על דן בליזריאן שמעת?🎉🎊🎈
אבל לא נמאס?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על דן בליזריאן שמעת?🎉🎊🎈
אבל לא נמאס?
מסכים.😃עזוב, לא ניכנס לזה...
הוא נראה ומתנהג כמו שמוק טוטאלי.על דן בליזריאן שמעת?
קוביות מתחת לפרווה
והוא באמת נראה כמו יען עם הרגליים האלה.מסכים.😃
הוא נראה ומתנהג כמו שמוק טוטאלי.
הוא לא דוגמא לכלום.
היי היי, אני ממש לא מתיימר להיות זיין עלעל דן בליזריאן שמעת?
ועדיין בשנייה אחת היית מתחלף איתו.הוא נראה ומתנהג כמו שמוק טוטאלי.
הוא לא דוגמא לכלום.
זה בסדר, לדן בליזריאן יש מדד זיינות משלו.היי היי, אני ממש לא מתיימר להיות זיין על
אני מהפלאפון אין לי כוח לכתוב. אתה תראה. יום יבוא ואתה תטעב ואני אהיב שם בשבעל לתקן אותך
גם אני התפלאתי שאף אחד לא העיר עם כל האבשלומי קור שיש פה 😃איפשהו בעמוד/שניים הקודמים יבגני רשם רעיונות עבודה 🙄
גם אני התפלאתי שאף אחד לא העיר עם כל האבשלומי קור שיש פה 😃
אני מתפלא על עצמי, מתקן אנשים על ימין ועל שמאל ובעצמי נרדם בשמירה.איפשהו בעמוד/שניים הקודמים יבגני רשם רעיונות עבודה 🙄
סקוואט - 140X4,3,3 הסקוואט היה קשה, נראה מה יהיה שבוע הבא עם המשקל הזה.
דדליפט - 172.5X2X5 היה סבבה, הסט השני קל יותר מהראשון. באופן כללי אני שם לב שבדדליפט יש לי יותר רייג' ובכלל הולך יותר טוב פסיכולוגית משום מה (לא יודע להסביר את זה יותר טוב)
15 דקות אליפטי
כל הכבוד אתה הרבה זמן בחיטוב ועדיין שומר על המשקלים !
קשה להגיד שאני שומר על המשקלים, ה RM1 בסקוואט היה 185 ובדדליפט 225... בדדליפט אבל אני מאמין שאם אני אנסה RM1 יהיה לי לפחות 210 עכשיו (לא נדע כי אני לא הולך לבדוק עד סוף החיטוב חח)כל הכבוד אתה הרבה זמן בחיטוב ועדיין שומר על המשקלים !
אחרי הכול אתה 3 חודש בערך בחיטוב ויש כאלה שיורד להם הרבה יותר במשקלי עבודה ואתה משמר אותם טוב לדעתי 😃קשה להגיד שאני שומר על המשקלים, ה RM1 בסקוואט היה 185 ובדדליפט 225... בדדליפט אבל אני מאמין שאם אני אנסה RM1 יהיה לי לפחות 210 עכשיו (לא נדע כי אני לא הולך לבדוק עד סוף החיטוב חח)
דיי להמעיט בערכך.קשה להגיד שאני שומר על המשקלים, ה RM1 בסקוואט היה 185 ובדדליפט 225... בדדליפט אבל אני מאמין שאם אני אנסה RM1 יהיה לי לפחות 210 עכשיו (לא נדע כי אני לא הולך לבדוק עד סוף החיטוב חח)
אחרי הכול אתה 3 חודש בערך בחיטוב ויש כאלה שיורד להם הרבה יותר במשקלי עבודה ואתה משמר אותם טוב לדעתי 😃
תודה על הפרגון חברים 😃דיי להמעיט בערכך.
מתוך התענינות תזכיר לי כמה אתה שוקל102 אם אני לא טועה ולכמה אתה רוצה להגיע במג?תודה על הפרגון חברים 😃
בכל אופן אני מעריך שבדדליפט עוד בסדר, ובסקוואט איבדתי יותר כוח, אבל חודש-חודש וחצי של טקסס אחרי החיטוב יחזיר הכל...
לפחות הלחיצות לא נחלשו 😃
היום בבוקר 101.8 (העמסה הייתה בשבת, לא יודע אם הכל ירד עדיין). המטרה שלי תכלס זה מבחינת מראה, לא מ.ג, רוצה להיראות יחסית חטוב, סביבות 13 א.ש. הבעיה ששבוע שעבר לא ירדתי במשקל, אני אראה השבוע, אם לא תהיה ירידה במשקל כנראה אעשה שבועיים נטרלי ואחר כך אחשוב מה הלאה. אם תהיה ירידה סבבה אז אמשיך כמו עכשיו.מתוך התענינות תזכיר לי כמה אתה שוקל102 אם אני לא טועה ולכמה אתה רוצה להגיע במג?
ומתחיל טקסס אחרי קלאסי או עם שינויים?
ראה תשובה למעלה 😃יבגני אני זוכר שאמרת שהחיטוב נתקע, יצאת בסוף לניטרלי או שהמשכת עם החיטוב?
תחשוב על אד קוהן בלחיצות עובד לי דווקא טוב אני דיי מרוצה בנתיים 😃היום בבוקר 101.8 (העמסה הייתה בשבת, לא יודע אם הכל ירד עדיין). המטרה שלי תכלס זה מבחינת מראה, לא מ.ג, רוצה להיראות יחסית חטוב, סביבות 13 א.ש. הבעיה ששבוע שעבר לא ירדתי במשקל, אני אראה השבוע, אם לא תהיה ירידה במשקל כנראה אעשה שבועיים נטרלי ואחר כך אחשוב מה הלאה. אם תהיה ירידה סבבה אז אמשיך כמו עכשיו.
אחרי החיטוב אני עוד לא סגור מה הולך לעשות, חושב על טקסס לסקוואט ודדליפט. פלג גוף עליון אני רואה שהתכונת שאני עושה עובדת לי יפה, אז מניח שעם כמויות נורמליות של אוכל אני אוכל להתחזק איתה (אולי אוסיף מקבילים).
בכללי אחרי החיטוב כשאני אחזור למשקלי עבודה שהיו אני רוצה לעשות 5/3/1, אולי עם קצת שינויים לפלג גוף עליון, בעיקר הוספת נפח
ראה תשובה למעלה 😃