- פותח/ת השרשור
- #2,541
ראיתי את הפרסומת שלו שם, אבל האמת שלא נראה לי שזה כיף לאכול כמות כזאת בארוחה אחת. זתומרת אפשרי אם זה סתם בשביל להוכיח נקודה ("אף אחד לא יצליח להביס אותי עם בשר!!!") אבל לא בא לי ללכת על זהה 1.2 ק"ג קרוב מתמיד 🤩
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי את הפרסומת שלו שם, אבל האמת שלא נראה לי שזה כיף לאכול כמות כזאת בארוחה אחת. זתומרת אפשרי אם זה סתם בשביל להוכיח נקודה ("אף אחד לא יצליח להביס אותי עם בשר!!!") אבל לא בא לי ללכת על זהה 1.2 ק"ג קרוב מתמיד 🤩
אותך למשגיח @nlr666ההמבורגר היה בבלאק, כשר בהחלט. הפירות ים שאכלתי היום לעומת זאת, פחות...
אמרו לי שפירות זה בריא אז החלטתי לאכול פירות מהים
וואלה?ראיתי את הפרסומת שלו שם, אבל האמת שלא נראה לי שזה כיף לאכול כמות כזאת בארוחה אחת. זתומרת אפשרי אם זה סתם בשביל להוכיח נקודה ("אף אחד לא יצליח להביס אותי עם בשר!!!") אבל לא בא לי ללכת על זה
בנץ' - 82.5X5, 95X5, 107.5X8, 100X3X6 נראה לי שזה ה RM8 החדש שלי, אבל יותר מ RM5 זה לא באמת מעניין 😃
צ'ין אפס - 10,8,6,6 משקל גוף במכון 104.4 (עולה במשקל, צריך להרגיע עם ההמבורגרים והאוכל בחוץ בכללי)
פרס - 50X3X10
מקבילים - 10X3X10
פייס פולס - 3X15
בייספס - 32.5X10, 14X2X10 כמו שמקס העיר לי, אם אני כבר עובד כמו בילדר אז חייב להכניס בייספס אחרת אין משמעות לאימון. עשיתי THUG LIFE לטמרה, היא נאבקה עם סט אחרון של 5 עם ה 32.5, סיימה ובאתי והתחלתי לפמפם בייספס עם המשקל שלה...
כל הכבוד על הבייספס ,זה הדבר היחיד שמעניין בחיים
אבל... אבל... RM8 בבנץ' לא מעניין? זה טווח היפרטרופיה מירבית הריכל הכבוד על הבייספס זה הדבר היחיד שמעניין בתוכנית שלך 😃
החפירות של מקס איכותיות, אבל אני מעדיף שיהיה לי עדכון קצר, כי חפירות זה בדרך כלל "כואב לי כאן, אני פצוע שם..." כשההרגשה טובה אין על מה לחפור 😃אתה צריך ללמוד ממקס לכתוב חפירות איכותיות
תסתכל עד העדכונים שלו מלפני הפציעההחפירות של מקס איכותיות, אבל אני מעדיף שיהיה לי עדכון קצר, כי חפירות זה בדרך כלל "כואב לי כאן, אני פצוע שם..." כשההרגשה טובה אין על מה לחפור 😃
מעניין... אבל בייספס 😃אבל... אבל... RM8 בבנץ' לא מעניין? זה טווח היפרטרופיה מירבית הרי
כשאני אלחץ 3 פלטות אתה לא תצחק עליי 🤬יבגני מוניטין על הבילבול שריר! 😆
אל תדאג אני תמיד יגלה משהו ויצחק עליך.✌️כשאני אלחץ 3 פלטות אתה לא תצחק עליי 🤬
אגלהיגלה
אצחקיצחק
אכן, או 210-140-250 גם טוב 😃יבגני זה אומר שאתה צריך 200 סקוואט 250 דדליפט ו 150 בנצ !!
(כותרת)
עוד שבועיים אני ילחץ בין 140-150 בעזרת האל 😃אכן, או 210-140-250 גם טוב 😃
יפה!! אל תשכח לצלם 😃עוד שבועיים אני ילחץ בין 140-150 בעזרת האל 😃
ותוך כמה זמן אתה מתכנן להגיע לזה עד דצמבר ?