- פותח/ת השרשור
- #2,921
אגב יש לטיטאן ישראל, עכשיו ראיתי. אבל אני מסרב להשתמש בזה לפחות עד 190 סקוואט ו 230 דדליפטאני שוקל לקנות קצת אמוניה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אגב יש לטיטאן ישראל, עכשיו ראיתי. אבל אני מסרב להשתמש בזה לפחות עד 190 סקוואט ו 230 דדליפטאני שוקל לקנות קצת אמוניה
זה נראה קפסולותטיטאן מוכרים את זה בשקיות כאלו ככה שזה נגמר די מהר
powermens.ru?אני שוקל לקנות מאיזה חנות רוסית ששולחים לארץ,מישהו המליץ םי היום
מישהו במכון אמר לך עליה? בחור רוסי שלאחרונה קנה שם נעליים של סאבו? הוא אמר לי על החנות גםיאפ,זאת החנות..יש שמה דברים בזול,במיוחד נעלי סאבו
מישהו במכון אמר לך עליה? בחור רוסי שלאחרונה קנה שם נעליים של סאבו? הוא אמר לי על החנות גם
סקוואט - 145X2X2 פחדתי לרדת לחזרה שלישית אז החלטתי לעשות עוד סט של דאבל. בדיעבד אני חושב שכנראה יכלתי להשלים 3, כי החזרה הראשונה בסט השני עלתה כמו החזרה השניה בסט הראשון. בכל מקרה 5 קילו יותר משבוע שעבר (גם שם היה לדאבל) ו PR ללא.
דדליפט - 185X2 גם כאן 5 קילו יותר משבוע שעבר (גם היה דאבל) ו PR ללא.
אליפטי - 5 אינטרוולים של 20 שניות:דקה
היום זה פלג גוף תחתון, הבייספס מתאושש.מה עם בייספס יבגני מה היה?
Everyday is biceps day.היום זה פלג גוף תחתון, הבייספס מתאושש.
עשיתי קצת כפיפת מרפק בסוף הנעילה של הדדליפט עם 185 קילו, זה נחשב?Everyday is biceps day.
נחשב.עשיתי קצת כפיפת מרפק בסוף העילה של הדדליפט עם 185 קילו, זה נחשב?
במעלות
פרס - 55X5, 65X5, 75X5F הפרס הרגיש כבד כבר מהתחלה. גם החוסר בחגורה קצת משפיע בתרגיל הזה, וגם לא הבאתי את הנעלי ליפטינג אז עשיתי עם נעלי ריצה, כבר ב 65 הרגשתי לא יציב, ב 75 הורדתי נעליים ועשיתי יחף. בכל מקרה כל עוד הסינגלים מתקדמים זה מה שחשוב ואני לא אעשה ריסט או משהו, שבוע הבא סינגל עם 87.5, אחרי מעלה את ה TM ל 90 בכל מקרה.
בנץ' - 100X5X6 הבנץ' לעומת זאת הלך סבבה לגמרי.
צ'ין אפס - 8,7,5 משקל גוף במכון 107 (😲) רציתי לעשות עם משקל אבל שכחתי לשים את החגורת...
שיר לא שגרתי למה ששמתי עד עכשיו
נראה לי מישהו אי שם שולח לי סימן, כי בזמן האחרון אני אוכל יותר מדי "אוכל משמין" ונראה לי שהתחלתי לעלות בקטע לא כל כך טוב 😆אין לי מושג, שלחתי את ההודעה וזה פתאום הופיע שם