Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אגב, אם כבר כולם פה - דיברתי אתמול עם עופר (המדריך) אחרי איזו ישיבת צוות שהיתה להם, מסתבר שמישהו מאיתנו (עופר אמר שזה אתה סיימון! @Savo ) התאמן להנאתו ואח"כ השאיר תלולית קטנה של מגנזיום שנשפכה לו מהשקית והלך הביתה כשהוא משאיר את המדריכים לנקות אחריו.

אם אתם רוצים שימשיכו לעזוב אותנו בשקט אל תעשו דברים כאלו - תמיד תחזירו פלטות, תציעו לאנשים לעבוד איתכם אם הם שואלים כמה סטים נשאר (הוא אמר לי גם את זה) ותשאירו את הסביבה נקייה ומסודרת כשאתם הולכים הביתה בלי להשאיר מגנזיום שנשפך מהשקית סתם ככה ליד הפלטפורמה.

@Savo
@Matty
@Koller
@berdan
@Tank
@godlin23
Lol @ this, I used to do it as no one had told me it was wrong. Over a month ago he ( the PT) told me I need to clean it before I leave and I have done it ever since, dno y he would mention it if I've stopped doing it since he told me..
And for the letting ppl work in, is there rlly anyone here that doesn't tell ppl they can work in with them? If they decide that they r intimidated by the weights or that they need "30sec rest in between sets", then fuck em, not our fault, but I think every single on of us do ask if they want to work in between our sets.. I think there is a reason y when we guys workout there r often 3-5ppl on the same barbell whilst when others do there r usually only max 2 ppl...
And lastly, I have never seen anybody try to resort the plates, while most of us here take our time to resort plates from the racks that we haven't even used ourselves but have been left stacked unsorted on top of eachother. Its total bs of the gym to even mention us as bad ppl, we do more good than almost anybody else in that gym, and frankly, that includes the PTs...
@incin תגיד לעופר שאנחנו נטפל ב סיימון כמו שמתפלים במחבלים.
44008-COME-AT-ME-BRO-Anteater-meme-6i54.jpeg

Lol @ this, I used to do it as no one had told me it was wrong. Over a month ago he ( the PT) told me I need to clean it before I leave and I have done it ever since, dno y he would mention it if I've stopped doing it since he told me..
נכון, זוכר את זה.
לגבי השאר, באמת אנחנו תמיד מציעים לאנשים להכנס איתנו לעבוד, גם אם אנחנו 2-3 באותו כלוב/מוט, לא יודע מה בעיה שלהם. וגם לגבי פלטות, שיגידו למפגרים ששמים פלטות של 2.5, 5 , ו 20 ביחד ואחר כך צריך לפרק הכל שביל להוציא פלטה אחת.
ואם כולם כבר פה אז זה:
מי בא למפגש צפונים ברק בשר חיפה ב 19.10?
לא בטוח מי ראה את זה כבר

@Savo
אם הם לא רוצים להיכנס איתנו לסט אין בעיה, רובם לא רוצים - אבל לא לומר להם שהם לא יכולים להיכנס כי יש הרבה פלטות להחליף (הוא לא דיבר ספציפית עלינו).

החבר'ה שהשאירו פלטות בצידי הפלטפורמה הם לא בהכרח אנחנו, אבל אנחנו מייצגים אותם אז פונים אלינו בתור קבוצה.

עכשיו, לגבי המגנזיום - אני שמח שאתה לא עושה את זה יותר, זו התנהגות מאוד ישראלית להשאיר תלולית מגנזיום וללכת הביתה.

זו התנהגות מאוד ישראלית להשאיר תלולית מגנזיום וללכת הבי
I wanna note that it's not like I left a huge pile of it on the floor, it's that when I put it on my hands some of it spills from my hands and onto the floor around,I used to leave it there, because, actually, in Norway (which is the exact opposite of Israel in polite behavior, where everyone says sorry like canadians) in the gyms (except for one) they have been fine with magnesium going everywhere,because, well, they (and the technion gym as well I assume) pay ppl to clean the floors, which I hope get cleaned whether I spill magnesium or not. I don't have a problem removing it if they tell me to do so, it's their gym (hence y I clean up after myself now), but its not a matter of me being an impolite Israeli, it's a matter of me not having seen it as actually being problematic or of any annoyance to anyone especially considering how they have rules for everything but that was never mentioned, so I thought it was safe to assume it was ok.. (btw magnesium on the floor around the rack looks more professional imo).

לגבי השאר, באמת אנחנו תמיד מציעים לאנשים להכנס איתנו לעבוד, גם אם אנחנו 2-3 באותו כלוב/מוט, לא יודע מה בעיה שלהם. וגם לגבי פלטות, שיגידו למפגרים ששמים פלטות של 2.5, 5 , ו 20 ביחד ואחר כך צריך לפרק הכל שביל להוציא פלטה אחת.
המתאמנים בטכניון אגואיסטים לשני הצדדים. אם הם עובדים הם יעשו פרצוף אם תבקש להצטרף ואם אתה עובד הם פשוט לא ירצו להצטרף במיוחד אם אתם 2 גם אם תציע לו... יצא לי להיות בבנץ' ואנשים באים שואלים כמה נשאר לי ואני עונה "יש לי עוד 3 אבל אם אתה רוצה אתה מוזמן להכנס איתי" והוא פשוט אמר "לא משנה" והלך.
החבר'ה שהשאירו פלטות בצידי הפלטפורמה הם לא בהכרח אנחנו, אבל אנחנו מייצגים אותם אז פונים אלינו בתור קבוצה.
אז בוא נגיד להם שלא יקראו לנו "קבוצה". כל אחד צריך לשלם על המעשים שלו ואני לא רוצה שיבואו אליי בטענות כשמישהו אחר השאיר פלטות רק כי אנחנו מתאמנים באותו הכלוב באותה השעה. יש מאמנים ויש מצלמות אז שיטפלו בכל מקרה כבמקרה פרטי ויפסיקו עם האפליה הזאת.
I wanna note that it's not like I left a huge pile of it on the floor, it's that when I put it on my hands some of it spills from my hands and onto the floor around,I used to leave it there, because, actually, in Norway (which is the exact opposite of Israel in polite behavior, where everyone says sorry like canadians) in the gyms (except for one) they have been fine with magnesium going everywhere,because, well, they (and the technion gym as well I assume) pay ppl to clean the floors, which I hope get cleaned whether I spill magnesium or not. I don't have a problem removing it if they tell me to do so, it's their gym (hence y I clean up after myself now), but its not a matter of me being an impolite Israeli, it's a matter of me not having seen it as actually being problematic or of any annoyance to anyone especially considering how they have rules for everything but that was never mentioned, so I thought it was safe to assume it was ok.. (btw magnesium on the floor around the rack looks more professional imo).
תאכלס גם בשביל הנוחות וגם כדי שיפסיקו לחפור בא לי לברר כמה עולה מגנזיום נוזלי ולכמה זמן הוא מספיק. גם לי לפעמים קורה שנשפך מגנזיום ואז לא נעים לי...

מגנזיום נוזלי זה חרא
אם לכלכתם פשוט תיקחו סמרטוט ותנקו מה עשיתם עניין

המתאמנים בטכניון אגואיסטים לשני הצדדים. אם הם עובדים הם יעשו פרצוף אם תבקש להצטרף ואם אתה עובד הם פשוט לא ירצו להצטרף במיוחד אם אתם 2 גם אם תציע לו... יצא לי להיות בבנץ' ואנשים באים שואלים כמה נשאר לי ואני עונה "יש לי עוד 3 אבל אם אתה רוצה אתה מוזמן להכנס איתי" והוא פשוט אמר "לא משנה" והלך.
לא נראה לי רק בטכניון, פשוט באופן כללי יש לא מעט אנשים כאלה. כאן גם אני חושב יש את הקטע שהם מתבאסים אם בא מישהו שמרים הרבה יותר מה ורוצה להיכנס כי זה אומר להוריד ולשים פלטות כל פעם.
ובכלל, אם אתה מציע והם לא רוצים להצטרף אז בעיה שלהם.
אז בוא נגיד להם שלא יקראו לנו "קבוצה". כל אחד צריך לשלם על המעשים שלו ואני לא רוצה שיבואו אליי בטענות כשמישהו אחר השאיר פלטות רק כי אנחנו מתאמנים באותו הכלוב באותה השעה. יש מאמנים ויש מצלמות אז שיטפלו בכל מקרה כבמקרה פרטי ויפסיקו עם האפליה הזאת.
מסכים איתך. הבעיה שה"קבוצה" שלנו (אלה שכאן בגדול) כן מחזירים פלטות תמיד אבל אם יש מישהו עבד למשל לפניך בכלוב והשאיר מלא פלטות זרוקות ואתה בא לעבוד אחריו אז יחשבו שאתה זה שהשאיר את הפלטות. וכן, שיבדקו במצלמות באמת.

ובכלל זה נראה כאילו לא אוהבים שם את האווירה של משקל כבד, מגזיום, רייג' וכו', ומנסים לחפש בכוח מה עושים לא בסדר

סבבה אשמח אם תביא אותו ביום ראשון (או ביום חמישי אם אתה בא באזור 2-3 בצהוריים כי אני צריך לבוא מוקדם).
תודה 😃

מאיזו בחינה? לא ניסיתי בחיים
It's worse than normal chalk, it doesn't last as long and smells like something that gives u cancer, but it's ok

ובכלל זה נראה כאילו לא אוהבים שם את האווירה של משקל כבד, מגזיום, רייג' וכו', ומנסים לחפש בכוח מה עושים לא בסדר
לצערם אבל אין להם ברירה כי אנחנו פשוט יותר מדי 😃
למרות שזה כנראה ישתנה בקרוב אם אני, אתה ויעקב נעזוב.
It's worse than normal chalk
אין לי יותר מדי בעיות באחיזה במשקל שאני מרים כרגע, אז נראה לי שבינתיים יהיה בסדר בכל מקרה ננסה
it doesn't last as long
לכמה זמן זה יכול להספיק? כי קוביית מגנזיום רגילה יכולה להספיק לי גם לשנה. אז אם זה חצי שנה במקום שנה ולא יקר מדי אני לא רואה בעיה עם זה
and smells like something that gives u cancer
אז מה? יש לנו את אלכס במכון. כבר התרגלנו.

אגב, אם כבר כולם פה - דיברתי אתמול עם עופר (המדריך) אחרי איזו ישיבת צוות שהיתה להם, מסתבר שמישהו מאיתנו (עופר אמר שזה אתה סיימון! @Savo ) התאמן להנאתו ואח"כ השאיר תלולית קטנה של מגנזיום שנשפכה לו מהשקית והלך הביתה כשהוא משאיר את המדריכים לנקות אחריו.

אם אתם רוצים שימשיכו לעזוב אותנו בשקט אל תעשו דברים כאלו - תמיד תחזירו פלטות, תציעו לאנשים לעבוד איתכם אם הם שואלים כמה סטים נשאר (הוא אמר לי גם את זה) ותשאירו את הסביבה נקייה ומסודרת כשאתם הולכים הביתה בלי להשאיר מגנזיום שנשפך מהשקית סתם ככה ליד הפלטפורמה.

@Savo
@Matty
@Koller
@berdan
@Tank
@godlin23
לא השתמשתי במגנזיום בדדליפט בכלל שכחתי. חחח
תלונות לא אליי. 😆

אוקיי, אז אני אשאל ככה - כשאתה הולך לשירותים בעבודה ואתה משאיר סימנים, תנקה אחריך או תשאיר למנקה כי משלמים לה על זה?

לא צריך לתת להם בכוח סיבות לא לאהוב אותנו, להיפך - אתה צריך לתת להם סיבות לתגמל אותך. אתה חושב שסתם במקרה יש לנו שני כלובים ושלושה מוטות אלייקו במכון? אם אתה רוצה שהתקציב ילך לכיוון שלנו ולא לכיוון עוד מכונות זה אינטרס של כולנו להחזיר פלטות למקום, לא להשאיר את המקום מלוכלך ולהציע לאנשים לעבוד איתנו (גם אם אומרים בדר"כ לא זה לא משנה, להיות נחמד לאנשים לא עולה כסף).

אוקיי, אז אני אשאל ככה - כשאתה הולך לשירותים בעבודה ואתה משאיר סימנים, תנקה אחריך או תשאיר למנקה כי משלמים לה על זה?

לא צריך לתת להם בכוח סיבות לא לאהוב אותנו, להיפך - אתה צריך לתת להם סיבות לתגמל אותך. אתה חושב שסתם במקרה יש לנו שני כלובים ושלושה מוטות אלייקו במכון? אם אתה רוצה שהתקציב ילך לכיוון שלנו ולא לכיוון עוד מכונות זה אינטרס של כולנו להחזיר פלטות למקום, לא להשאיר את המקום מלוכלך ולהציע לאנשים לעבוד איתנו (גם אם אומרים בדר"כ לא זה לא משנה, להיות נחמד לאנשים לא עולה כסף).
מסכים1

לצערם אבל אין להם ברירה כי אנחנו פשוט יותר מדי 😃
למרות שזה כנראה ישתנה בקרוב אם אני, אתה ויעקב נעזוב.

גם אם אתה, יבגני ויעקב תעזבו עדיין יהיו פי כמה וכמה יותר אנשים שעושים סקוואטים מאז שאני התחלתי להתאמן בטכניון כשהיינו רק שלושה.

הם לא נגדנו, הם אפילו נוטים לכיוון שלנו - אבל לא צריך לחרבן להם בבית.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית