יותר גדולים ממך זה בטוח 😃אם זה לא שמן אז אני לא רוצה לדעת איזה רמה של דובונים ראית בחיים שלך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יותר גדולים ממך זה בטוח 😃אם זה לא שמן אז אני לא רוצה לדעת איזה רמה של דובונים ראית בחיים שלך.
איזו הקלה.😆יותר גדולים ממך זה בטוח 😃
שמח שהוקל לך 🤣איזו הקלה.😆
פרס - 82.5X1, 82.5X2 בסט הראשון זה היה כבד אז עצרתי אחרי סינגל, ורציתי לעשות עוד סינגל. הסינגל השני עלה יותר בקלות אז הפכתי אותו לזוג. כנראה אעשה ריסט ל 75 ואנסה לטפס בשלשות משם.
בנץ' - 105X5X5
צ'ין אפס - 15X5,4,3 0X7,6 משקל גוף במכון 103.4
פייס פולס - 3X13
המשולש הקדוש 🤯ת'ראש גרמני משובח!! היה בנזונה לשמוע את השיר הזה (וגם את האחרים) בלייב שנה שעברה 😃
אפשר להכניס לשם את TANKARD, המרובע הקדושהמשולש הקדוש 🤯
לא מכיר, זז לשמועאפשר להכניס לשם את TANKARD, המרובע הקדוש
לא מכיר, זז לשמוע
כנראה שעוד שבוע אם לא יהיה שינוי זה מה שאעשה. אתמול גם הגעתי לפרק בספר של לייל שמדבר על יציאה לנייטרלי אז חשבתי על זה 😃אתה כבר 3 חודשים בחיטוב זה נורמאלי להתקע אחרי תקופה כזאת ארוכה. תעשה שבועיים תחזוקה על נייטראלי ואז תמשיך. לדעתי זאת אופציה לא רעה בהתחשב בזה שאתה עושה חיטוב מאוד ארוך
תתחיל להוריד מהתפריט אולי?כנראה שעוד שבוע אם לא יהיה שינוי זה מה שאעשה. אתמול גם הגעתי לפרק בספר של לייל שמדבר על יציאה לנייטרלי אז חשבתי על זה 😃
אופציה נוספת זה להוסיף קצת אירובי, כי הפסקתי לעשות כשהתחלתי דל פחמימה.
אני כבר אוכל בסביבות 2000 קלוריות, שזה די מעט בשביל מישהו במשקל ובכמות פעילות שלי, לא יודע אם זה רעיון טוב להוריד עוד. אירובי אולי אוסיף קצת ונראה במשך שבוע מה יהיה.תתחיל להוריד מהתפריט אולי?
ותעשה אירובי בקטנה אחרי האימון.
אתה מנסה לרמוז משהו? 😉😆גם אני בדיוק נתקעתי לפני שהתחלתי את הקלן
כן זה מה שאעשה באמתנסה לשלב אירובי השבוע תראה אם יש שינוי
🕴אתה מנסה לרמוז משהו? 😉😆
פאוז סקוואט - 110X6X3
פאוז דדליפט - 130X3X3
פרונט סקוואט - 67.5X3, 70X3X3
פלאנק - 3X1:15
יש לי מין כאב בגב תחתון, כרגע לא משהו רציני. מרגיש כמו משהו שהיה לי כשהייתי עושה HB סקוואט והתחלתי לעלות במשקלים (לא בהרבה, כשהגעתי ל 100-110 התחילו לי אז כאבים בגב תחתון). אני חושש שזה מהפרונט סקוואט. אני אצלם את עצמי אימון הבא, נראה..
סרטון של הפאוז דד
העדכון הכי טוב ששמעתי בחיי.yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:
26/06/15 - תחתון קל
קרא את שאר עדכון הלוג...
שכבתי עכשיו על הרצפה ועשיתי קליקים בגב, עכשיו לא מרגיש שום כאב בגב תחתון
מעדכן משקל גוף של אתמול, כי לא אשקל עד יום ראשון: 101.9, עליה של 0.5 קילו מהעדכון הקודם לפני שבוע וקצת. אני חושב שהשקילה הקודמת לא הייתה מייצגת, ככה ראיתי לפי הקובץ אקסל שלי בשם "אובססיית המשקל שלי" 😃
בכל אופן כמו שאמרתי אתמול, השבוע המשקל היה תקוע על 101.9-102.1. אולי אחרי ההעמסה הירידה תלך יותר טוב בשבוע הבא. אני רוצה גם להוסיף קצת אירובי, לא יודע אם יתאפשר מבחינת זמן כי גם ככה האימונים לוקחים לי שעתיים בערך (אם אני בא בשעה שאין עם מי לדבר אז אולי 1:45). בכל מקרה נראה מה יהיה בסוף שבוע הבא