Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אשתי חצי תימניה אז זה בסדר, לי מותר 😃

לא נשמע לי מוכר, כמה הוא מרים? עושה סקואטים?
היום ראיתי אותו מדדלפט 140. סקוואט לא זכור לי שראיתי אותו עושה. אבל לא נראה לי שהוא בא בשעות ה"רגילות", נראה לי אני רואה אותו בד"כ במכון כשאני בא בשעות מוזרות.
הוא עבד כמה חודשים איפה שאני עובד, וגם אז ראיתי שהוא די דפוק, כאילו הוא יותר מדי חמום מוח, ממש לא הכי חכם אבל הוא לא בדיוק מודע לזה, זה שילוב לא טוב.

היום ראיתי אותו מדדלפט 140. סקוואט לא זכור לי שראיתי אותו עושה. אבל לא נראה לי שהוא בא בשעות ה"רגילות", נראה לי אני רואה אותו בד"כ במכון כשאני בא בשעות מוזרות.
הוא עבד כמה חודשים איפה שאני עובד, וגם אז ראיתי שהוא די דפוק, כאילו הוא יותר מדי חמום מוח, ממש לא הכי חכם אבל הוא לא בדיוק מודע לזה, זה שילוב לא טוב.

טוב, תאמר לי פעם הבאה שהוא נמצא, נעשה את רוטינת ה-Thugs life שלנו 😃

טוב, תאמר לי פעם הבאה שהוא נמצא, נעשה את רוטינת ה-Thugs life שלנו 😃
אה שכחתי, בנוסף למה שאמרתי הוא גם מתאגרף אז צריך להיערך בהתאם, כי מתאגרף חמום מוח וטיפש זה שילוב רע 😆

סליחה תיקון.
מאיפה הרצון לעשות אותם.🥷
זו כבר שאלה אחרת 😃
דבר ראשון אני רוצה גם להיות בכושר כללי יותר טוב, לא רק בכוח (הכוח אבל בעדיפות ראשונה בכל זאת).
דבר שני אני חזיר שמן שאכל אתמול בלילה המבורגר 330 ועוד כמעט חצי של 220 ביחד עם כמה בירות אז בשביל להרגיש יותר טוב עם עצמי היום רציתי לעשות איזה פעילות והעדפתי אינטרוולים.
בספרינט האחרון נראה לי היה איזה זוג שנבהל ממני. בזמן של המנוחה ירדתי והם עלו מולי ואחרי כמה שניות שחלפתי מולם פתאום הסתובבתי ודפקתי ספרינט לכיוון שלהם...

נערך לאחרונה:
זו כבר שאלה אחרת 😃
דבר ראשון אני רוצה גם להיות בכושר כללי יותר טוב, לא רק בכוח (הכוח בל בעדיפות ראשונה בכל זאת).
דבר שני אני חזיר שמן שאכל אתמול בלילה המבורגר 330 ועוד כמעט חצי של 220 ביחד עם כמה בירות אז בשביל להרגיש יותר טוב עם עצמי היום רציתי לעשות איזה פעילות והעדפתי אינטרוולים.
בספרינט האחרון נראה לי היה איזה זוג שנבהל ממני. בזמן של המנוחה ירדתי והם עלו מולי ואחרי כמה שניות שחלפתי מולם פתאום הסתובבתי ודפקתי ספרינט לכיוון שלהם...
בטח שיפחדו ..לקבל כתף ממך זה לא פחות לקבל אחד משחקן פוטבול 😃😆

ההמבורגר היה בבלאק, כשר בהחלט. הפירות ים שאכלתי היום לעומת זאת, פחות...
אמרו לי שפירות זה בריא אז החלטתי לאכול פירות מהים

זו כבר שאלה אחרת 😃
דבר ראשון אני רוצה גם להיות בכושר כללי יותר טוב, לא רק בכוח (הכוח אבל בעדיפות ראשונה בכל זאת).

חצי המבורגר זה כמו חצי סקוואט. לא סופרים.

חצי המבורגר זה כמו חצי סקוואט. לא סופרים.
יש בזה משהו.
אבל אני רק אבהיר להגנתי שזה לא שאכלתי את החצי והפסקתי כי לא רציתי יותר, הייתי עם מישהי שהזמינה את ה 220 ואכלה חצי (קצת יותר) אז אכלתי את מה שנשאר

חחחחח גדול..גם אני הייתי נבהל במקומם

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית