Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
NVa-40xM018.jpg

מזל רע, המוט מתנקם אחר כך

אוףףף פעם הבאה אני מתאמן רק כשאתה ליד

טוב אולי הגזמתי קצת 😃
גם אני קיים ואני יודע להביא מכות בגב

וואלה זה יכול להסביר את ההיחלשות שלי בסקוואט. אבל אני לא ממש מבין למה דווקא בחיטוב זה בא לידי ביטוי
טוב זה לא נשמע לי כמו איזה פסיכולוג גאון עלה על זה. זה דיי הגיוני.
המחשבות שעוברות לך בראש כשאתה ניגש למשקל כבד במסה הרבה יותר חיוביות
אכלת הרבה אוכל ,המחשבה שאתה אמור לעלות במשקלים כי זה מסה,עכשיו זה השיא עכשיו זה הזמן לעשות את המקסימום,בנוסף על כך אני זוכר שכשתבו אופושהוא שחיטוב גורם לגוף להגברה של כל מיני מחשבות שליליות וכו' מה שמרחיק ממך את הריכוז מהמטרה.
(נבואה שמגשימה את עצמה זה לא כי אין פה בניית ציפיות מגורם חיצוני. רק מגורם פנימי)

תקשיב כל פעם לפני שנכנסתה לסט מישהוא עבר לך מעל המוט, ממש רציתי להגיד לאחד מהם "עכשיו הזין לא יעמוד לך שנה"
כן ראיתי את זה, אבל עזוב, אלוהי הברזל יתנקם בהם, והם חבכו אחר כך למה אין להם גיינז

תקשיב כל פעם לפני שנכנסתה לסט מישהוא עבר לך מעל המוט, ממש רציתי להגיד לאחד מהם "עכשיו הזין לא יעמוד לך שנה"
אני במכון של ליפטרים וקרוספיטרים.
לכל אחד יש מוט אישי מתחילת האימון ועד הסוף 😆 (של האימון, כן?)

גם אני קיים ואני יודע להביא מכות בגב
אני אזכור את זה 😃
אבל בדרך כלל עובד לי להיכנס לוייב שלי בשקט עם מוזיקה באוזניים, כמו מין מדיטציה קטנה אולי אפשר להגיד

אני במכון של ליפטרים וקרוספיטרים.
לכל אחד יש מוט אישי מתחילת האימון ועד הסוף 😆 (של האימון, כן?)
אצלנו עוד מעט נצטרך להביא מוט מהבית. כולל פלטות. אה ועכשיו הבנתי שכלוב גם יהיה צריך

אצלנו עוד מעט נצטרך להביא מוט מהבית. כולל פלטות. אה ועכשיו הבנתי שכלוב גם יהיה צריך
דווקא כשיבנו שם את הבמה אז אולי אפשר יהיה להשתמש שם בכלוב כי הרצפה לא תהיה עקומה, ואז אפשר יהיה פשוט לבוא ולתפוס את הפינה שם לכל האימון, סקוואט ודדליפט אחד ליד השני.
מה שכן, אני מקווה שהמוטות בטחון בכלוב החדש שיביאו לא יהיו כמו בחדש שהביאו, כי שם הייתי נורא מפחד להיכשל כי אני לא סומך על המוטות בטחון האלה

@godlin23 בואנה נהיית ענק, ראיתי את הסרטון וזה ממש הפתיע אותי 😲 עלית הרבה במשקל בתקופה האחרונה?

@godlin23 בואנה נהיית ענק, ראיתי את הסרטון וזה ממש הפתיע אותי 😲 עלית הרבה במשקל בתקופה האחרונה?
סוף מסה הסתיים ב 91, לא הייתי קורה לעצמי ענק אבל תודה על המחמאה.
עליתי דיי יפה בבנץ הפרס סביר והדדליפט גם סביר, הסקוואט זה טאבו אצלי.

עזוב את הגודל עם כמה שאני יורד עליו הוא כבר יותר חזק ממני. כשהגעתי לטכניון במרץ הלחיצות שלו היו על פחות מ100 קילו ועכשיו הוא סוגר חמישיה עם 115. הדד ליפט שלו עלה מ120 ל150 כמעט! בסקוואטים הוא עדיין אפס אבל פאק התקמות מטורפת באמת עם כל הירידות שלי הבנאדם עשה שינוי ענק!!

יבגני אתה תותח בלי קשר ל @godlin23 , סתם רציתי לגרום לו להרגיש טוב 😉
ועל איזה במה מדובר? נחשפתם לתכניות עתידיות של החדכ? אני אשמח לשמוע (למרות שימיי אתכם ספורים 😭)

עזוב את הגודל עם כמה שאני יורד עליו הוא כבר יותר חזק ממני. כשהגעתי לטכניון במרץ הלחיצות שלו היו על פחות מ100 קילו ועכשיו הוא סוגר חמישיה עם 115. הדד ליפט שלו עלה מ120 ל150 כמעט! בסקוואטים הוא עדיין אפס אבל פאק התקמות מטורפת באמת עם כל הירידות שלי הבנאדם עשה שינוי ענק!!

תכלס, כשאתה מציג את זה ככה הוא קרוב אליי מאוד בשניהם. הגיע הזמן לקחת את עצמנו בידיים 😛

יבגני אתה תותח בלי קשר ל @godlin23 , סתם רציתי לגרום לו להרגיש טוב 😉
תודה 🤭
ועל איזה במה מדובר? נחשפתם לתכניות עתידיות של החדכ? אני אשמח לשמוע (למרות שימיי אתכם ספורים 😭)
דודי אמר שהגיע לאוזניו מידע שהולכים להעיף את הראק (נראה לי אמה קנתה אותו), מעבירים במקומו את הכלוב החדש, ואיפה שהכלוב שמים עוד כלוב חדש, ובכל האיזור עושים פלטפורמה מעץ (נראה לי מתחת לכלוב ובאזור של הדדליפט) מצופה בגומי או משהו כזה.
יש הודעה שביום ראשון הקרוב הקומה התחתונה תהיה סגורה עד 16:00, אז הם הולכים לעשות את זה ביום ראשון.

תודה 🤭

דודי אמר שהגיע לאוזניו מידע שהולכים להעיף את הראק (נראה לי אמה קנתה אותו), מעבירים במקומו את הכלוב החדש, ואיפה שהכלוב שמים עוד כלוב חדש, ובכל האיזור עושים פלטפורמה מעץ (נראה לי מתחת לכלוב ובאזור של הדדליפט) מצופה בגומי או משהו כזה.
יש הודעה שביום ראשון הקרוב הקומה התחתונה תהיה סגורה עד 16:00, אז הם הולכים לעשות את זה ביום ראשון.

בואנה זה מפחיד השינויים האלו, עד עכשיו זה הלך מהפח על הפחת (עברית שפה קשה)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית