Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
ה 1.2 ק"ג קרוב מתמיד 🤩
ראיתי את הפרסומת שלו שם, אבל האמת שלא נראה לי שזה כיף לאכול כמות כזאת בארוחה אחת. זתומרת אפשרי אם זה סתם בשביל להוכיח נקודה ("אף אחד לא יצליח להביס אותי עם בשר!!!") אבל לא בא לי ללכת על זה

ראיתי את הפרסומת שלו שם, אבל האמת שלא נראה לי שזה כיף לאכול כמות כזאת בארוחה אחת. זתומרת אפשרי אם זה סתם בשביל להוכיח נקודה ("אף אחד לא יצליח להביס אותי עם בשר!!!") אבל לא בא לי ללכת על זה
וואלה?
טוב נו. אז טי רקס 😆

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

19/07/15 - בנץ'

בנץ' - 82.5X5, 95X5, 107.5X8, 100X3X6 נראה לי שזה ה RM8 החדש שלי, אבל יותר מ RM5 זה לא באמת מעניין 😃
צ'ין אפס - 10,8,6,6 משקל גוף במכון 104.4 (עולה במשקל, צריך להרגיע עם ההמבורגרים והאוכל בחוץ בכללי)
פרס - 50X3X10
מקבילים - 10X3X10
פייס פולס - 3X15
בייספס - 32.5X10, 14X2X10
כמו שמקס העיר לי, אם אני כבר עובד כמו בילדר אז חייב להכניס בייספס אחרת אין משמעות לאימון. עשיתי THUG LIFE לטמרה, היא נאבקה עם סט אחרון של 5 עם ה 32.5, סיימה ובאתי והתחלתי לפמפם בייספס עם המשקל שלה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה צריך ללמוד ממקס לכתוב חפירות איכותיות
החפירות של מקס איכותיות, אבל אני מעדיף שיהיה לי עדכון קצר, כי חפירות זה בדרך כלל "כואב לי כאן, אני פצוע שם..." כשההרגשה טובה אין על מה לחפור 😃

החפירות של מקס איכותיות, אבל אני מעדיף שיהיה לי עדכון קצר, כי חפירות זה בדרך כלל "כואב לי כאן, אני פצוע שם..." כשההרגשה טובה אין על מה לחפור 😃
תסתכל עד העדכונים שלו מלפני הפציעה

בכל מקרה זה ייקח זמן, לכן זה נקרא מסע 😃 קודם כל המסע הזה צריך לעבור בהחזרת ה 185 סקוואט ו 225 דדליפט שהיו לי, ומשם המסע ימשיך 😃
עוד שבועיים אני ילחץ בין 140-150 בעזרת האל 😃
ותוך כמה זמן אתה מתכנן להגיע לזה עד דצמבר ?
יפה!! אל תשכח לצלם 😃
כן, בתקווה בתחרות בדצמבר לעשות את זה, על מ.ג של 100 ומטה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית