הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

C++

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/16
אפשר להיראות שהלוגיקה לך שגויה מהיסוד, שהוא הסוכר שגרם להרס היכולת להסקת המסקנות במוח.
ולכן אני ממליץ לך להפסיק אם הסוכר אם אתה רוצה שהטכניקה שלך בסקאוט תחזור להיות נורמלית .
🤣

@Yoav_S הבקשה שלי שתגיב פה היתה אחת הצעדים החכמים שעשיתי השנה

DorT עדכן/ה את הלוג ״להתחזק עד הגיוס (בע"ה)״:

עדכון לוג: 13/09/15

הייתי אצל איזה מטפל בשביל הבעיה בקוואדס\ירך, נראה מה יהיה

לא עשיתי סקוואט בגלל הטיפול

פרס (נפח)
5X5X52
קשה אבל סבבה

צ'ין אפס
3X5XBW+18KG

פול אפס
2X8XBW

קרא את שאר עדכון הלוג...
@MikeRozner על איזה משקל ללכת בפרס עצימות ביום חמישי וכמה חזרות לנסות לתת איתו? אני עושה טקסס מט'וד, עשיתי היום 5X5X52 והיה סבבה. בעצימות הקודם היה 60X3F ואחד לפניו היה 55X5. לנסות שוב 60X3 או 57-58 ל4-5 ?

עדכון לוג: 13/09/15

קרא את שאר עדכון הלוג...
@MikeRozner על איזה משקל ללכת בפרס עצימות ביום חמישי וכמה חזרות לנסות לתת איתו? אני עושה טקסס מט'וד, עשיתי היום 5X5X52 והיה סבבה. בעצימות הקודם היה 60X3F ואחד לפניו היה 55X5. לנסות שוב 60X3 או 57-58 ל4-5 ?
לא הבנתי את הדילמה, אם עשית 5*5 52 אין סיבה שלא תעשה לכל הפחות 60*3

מה מקווה... מ6*6 77.5 הוצאתי 95+, אין סיבה שתיכשל
חחח לא יודע מה להגיד, בסבב פרס האחרון עשיתי 4X5X51 שהיה ממש קשה ולא סגרתי שלשה עם 60. תכלס גם היה לי חרא מצב רוח באותו יום אז אולי זה קשור... נחייה ונראה

איך זה הגיוני?
גם כתוב על זה בפורטל איפשהו, אני חושב שזה בגלל שאירובי מגביר זרימת דם לשרירים וכו'.
כמובן שמדובר על אירובי בעצימות נמוכה (כמו שאני עושה), ברור שמטקונים משוגעים או אינטרוולים יפגעו לך בהתאוששות

עדכון לוג: 15/09/15

הרגשתי מעולה אחרי הטיפול, בחימום חשבתי שהכאב נעלם. אפילו בסרט האחון. אחרי הסט הראשון בסקוואט של 90X5, היו כאבים קלים, ובסט השני בחזרה הראשונה היו כבר כאבים חדים אז הפסקתי. מיואש

בנץ' קל
3X3X70

דדליפט אעשה בחמישי, מתתי מכאבים.

פלנק
1:10 עבודה- 40 שניות מנוחה3X

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית