Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
תותח! עם הקלות שהראשונה עלתה זה נראה כאילו יש לך גם את השנייה בלי יותר מדי בעיה, לדעתי זה רק איבוד ריכוז

יתותח מזל טוב על ה PR עד 280 !!
חחחח כל הכבוד אחי אחלה עבודה אתה נותן בראש 140 המטרה הבאה שלך

תותח! עם הקלות שהראשונה עלתה זה נראה כאילו יש לך גם את השנייה בלי יותר מדי בעיה, לדעתי זה רק איבוד ריכוז
תודה 😃
גם אני הייתי בטוח שיש את השניה האמת, טוב נו גם סינגל זה PR חדש 😃

אגב זוכר שדיברנו פעם שכשתסיים את החיטוב תיתן נסיון ללמוד ללחוץ באחיזה יותר צרה? יצא לך לחשוב על זה?
כן, והאמת אני מרגיש נוח באחיזה כזאת ולא רואה סיבה לשנות.

מזל טוב על ה PR בנאדם !
דרך אגב , חייב לציין שממש אהבתי את הטקסס ל4 ימים ,יש מצב שאני עושה אותו אחרי שימאס לי מהליניארית ל4 ימים .
מקווה שתעלה במשקלים , תכלס הבעיה בבנץ לרוב היא דווקא בתת עבודה ,מנסיון הרב והידע הנרחב שצברתי 😃 . 531 בבנץ מתאים לדעתי כבר לאנשים שלא צריכים את כל הנפח הזה .

מזל טוב על ה PR בנאדם !
דרך אגב , חייב לציין שממש אהבתי את הטקסס ל4 ימים ,יש מצב שאני עושה אותו אחרי שימאס לי מהליניארית ל4 ימים .
מקווה שתעלה במשקלים , תכלס הבעיה בבנץ לרוב היא דווקא בתת עבודה ,מנסיון הרב והידע הנרחב שצברתי 😃 . 531 בבנץ מתאים לדעתי כבר לאנשים שלא צריכים את כל הנפח הזה .
אז תאמר תודה 😃

531 בבנץ מתאים לדעתי כבר לאנשים שלא צריכים את כל הנפח הזה .
לא יודע אם שמת לב אבל הנפח שעשיתי ב 531 הוא ממש לא מועט.
531 בבנץ מתאים לדעתי כבר לאנשים שלא צריכים את כל הנפח הזה .
אגב זה הפוך, בדרך כלל צריך יותר נפח בשביל להתקדם ככל שהרמה שלך עולה.

לא יודע אם שמת לב אבל הנפח שעשיתי ב 531 הוא ממש לא מועט.

אגב זה הפוך, בדרך כלל צריך יותר נפח בשביל להתקדם ככל שהרמה שלך עולה.

😣😣 😱

כן , לא יודע מה נסגר איתי . בוא נסגור שהתכוונתי להפך .
קיצר התכוונתי שעד כמה שאתה אמרת לי אתה עושה רק פעם בשבוע לחיצות (זה גם מה שרשום בתוכנית של 531) ,לזה התכוונתי בקצת נפח ...וגם פעם בשבועיים לעלות משקל זה נראה לי קצת באסה כשאתה מתכונן לתחרות בעוד רק חודשיים ואתה יודע שיש לך אולי עוד התקדמות שבועיית במיכל .

קיצר התכוונתי שעד כמה שאתה אמרת לי אתה עושה רק פעם בשבוע לחיצות (זה גם מה שרשום בתוכנית של 531) ,לזה התכוונתי בקצת נפח ...
פעמיים בשבוע.
וגם פעם בשבועיים לעלות משקל זה נראה לי קצת באסה כשאתה מתכונן לתחרות בעוד רק חודשיים ואתה יודע שיש לך אולי עוד התקדמות שבועיית במיכל .
זה נכון, במיוחד שב531 אני מעלה משקל אפילו לא פעם בשבועיים אלא פעם ב 3-4 שבועות. כאילו מצד אחד התקדמות איטית זה לא רע אם אתה ממשיך להתקדם לאורך זמן (תלוי גם מה המשקלים עכשיו, אם היה לי בנץ' של 60 אז לא הייתי רוצה להתקדם פעם בחודש), אבל מצד שני חבל לוותר על התקדמות שבועית אם יש פוטנציאל לזה. אפילו אם זה לא כל שבוע, כמו שאורי אמר נגיד אפילו אני נכשל כל שבוע שני זה עדיין התקדמות מהירה יותר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית