Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

13/10/15 - עצימות תחתון

סקוואט - 180X1 היה כבד אבל עלה, סופסוף חזרתי לפלטה הרביעית, עדיין 5 קילו פחות מהמקסימום אי פעם אבל מתקדם לשם לפחות. חשבתי שאני חזק ואז @Tank השפיל אותי כשעשה את ה 180 בקלות ואז עשה 190
דדליפט - 215X1, 170X2X5 החימום האחרון עם 200 הרגיש כבד מדי אז לא רציתי לנסות יותר מ 215, שעלה דווקא יותר קל ממה שציפיתי ובדיעבד הייתי יכול יותר.

הסקוואט:

קרא את שאר עדכון הלוג...

יבגני נראה שקל לך הסקוואט רק תחשוב יותר להתפוצץ לאורך כל החזרה !
חוץ מזה כל הכבוד

סליחה לא התכוונתי 😭
כן התכוונת 🤬
יבגני נראה שקל לך הסקוואט רק תחשוב יותר להתפוצץ לאורך כל החזרה !
וואלה לא הרגיש קל 😃 לגבי להתפוצץ, אני חושב שחתכתי את זה טיפה גבוה מדי, ממש אולי כמה מילימטרים, וקיבלתי קצת פחות באונס בגלל זה, לכן רואים תקיעה בעליה, ככה זה הרגיש לי לפחות.

כן התכוונת 🤬
ת'אמת אני חושב שאני יודע למה לא התקדמת בסקוואט כל כך בשנה האחרונה. אם אני לא טועה בדצמבר שעבר גם הרמת את ה180. אני חושב שיש לך מחסום פסיכולוגי ואתה פוחד בפנים להרים את המשקל.
אני חושב שכדאי לך לנסות בכוח לעבור את המחסום הזה. שזה אומר שפעם הבאה שתלך על סינגל תן את ה190 בכוח, תן לי לשבור לך את הגב לפני הסט ותכנס ברייג' וגם אם יהיה כשל אז שיהיה כשל אבל העיקר שתצא מהמחסום הפסיכולוגי של 180-185.
זאת רק תאוריה ואולי אני טועה, אבל לדעתי שווה נסיון.

ת'אמת אני חושב שאני יודע למה לא התקדמת בסקוואט כל כך בשנה האחרונה. אם אני לא טועה בדצמבר שעבר גם הרמת את ה180. אני חושב שיש לך מחסום פסיכולוגי ואתה פוחד בפנים להרים את המשקל.
אני חושב שכדאי לך לנסות בכוח לעבור את המחסום הזה. שזה אומר שפעם הבאה שתלך על סינגל תן את ה190 בכוח, תן לי לשבור לך את הגב לפני הסט ותכנס ברייג' וגם אם יהיה כשל אז שיהיה כשל אבל העיקר שתצא מהמחסום הפסיכולוגי של 180-185.
זאת רק תאוריה ואולי אני טועה, אבל לדעתי שווה נסיון.
לא חושב. אני אגיד לך מה קרה בשנה האחרונה:
בדצמבר היה לי 180 במכון, אח"כ הייתי חולה כמה זמן, נחלשתי ובתחרות הוא לא עלה. אחרי התחרות בדצמבר שוב הייתי חולה, היה איזה חודש שלא התאמנתי נורמלי ואחר כך עוד איזה חודש לקח לי להחזיר את הכוח. באזור סוף פברואר נראה לי החזרתי את הכוח ועשיתי 185. בתחרות במרץ רציתי לעשות יותר ואני מאמין שיה לי את הכוח, אבל הכניסה השניה עם 185 נפסלה על עומק אז בשלישית העדפתי לחזור על 185 במקום לנסות PR.
אחרי התחרות במרץ התחלתי חיטוב שבמהלכו הסקוואט צנח מכל מיני סיבות (כנראה בעיקר תכנון אימונים גרוע בשילוב עם ריצות ארוכות) ובערך מיולי אני מנסה להחזיר אותו כשבאמצע היה איזה חודש שהייתי פצוע ולא חגרתי אז מן הסתם עבדתי בעצימות נמוכה יותר.
עכשיו דווקא אני מתקדם, לא ממש מהר אבל יש התקדמות. מאמין שעוד שבועיים אני אעשה את ה 185 ואז יתחילו PRים.

אה ועכשיו אני מנסה גם לעשות ריצות פה ושם וגם לא להשמין יותר מדי אז אני לא מנסה גם להתקדם מהר מדי כי זה לא יילך פשוט.
יאללה 200 סקוואט בקרוב 😉
אני נורא רוצה לתת את ה 200 בתחרות בדצמבר. טוטאל 600 בטוח לא יהיה עד אז אבל 200 סקוואט ו 140 בנץ' אולי אפשרי 😃

לא חושב. אני אגיד לך מה קרה בשנה האחרונה:
בדצמבר היה לי 180 במכון, אח"כ הייתי חולה כמה זמן, נחלשתי ובתחרות הוא לא עלה. אחרי התחרות בדצמבר שוב הייתי חולה, היה איזה חודש שלא התאמנתי נורמלי ואחר כך עוד איזה חודש לקח לי להחזיר את הכוח. באזור סוף פברואר נראה לי החזרתי את הכוח ועשיתי 185. בתחרות במרץ רציתי לעשות יותר ואני מאמין שיה לי את הכוח, אבל הכניסה השניה עם 185 נפסלה על עומק אז בשלישית העדפתי לחזור על 185 במקום לנסות PR.
אחרי התחרות במרץ התחלתי חיטוב שבמהלכו הסקוואט צנח מכל מיני סיבות (כנראה בעיקר תכנון אימונים גרוע בשילוב עם ריצות ארוכות) ובערך מיולי אני מנסה להחזיר אותו כשבאמצע היה איזה חודש שהייתי פצוע ולא חגרתי אז מן הסתם עבדתי בעצימות נמוכה יותר.
עכשיו דווקא אני מתקדם, לא ממש מהר אבל יש התקדמות. מאמין שעוד שבועיים אני אעשה את ה 185 ואז יתחילו PRים.
יכול להיות, אם אתה צודק זה אומר שבקרוב תצליח להרים את ה190 😉

יבגני מאמין בך! אתה מבטיח להיות מעודדת!
BTW,שמעת אותי מעודד אותך היום בסקוואט? או שאתה שם מוזיקה ממש חזק?

יבגני מאמין בך! אתה מבטיח להיות מעודדת!
BTW,שמעת אותי מעודד אותך היום בסקוואט? או שאתה שם מוזיקה ממש חזק?
אני שם מוזיקה חזק, אבל שמעתי את מקס צועק "דוואי!" וקצת אותך

אה ועכשיו אני מנסה גם לעשות ריצות פה ושם וגם לא להשמין יותר מדי אז אני לא מנסה גם להתקדם מהר מדי כי זה לא יילך פשוט.

אני נורא רוצה לתת את ה 200 בתחרות בדצמבר. טוטאל 600 בטוח לא יהיה עד אז אבל 200 סקוואט ו 140 בנץ' אולי אפשרי 😃
אתה תגיע ל 600 לא משנה מתי משנה כמה אתה מתאמץ

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית