עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני קיים ואני יודע להביא מכות בגב![]()
מזל רע, המוט מתנקם אחר כך
אוףףף פעם הבאה אני מתאמן רק כשאתה ליד
טוב אולי הגזמתי קצת 😃
טוב זה לא נשמע לי כמו איזה פסיכולוג גאון עלה על זה. זה דיי הגיוני.וואלה זה יכול להסביר את ההיחלשות שלי בסקוואט. אבל אני לא ממש מבין למה דווקא בחיטוב זה בא לידי ביטוי
כן ראיתי את זה, אבל עזוב, אלוהי הברזל יתנקם בהם, והם חבכו אחר כך למה אין להם גיינזתקשיב כל פעם לפני שנכנסתה לסט מישהוא עבר לך מעל המוט, ממש רציתי להגיד לאחד מהם "עכשיו הזין לא יעמוד לך שנה"
אני במכון של ליפטרים וקרוספיטרים.תקשיב כל פעם לפני שנכנסתה לסט מישהוא עבר לך מעל המוט, ממש רציתי להגיד לאחד מהם "עכשיו הזין לא יעמוד לך שנה"
אני אזכור את זה 😃גם אני קיים ואני יודע להביא מכות בגב
אצלנו עוד מעט נצטרך להביא מוט מהבית. כולל פלטות. אה ועכשיו הבנתי שכלוב גם יהיה צריךאני במכון של ליפטרים וקרוספיטרים.
לכל אחד יש מוט אישי מתחילת האימון ועד הסוף 😆 (של האימון, כן?)
דווקא כשיבנו שם את הבמה אז אולי אפשר יהיה להשתמש שם בכלוב כי הרצפה לא תהיה עקומה, ואז אפשר יהיה פשוט לבוא ולתפוס את הפינה שם לכל האימון, סקוואט ודדליפט אחד ליד השני.אצלנו עוד מעט נצטרך להביא מוט מהבית. כולל פלטות. אה ועכשיו הבנתי שכלוב גם יהיה צריך
סוף מסה הסתיים ב 91, לא הייתי קורה לעצמי ענק אבל תודה על המחמאה.@godlin23 בואנה נהיית ענק, ראיתי את הסרטון וזה ממש הפתיע אותי 😲 עלית הרבה במשקל בתקופה האחרונה?
עזוב את הגודל עם כמה שאני יורד עליו הוא כבר יותר חזק ממני. כשהגעתי לטכניון במרץ הלחיצות שלו היו על פחות מ100 קילו ועכשיו הוא סוגר חמישיה עם 115. הדד ליפט שלו עלה מ120 ל150 כמעט! בסקוואטים הוא עדיין אפס אבל פאק התקמות מטורפת באמת עם כל הירידות שלי הבנאדם עשה שינוי ענק!!@godlin23 בואנה נהיית ענק, ראיתי את הסרטון וזה ממש הפתיע אותי 😲 עלית הרבה במשקל בתקופה האחרונה?
זה כי אתה חלש ולא הצלחתה את ה 210, אם זה היה עולה אף אחד לא היה מדבר אלי.@godlin23 גנבת לי את ההצגה 🤬
@godlin23 בואנה נהיית ענק, ראיתי את הסרטון וזה ממש הפתיע אותי 😲 עלית הרבה במשקל בתקופה האחרונה?
נכון... הלכתי לבכות 😭זה כי אתה חלש ולא הצלחתה את ה 210, אם זה היה עולה אף אחד לא היה מדבר אלי.
עזוב את הגודל עם כמה שאני יורד עליו הוא כבר יותר חזק ממני. כשהגעתי לטכניון במרץ הלחיצות שלו היו על פחות מ100 קילו ועכשיו הוא סוגר חמישיה עם 115. הדד ליפט שלו עלה מ120 ל150 כמעט! בסקוואטים הוא עדיין אפס אבל פאק התקמות מטורפת באמת עם כל הירידות שלי הבנאדם עשה שינוי ענק!!
למי אכפת, העיקר שאני ענק 😃still chicken legs
מקווה להגיע לפרס שלך מתשהוא.תכלס, כשאתה מציג את זה ככה הוא קרוב אליי מאוד בשניהם. הגיע הזמן לקחת את עצמנו בידיים 😛
תודה 🤭יבגני אתה תותח בלי קשר ל @godlin23 , סתם רציתי לגרום לו להרגיש טוב 😉
דודי אמר שהגיע לאוזניו מידע שהולכים להעיף את הראק (נראה לי אמה קנתה אותו), מעבירים במקומו את הכלוב החדש, ואיפה שהכלוב שמים עוד כלוב חדש, ובכל האיזור עושים פלטפורמה מעץ (נראה לי מתחת לכלוב ובאזור של הדדליפט) מצופה בגומי או משהו כזה.ועל איזה במה מדובר? נחשפתם לתכניות עתידיות של החדכ? אני אשמח לשמוע (למרות שימיי אתכם ספורים 😭)
תודה 🤭
דודי אמר שהגיע לאוזניו מידע שהולכים להעיף את הראק (נראה לי אמה קנתה אותו), מעבירים במקומו את הכלוב החדש, ואיפה שהכלוב שמים עוד כלוב חדש, ובכל האיזור עושים פלטפורמה מעץ (נראה לי מתחת לכלוב ובאזור של הדדליפט) מצופה בגומי או משהו כזה.
יש הודעה שביום ראשון הקרוב הקומה התחתונה תהיה סגורה עד 16:00, אז הם הולכים לעשות את זה ביום ראשון.