Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
יש מלא אנקדוטות באינטרנט שאין בעיה לרוץ ולהסקוויט (חצי שעה פעמיים בשבוע זה לא באמת הרבה. יש מספיק לוחמי MMA , אגרוף שיכולים לרוץ כל יום שני במשך שעה ואז לתת בסקוואט . זה מיומנות חשובה , ובכללי עוזר לא להיות בטטה (מתי) . זה מה שהכריחו אותי לעשות בזמנו אגרוף , למרות שתמיד הייתה לי בעיה לרוץ .
אני מאמין שאפשרי לרוץ ולהסקביט, אולי לא לרוץ 50 ק"מ בשבוע או משהו אבל כמו שאמרת שעה בשבוע זה לא הרבה. גם כרגע אני כן מתקדם בסקוואט עם זה שאני רץ.
,אבל יש את הנושא של הברכיים . ריצה מכבידה על הברכיים (אם אין נעליים שבאמת בולמות ) ,זה יכול להשפיע על הסקוואט .
זה נושא אחר. תכלס יש לי נעלי ריצה שהן סבבה, בינתיים, אולי בחודש הבא יגיע הזמן לקנות חדשות.

אני רץ ומתכנן להתחיל טקסס יחד עם 2 ריצות בשבוע.
אני מתכנן ריצה קצרה ביום ההתאוששות (צמוד לאימון) ועוד ריצה בסופש עם מרחק שווה בין העצימות לנפח.
רק תהיה זהיר ותתקדם בהדרגה ולדעתי תוכל להתקדם עם בריצה בלי לפגוע משמעותית באימוני הכח.

אני רץ ומתכנן להתחיל טקסס יחד עם 2 ריצות בשבוע.
אני מתכנן ריצה קצרה ביום ההתאוששות (צמוד לאימון) ועוד ריצה בסופש עם מרחק שווה בין העצימות לנפח.
רק תהיה זהיר ותתקדם בהדרגה ולדעתי תוכל להתקדם עם בריצה בלי לפגוע משמעותית באימוני הכח.
הבחור רץ בשבוע יותר ממה שאני רץ בשנה. הייתי מקשיב. ☝️

שימו לב, גם כשמחרבנים חשוב לשבור מקביל 🤣

מי רוצה גלידה עכשיו? 🤣🤣🤣

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

08/10/15 - נפח עליון

בנץ' - 110X6X5 עצירה בחזרה האחרונה בכל סט. כל סט החזרה האחרונה עלתה לאט ובקושי אבל הכל עלה. התלבטתי קצת אם לעשות סט שישי כי היה קשה אבל קשה יש רק בלחם אז עשיתי 😃
צ'ין אפס - 5X5X5 משקל גוף במכון 110 (שמן שמן אבל החגורה עדיין נסגרת על אותו חור). בשני הסטים האחרונים היה ממש קשה להשלים 5 חזרות. טוב גם העליתי 2.5 קילו וגם אני שוקל 1.4 קילו יותר מאימון נפח קודם.
מקבילים - 15X3X8
מסור - 40X3X8
בייספס - 30X15,10
טרייספס - 50X20,15
כנראה שהמשקל בליברות, בכל מקרה לא ממש מעניין.

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה היה בצחוק תותח תמשיך ככה
אני יודע 😃
להראות כמו ליפטר
גם טוב
220-242-and-275-Winners.jpg

להרים כמו בילדר
אין לי כוח לחפש סרטונים אבל לא חסר בילדרים חזקים 😉
להרים כמו בילדר
אין לי כוח לחפש סרטונים אבל לא חסר בילדרים חזקים 😉
מצד שני לא בא לי לעשות חצי סקוואט ובנץ' בטכניקה בילדרית 😆

תותח! 6x5 עם 110 זה 1RM של שלוש פלטות כמעט בוודאות (אולי לא רק במקרה של מישהו שיחסית גרוע בחזרות בודדות, אבל לא נראה לי שאתה כזה) 👏

תותח! 6x5 עם 110 זה 1RM של שלוש פלטות כמעט בוודאות (אולי לא רק במקרה של מישהו שיחסית גרוע בחזרות בודדות, אבל לא נראה לי שאתה כזה) 👏
הוא עשה כבר כמעט 2 חזרות עם 135 והתחזק מאז. אני בטוח שיש לו סינגל 3 פלטות עכשיו 😃

כשיהיה 3 פלטות אז אני אגיד בוודאות שיש לי, בינתיים תודה לכם על הפירגון 😃 בדצמבר בתכנון 140 עם עצירה.
יבגני מה הסוד שלך לעלייה במשקל 🤯
במשקל גוף? אוכל
במשקל בבנץ'? אוכל
😆

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

09/10/15 - נפח תחתון

סקוואט - 140X5X5 לא העליתי משקל משבוע שעבר, גם כי שבוע שעבר היה ממש קשה הנפח וגם שכחתי את השרוולים. היה כבד, שני סטים אחרונים החזרה האחרונה בקושי עלתה.
פאוז דדליפט - 140X3X3 לא רציתי לעשות סומו, חשבתי להתמקד יותר בקלאסי נכון לעכשיו, עשיתי פאוז כי מן הסתם אני שם בו פחות משקל מדדליפט רגיל. בכל אופן לא נראה לי שזה היה רעיון טוב בכלל לעשות דדליפט היום. הזוקפים ממש כאבו אחרי הדדליפט, בקושי יכלתי לזוז. אחר כך עשיתי מתיחות לתחת ולרגליים ושיחררתי קליקים בגב אז זה עבר. בסומו הרגשתי את...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תתקדם בפעם בשבועיים מקסימום אם תרצה אתה יכול להוריד סט 1 ולעשות באק אוף ..
אתה מדבר על התקדמות ביום נפח כן? יכול להיות שזה מה שאעשה, כי תכלס מה שחשוב זה להתקדם ביום עצימות.
ותוריד תדדליפט למשקל שיותר קל לך . הסקוואט מספיק סוחט אותך
לא הרגשתי שהמשקל כבד לי מדי, פשוט אחרי הסט השלישי הרגשתי שהגב כבר גמור אז הפסקתי.
אולי בכלל כדאי להוריד את הדדליפט לגמרי ביום נפח, נראה.

אתה מדבר על התקדמות ביום נפח כן? יכול להיות שזה מה שאעשה, כי תכלס מה שחשוב זה להתקדם ביום עצימות.
כן הכוונה ביום נפח ושים שרוולים עוזר גם
לא הרגשתי שהמשקל כבד לי מדי, פשוט אחרי הסט השלישי הרגשתי שהגב כבר גמור אז הפסקתי.
אולי בכלל כדאי להוריד את הדדליפט לגמרי ביום נפח, נראה.
אם תרצה תעשה 3 כפול 3 עם 100 קילו נניח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית