזרה הרביעית.
חוק ד' : אל תקח הפסקות כאלו גדולות בין החזרות זה הורס את הקצב ומקשה עליך. תנסה להיכנס להסטאפ מהר יותר אבל לא מהר מידי.
רק חוק א' וד' רלוונטים. מקווה שעזרתי. 😃
על חוק א' אני שם זין ענק חחח
פעם עברתי בטעות מעל מוט של משקולן רוסי ממכבי תל אביב (לפני שהכרתי את החוק), מהרוסים הפסיכים, בערך 130 קילו של שרירים על 1.90. הוא הסביר לי את הבעייתיות ומאז אני לא עובר מעל מוטות של אנשים אחרים
אבל מעל המוט שלי שיזדיינו כולם

על חוק א' אני שם זין ענק חחח
פעם עברתי בטעות מעל מוט של משקולן רוסי ממכבי תל אביב (לפני שהכרתי את החוק), מהרוסים הפסיכים, בערך 130 קילו של שרירים על 1.90. הוא הסביר לי את הבעייתיות ומאז אני לא עובר מעל מוטות של אנשים אחרים
אבל מעל המוט שלי שיזדיינו כולם
חבל, אתה לא תכבד את המוט המוט לא יכבד אותך ולא יעלה. ראה הוזהרת.

עדכון לוג: 27/08/15

סקוואט
95X5
107.5X3 PR
80X8

בנץ' עצימות
87.5X5 PR
בחמישית היה מלחמה

PC
80X 3F,3F ואז התייאשתי

דיפס
3X7XBW

@Beast and cheat
שבוע שעבר הצלחתי בפוואר קלין 5X3X77.5, היום עם 80 קילו בשני סטים הראשונים הגעתי לכשל בחזרה השלישית אז ויתרתי.
שבוע הבא יש טעם לנסות שוב 80 ? לעבור לזוגות? לעשות ריסט?
אני בחיטוב רק מזכיר... גרעון של כ500 קלוריות

קרא את שאר עדכון הלוג...

@MikeRozner
אשמח לשמוע גם את דעתך לגבי הPC, עד עכשיו היה 5X3 פעם בשבוע. שבוע שעבר 77.5 עלה, והיום עם 80 הגעתי לכשל בחזרה השלישית, בשני סטים הראשונים ואז ויתרתי. לנסות שוב ? לעשות ריסט? לעבור לזוגות ? להתפלל בכותל ?
חשוב לציין שאני בחיטוב עם גרעון של 500 קלוריות

@MikeRozner
אשמח לשמוע גם את דעתך לגבי הPC, עד עכשיו היה 5X3 פעם בשבוע. שבוע שעבר 77.5 עלה, והיום עם 80 הגעתי לכשל בחזרה השלישית, בשני סטים הראשונים ואז ויתרתי. לנסות שוב ? לעשות ריסט? לעבור לזוגות ? להתפלל בכותל ?
חשוב לציין שאני בחיטוב עם גרעון של 500 קלוריות
לדעתי יכול לנסות לשחק עם ארבעה - חמישה זוגות. זה לא תרגיל שמטרתו העיקרית היא היפרטרופיה ולכן לא הייתי משתגע לתוך כשל אחרי כשל בניסיון להעלות משקל בכוח על חשבון טכניקה.

לדעתי יכול לנסות לשחק עם ארבעה - חמישה זוגות. זה לא תרגיל שמטרתו העיקרית היא היפרטרופיה ולכן לא הייתי משתגע לתוך כשל אחרי כשל בניסיון להעלות משקל בכוח על חשבון טכניקה.
תודה רבה, 4-5X2 עם 80 יעלו שבוע הבא !

עדכון לוג: 30/08/15

בחימום היום בסקוואט שוב כאבו המרפקים, וידעתי שאם אעשה את מה שהייתי אמור לעשות ( 107.5X5) המרפקים ימותו ולא אוכל לעשות פרס נפח, אז ויתרתי על הסקוואט. מקווה שעד אימון הבא אני אשיג טיפים איך להמנע מהכאב הזה

פרס (נפח)
5X5X51.36 (מיקרולודינג שליטע)
מזל שלא עשיתי 52.5 כי לא היה לזה סיכוי. בנפח הבא אעשה 4X5X52.5 ( קראתי שבטקסס אפשר להוריד את הנפח ל4 סטים אם לא מתאוששים כראוי- חיטוב)

צ'ין אפס
3X5X17.5
קשה אבל כיף.

פלנק
40שניות עבודה 40 שניות מנוחה עם 10 קילו3X

לא יודע מה יהיה איתי עם הסקוואטים....

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית