Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

24/06/15 - עליון - פרס

פרס - 82.5X1, 82.5X2 בסט הראשון זה היה כבד אז עצרתי אחרי סינגל, ורציתי לעשות עוד סינגל. הסינגל השני עלה יותר בקלות אז הפכתי אותו לזוג. כנראה אעשה ריסט ל 75 ואנסה לטפס בשלשות משם.
בנץ' - 105X5X5
צ'ין אפס - 15X5,4,3 0X7,6
משקל גוף במכון 103.4
פייס פולס - 3X13

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא מכיר, זז לשמוע

אני צריך עצה מה לעשות, השבוע המשקל תקוע, יומיים אחרי ההעמסה (יום שני) ירדתי ל 101.9 ומאז אני תקוע על 101.9-102.1. התחלתי לאכול יותר ירקות השבוע אם זה משנה, כי לא הייתי אוכל כמעט בכלל בזמן האחרון, אבל לא בכמויות גדולות. עכשיו אני על 2000 קלוריות בערך ואני לא יודע אם זה רעיון טוב להוריד עוד. אני חושב להמשיך ככה עוד שבוע (להעמיס בשבת כרגיל), ואם הירידה נתקעת אז אולי לחזור לנטרלי לכמה שבועות.
מה אומרים?

אתה כבר 3 חודשים בחיטוב זה נורמאלי להתקע אחרי תקופה כזאת ארוכה. תעשה שבועיים תחזוקה על נייטראלי ואז תמשיך. לדעתי זאת אופציה לא רעה בהתחשב בזה שאתה עושה חיטוב מאוד ארוך

אתה כבר 3 חודשים בחיטוב זה נורמאלי להתקע אחרי תקופה כזאת ארוכה. תעשה שבועיים תחזוקה על נייטראלי ואז תמשיך. לדעתי זאת אופציה לא רעה בהתחשב בזה שאתה עושה חיטוב מאוד ארוך
כנראה שעוד שבוע אם לא יהיה שינוי זה מה שאעשה. אתמול גם הגעתי לפרק בספר של לייל שמדבר על יציאה לנייטרלי אז חשבתי על זה 😃
אופציה נוספת זה להוסיף קצת אירובי, כי הפסקתי לעשות כשהתחלתי דל פחמימה.

כנראה שעוד שבוע אם לא יהיה שינוי זה מה שאעשה. אתמול גם הגעתי לפרק בספר של לייל שמדבר על יציאה לנייטרלי אז חשבתי על זה 😃
אופציה נוספת זה להוסיף קצת אירובי, כי הפסקתי לעשות כשהתחלתי דל פחמימה.
תתחיל להוריד מהתפריט אולי?
ותעשה אירובי בקטנה אחרי האימון.

תתחיל להוריד מהתפריט אולי?
ותעשה אירובי בקטנה אחרי האימון.
אני כבר אוכל בסביבות 2000 קלוריות, שזה די מעט בשביל מישהו במשקל ובכמות פעילות שלי, לא יודע אם זה רעיון טוב להוריד עוד. אירובי אולי אוסיף קצת ונראה במשך שבוע מה יהיה.
מצד אחד ממה שהבנתי זה אפילו די מומלץ לעשות שבועיים נייטרלי אחרי תקופה של חיטוב, להחזיר את החילוף חומרים למצב נורמלי וכו, מצד שני הייתי מעדיף לסיים את החיטוב ברצף וזהו.
מצד שלישי כנראה אחרי שבועיים נייטרלי כשהחילוף חומרים יחזור לנורמה, כנראה שגם המשקל יירד יותר מהר מה שיזרז את החיטוב 🫤

גם אני בדיוק נתקעתי לפני שהתחלתי את הקלן, אני מניח שזה הגיוני ואולי היציאה לדל פחמימה (ללא הקטוזיס) די בתחילת החיטוב עודדה לזה.
ניטראלי יכול לעזור, ואירובי גם.
נסה לשלב אירובי השבוע תראה אם יש שינוי

גם אני בדיוק נתקעתי לפני שהתחלתי את הקלן
אתה מנסה לרמוז משהו? 😉😆
נסה לשלב אירובי השבוע תראה אם יש שינוי
כן זה מה שאעשה באמת
אגב אני גם הולך בסביבות 20 ק"מ בשבוע, ביומיום. לרוב עם תיק עליי (בתוכו מחשב או ציוד של המכון- חגורה נעליים וכו'), ככה שאפשר לקרוא לזה אירובי (בעצימות נמוכה) שאני עושה...

26/06/15 - תחתון קל

פאוז סקוואט - 110X6X3
פאוז דדליפט - 130X3X3
פרונט סקוואט - 67.5X3, 70X3X3
פלאנק - 3X1:15

יש לי מין כאב בגב תחתון, כרגע לא משהו רציני. מרגיש כמו משהו שהיה לי כשהייתי עושה HB סקוואט והתחלתי לעלות במשקלים (לא בהרבה, כשהגעתי ל 100-110 התחילו לי אז כאבים בגב תחתון). אני חושש שזה מהפרונט סקוואט. אני אצלם את עצמי אימון הבא, נראה..

סרטון של הפאוז דד

קרא את שאר עדכון הלוג...
שכבתי עכשיו על הרצפה ועשיתי קליקים בגב, עכשיו לא מרגיש שום כאב בגב תחתון

26/06/15 - משקל גוף

מעדכן משקל גוף של אתמול, כי לא אשקל עד יום ראשון: 101.9, עליה של 0.5 קילו מהעדכון הקודם לפני שבוע וקצת. אני חושב שהשקילה הקודמת לא הייתה מייצגת, ככה ראיתי לפי הקובץ אקסל שלי בשם "אובססיית המשקל שלי" 😃
בכל אופן כמו שאמרתי אתמול, השבוע המשקל היה תקוע על 101.9-102.1. אולי אחרי ההעמסה הירידה תלך יותר טוב בשבוע הבא. אני רוצה גם להוסיף קצת אירובי, לא יודע אם יתאפשר מבחינת זמן כי גם ככה האימונים לוקחים לי שעתיים בערך (אם אני בא בשעה שאין עם מי לדבר אז אולי 1:45). בכל מקרה נראה מה יהיה בסוף שבוע הבא

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית