Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לא רואה סיבה למה שאתה לא תצליח. אם אני לא טועה אתה עובד בעצימות ממש נמוכה בימי הנפח, יש מצב שזה גורע מההתקדמות?
כמו שאמרתי, זה לא שאני לא מתקדם, אני מתקדם סבבה בבנץ', פשוט עם ההתקדמות של 531 שזה 2.5 קילו ב 3-4 שבועות.
ולא נראה לי שאתה 18-20%, נראה פחות

כמו שאמרתי, זה לא שאני לא מתקדם, אני מתקדם סבבה בבנץ', פשוט עם ההתקדמות של 531 שזה 2.5 קילו ב 3-4 שבועות.
ולא נראה לי שאתה 18-20%, נראה פחות
גם אם תחזור לטקסס, ותיקח בחשבון שאתה נכשל כל שבוע שני, אתה תעלה 5 ק"ג חודשי - שזה פי 2.
לא יודע מה להגיד לגבי א"ש, גם מכשיר המדידה אצלנו לא מראב לי פחות מ20.
אגב @Ori.S אתה מתכוון להתחרות? (פאוורליפטינג, לא פיטנס או משהו) עם המשקלים שלך בקטג' עד 75 תהיה ממש מרשים
אני רוצה להתחרות, השנה אני בטוח לא אנצח בקטג׳ אז לא מפריע לי לחטב ולהרים קצת פחות.

נקודה טובה
עוד משהו ששכחתי - בppst כתוב שברגע שיורדים לשלשות ביום העצימות צריך לעשות 2 סטים ולא אחד, ואח"כ כשיורדים לדאבלים גם כן לעשות 2 סטים, ואח"כ בשיא למשוך התקדמות בעזרת 5 סינגלים.
אם לא קראת את הקטע אני אצטט לפה

עוד משהו ששכחתי - בppst כתוב שברגע שיורדים לשלשות ביום העצימות צריך לעשות 2 סטים ולא אחד, ואח"כ כשיורדים לדאבלים גם כן לעשות 2 סטים, ואח"כ בשיא למשוך התקדמות בעזרת 5 סינגלים.
לא קראתי
אבל נראה לי אם עושים שלשה עם RM3 אמיתי אז בעיה לעשות עוד שלשה עם אותו משקל, כנ"ל עם RM2 ו RM1
ההתלבטות שלי הייתה בכלל לעבור ל 3 אימונים בשבוע כי 4 זה לפעמים בעייתי וכי אני רוצה להכניס 2 ריצות בשבוע, איך הגענו לשאלה של התקדמות שבועית בלחיצות 🙄

השאלה אם 3 אימונים יהיו לא פחות אפקטיביים מבחינת התקדמות לעומת 4.

השאלה אם 3 אימונים יהיו לא פחות אפקטיביים מבחינת התקדמות לעומת 4.
לדעתי עם התכנון שכתבתי בתחילת הדיון הזה אפשר להתקדם, אמנם יותר לאט כמובן מכל שבוע אבל לאורך זמן נראה לי אפשרי. מצד שני אם אני יכול למשוך התקדמות שבועית עוד כמה זמן (בסקוואט ודדליפט ועכשיו הדילמה גם לגבי בנץ') אז אולי חבל לוותר על זה

אני לא ממש שמן, אבל מעריך את עצמי איפשהו בין 18-20% ומבחינתי מיותר למשוך מעבר לזה. סיבה נוספת היא שמסיבות כאלה ואחרות יצא שאני כבר יותר מחצי שנה עובד קשה בלי אף ריסט או דילואוד כולל, ואני מתחיל להרגיש שהגוף שלי מבקש מנוחה קלה מעומסים.
צירפתי תמונה ספונטנית(הכי נוזלי שלי..עליתי ל77.7 ק"ג - 4 קילו בשבועיים)

לא רואה סיבה למה שאתה לא תצליח. אם אני לא טועה אתה עובד בעצימות ממש נמוכה בימי הנפח, יש מצב שזה גורע מההתקדמות?
איזה ציוני 😉
לא מסתדר לי אתאיסט ששם מגן דוד 😆
בכל אופן, אתה נראה באמת 18 ככה.. חיטובון אולי לא יזיק אבל לא משהו רציני.

אה, זה לא הראה לי את התמונה מקודם.
אתה לא צריך חיטוב. תעלה עוד כמה קילוגרמים ואז תשקול חיטובון.

מישהו מהפורום פעם פרסם טקסס עליון תחתון אני ישים לך תתוכנית תחשוב על זה נגיד ימים ראשון שני רביעי חמישי
נפח עליון:
בנצ' 5x5
מתח עם משקל 5x5
מקבילים/וארציה של לחיצה עם דאמבלים 3x8
מסור 3x8

נפח תחתון:
סקוואט 5x5
פשיטת גב 3x12 (אפשרי דדליפט קל/מהיר 5x5, 2x8, 1x10)

עצימות עליון:
בנצ' 1x3
פרס 1x3 (אני חושב שעדיף 5x5)
מתח 2x5
ידיים

עצימות תחתון:
סקוואט 1x3
דדליפט 1x5
בטן
קיצר חשבתי על זה, אני אשאיר את המתכונת לסקוואט ודד כמו שאני עושה עכשיו (מאוד דומה למה שכתוב כאן) ואקח את המתכונת מכאן לפלג גוף עליון, נראה אם אפשר להתקדם שבועית או אפילו דו-שבועית בלחיצות אז חבל לא לנצל את זה. רק את הימים אני אעשה קצת מוזר: יום ראשון עצימות עליון, שלישי עצימות תחתון, חמישי נפח עליון, שישי נפח תחתון.
היום בכל מקרה אעשה 135 בנץ' כי אני מצפה לPR הזה הרבה זמן ומשבוע הבא ארד ל 125 (אולי ל 122.5) ואטפס בשלשות.
פרס אני אעשה 5X5 ביום העצימות (היום) לא 1X3
אה ואנסה להכניס ריצות פעמיים בשבוע, כנראה היום ובעוד יום כלשהו.

קיצר חשבתי על זה, אני אשאיר את המתכונת לסקוואט ודד כמו שאני עושה עכשיו (מאוד דומה למה שכתוב כאן) ואקח את המתכונת מכאן לפלג גוף עליון, נראה אם אפשר להתקדם שבועית או אפילו דו-שבועית בלחיצות אז חבל לא לנצל את זה. רק את הימים אני אעשה קצת מוזר: יום ראשון עצימות עליון, שלישי עצימות תחתון, חמישי נפח עליון, שישי נפח תחתון.
היום בכל מקרה אעשה 135 בנץ' כי אני מצפה לPR הזה הרבה זמן ומשבוע הבא ארד ל 125 (אולי ל 122.5) ואטפס בשלשות.
פרס אני אעשה 5X5 ביום העצימות (היום) לא 1X3
אה ואנסה להכניס ריצות פעמיים בשבוע, כנראה היום ובעוד יום כלשהו.
בהצלחה בסופו של דבר אתה יודע איך הגוף שלך יגיב הכי טוב !!

לא קראתי

אבל נראה לי אם עושים שלשה עם RM3 אמיתי אז בעיה לעשות עוד שלשה עם אותו משקל, כנ"ל עם RM2 ו RM1
ההתלבטות שלי הייתה בכלל לעבור ל 3 אימונים בשבוע כי 4 זה לפעמים בעייתי וכי אני רוצה להכניס 2 ריצות בשבוע, איך הגענו לשאלה של התקדמות שבועית בלחיצות 🙄

מבחינת אירובי אני חושב שעדיף להתאמן 4 פעמים בשבוע ולעשות חלוקת עומסים נמוכה יותר בין אימון לאימון, ככה שלא תכניס את עצמך לעומס גבוה מדי.
אני גם חושב שזה בעייתי, אבל הוא מציע לתכנן את זה ככה מראש ולא לעבור לתכנון הזה רק אחרי שיש כשל כלשהו. לדוגמה:
150x5
152.5x5
155x5 (נניח ובקושי עלה ויש ספק התקדמות למשקל הבא)
157.5 2x3
160 2x3
אח"כ לרדת לדאבלים ובסוף לסינגלים

איזה ציוני 😉
לא מסתדר לי אתאיסט ששם מגן דוד 😆
בכל אופן, אתה נראה באמת 18 ככה.. חיטובון אולי לא יזיק אבל לא משהו רציני.
רצו לקנות לי שרשרת מתנה לחתונה..ובסה"כ זה סמל די יפה:37mv:

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

20/09/15 - עצימות עליון

אז כמו שכתבתי היום, החלטתי ללכת על טקסס עליון-תחתון, כלומר תחתון אני משאיר כמו שאני עושה בזמן האחרון ועליון אני מתחיל בימי ראשון עצימות ובימי חמישי נפח. ננסה להתקדם שבועית כמה שאפשר גם בבנץ'.

בנץ' - 135X2F PR משבוע שעבר תכננתי על ה 135 הזה אז רציתי לעשות RM1 חדש השבוע, התכנון היה סינגל בעיקרון, הוא עלה סבבה אז חשבתי שיש לי עוד אחד, וטעיתי. משבוע הבא אתחיל עם 125 לשלשה ואמשיך עם שלשות.
פרס - 70X5X5 היה יותר קשה ממה שציפיתי.
צ'ין אפס - 10X2X5 משקל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית