Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
בטכניון היצורים המוזרים לא מדברים איתי משום מה. אפילו לא מתקרבים אליי. אין לי עם מי לדבר על ברוסיינס חוץ מאלכס. אני מקווה שהמצב ישתנה כשאחזור לאשדוד. 😭
תשמע, זה לא שבאים כל פעם לדבר איתי או משהו. זה פעם ראשונה שמישהו נתן לי עצות שם. והבחור השני אני מכיר אותו אז השיחה התגלגלה לנושא חיטוב וזה

תשמע, זה לא שבאים כל פעם לדבר איתי או משהו. זה פעם ראשונה שמישהו נתן לי עצות שם. והבחור השני אני מכיר אותו אז השיחה התגלגלה לנושא חיטוב וזה
הזכרת לי סיפור אחד שהיה לי לפני כמה חודשים כשרק התחילה לי הפציעה בכתף ועשיתי פרוטוקול פציעות. עשיתי 3 סטים של 20 חזרות עם משהו כמו 40 קילו והתקרב אליי איזה בחור אחד ואומר לי "תקשיב אני חושב שכדאי לך להוריד קצת חזרות לאיזה 12 ולהוסיף משקל ככה אתה תתחזק יותר!". הערכתי מאוד את העצה שלו ואני חושב על ליישם אותה כשיבוא סוף סוף היום שבו הכתף שלי לא תהיה פאקינג פצועההה!!!

הזכרת לי סיפור אחד שהיה לי לפני כמה חודשים כשרק התחילה לי הפציעה בכתף ועשיתי פרוטוקול פציעות. עשיתי 3 סטים של 20 חזרות עם משהו כמו 40 קילו והתקרב אליי איזה בחור אחד ואומר לי "תקשיב אני חושב שכדאי לך להוריד קצת חזרות לאיזה 12 ולהוסיף משקל ככה אתה תתחזק יותר!". הערכתי מאוד את העצה שלו ואני חושב על ליישם אותה כשיבוא סוף סוף היום שבו הכתף שלי לא תהיה פאקינג פצועההה!!!
🤣🤣🤣🤣🤣
אז זהו, הקטע שאנשים מרשים לעצמם לייעץ כשהם רואים שאתה מרים מעט יחסית אליהם

אז זהו, הקטע שאנשים מרשים לעצמם לייעץ כשהם רואים שאתה מרים מעט יחסית אליהם
הזכרת לי עוד סיפור, אני רוצה להכנס עם מישהו לסט של בנץ' והוא מסתכל עליי ורואה שאני גדול ואומר לי "אחי נשאר לי עוד 3 זה יהיה בעיה אם תכנס כי אתה מרים הרבה וזה יקח זמן להחליף משקלים" ואז אני עם חיוך על הפנים ודמעות בלב עונה לו "אל תדאג אחי אני עובד עם 45 קילו".

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

20/10/15 - עצימות תחתון

במעלות

סקוואט - 170X2, 175X1
החזרה הראשונה עם 170 עלתה קל, בחזרה השניה היה קצת גריינד לא כל כך מובן לי למה. לא רציתי לשים 182.5 (שזה היה התכנון להיום) אז שמתי 175, הסינגל עלה דווקא סבבה אבל לא רציתי לרדת לעוד חזרה.
דדליפט - 217.5F, 217.5X1, 180X3X3 לא ברור לי למה נכשלתי בנסיון הראשון, אבל נחתי והחלטתי לנסות שוב, עם יותר רייג', קלטתי כמה מבטים מהצד שכנראה לא הבינו מה העניין כשנתתי כאפות לעצמי על הרגליים 😆 הפעם עלה סבבה, עם טעם של עוד קצת. שבוע הבא מבחן חזרה למועדון ה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אגב, הנה משהו שקרה לי אתמול - התחלתי סבב נפח בנץ'/סקוואט והבחור שרצה בעבר לעשות ידיים בזמן שאני עושה בנץ' היה (לא ממש סובל אותו).

אז אני שומע להנאתי את בריטני בMP3 כשהוא פתאום בא לכיווני.
מסמן לי שהוא רוצה לומר לי משהו..טוב, בלית ברירה אני מוריד את האוזניות.
"מה אחי, אתה עושה בנץ'?"
"כן."
"מה, חשבתי שאתה מרים יותר מזה."

עכשיו, אני מבין שלאנשים מפגרים קשה לתפוס שיש כזה דבר תכנון אימונים ולא כל אימון באים ועושים את המקסימום, אז התעצבנתי עליו וכמעט אכלתי לו את הראש.

בלי בושה הדרדס הקטן מפריע לי באמצע בריטני בשביל לומר לי שאני לא מרים מספיק (כזכור, משקל שעשיתי לשבעה סטים של חמש חזרות בתחילת בלוק נפח, בלי ספוטר כמובן), ואז מתחיל להציק לי עם כמה חזרות אני יכול לעשות עם המשקל הזה.

וכמעט אכלתי לו את הראש.
לא ראית אותי אבל במקרה יצא לי לצלם את המאורע בזמן שהתחבאתי מאחורי הלג פרס.
d3149dfa9b2bec0611830ec39f47f3941259817137_full.jpg

🤣🤣🤣🤣
מצטער, הייתי חייב 🙃
(ככה דמיינתי את זה 🤡)

"מה אחי, אתה עושה בנץ'?"

אני שומע להנאתי את בריטני

בלי בושה הדרדס הקטן מפריע לי באמצע בריטני

22/10/15 - נפח עליון

בנץ' - 115X5X5 שני סטים ראשונים עם עצירה בחזרה האחרונה, השאר בלי כי היה כבד גם ככה ולא הייתי בטוח שאני אשלים את החזרות ככה.
צ'ין אפס - 6.25X5X5 משקל גוף במכון 110.3
מקבילים - 20X8,8,7
מסור - 42.5X3X8
פייס פולס - 35X15, 42.5X12

התחיל לי קצת כאב בכתף ובמרפק הימניים בזמן הבנץ', מרגיש משום מה שהכאב בכתף כאילו מקרין למרפק. נראה לי זה מהעומס, המשקל כבד לי מדי ל 5X5. פעם אחרונה שהיה לי משהו דומה בכתף פואם רולר עזר לי, צריך לנסות שוב, וכנראה לא להעלות משקל בנפח בינתיים, אולי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

מקווה שאני לא אפצע בכתף ואתחיל ללחוץ 40 קילו בטווח חזרות של חיטוב/קרוספיט...
לא יודע על מה אתה מדבר, אימון אחרון בקושי סגרתי 8 חזרות עם 40 אז אני לא עובד לטווח חזרות כל כך גבוה 🙄
הפורום הזה רק יודע לרחם עליי ולא לעזור :(
פציעה בכתף - מה האופציות שיש לי?

אגב, הנה משהו שקרה לי אתמול - התחלתי סבב נפח בנץ'/סקוואט והבחור שרצה בעבר לעשות ידיים בזמן שאני עושה בנץ' היה (לא ממש סובל אותו).

אז אני שומע להנאתי את בריטני בMP3 כשהוא פתאום בא לכיווני.
מסמן לי שהוא רוצה לומר לי משהו..טוב, בלית ברירה אני מוריד את האוזניות.
"מה אחי, אתה עושה בנץ'?"
"כן."

עכשיו, אני מבין שלאנשים מפגרים קשה לתפוס שיש כזה דבר תכנון אימונים ולא כל אימון באים ועושים את המקסימום, אז התעצבנתי עליו וכמעט אכלתי לו את הראש.

בלי בושה הדרדס הקטן מפריע לי באמצע בריטני בשביל לומר לי שאני לא מרים מספיק (כזכור, משקל שעשיתי לשבעה סטים של חמש חזרות בתחילת בלוק נפח, בלי ספוטר כמובן), ואז מתחיל להציק לי עם כמה חזרות אני יכול לעשות עם המשקל הזה.

Hahaha, I think I know who u mean, guy is an idiot. He was gonna do biceps curls in the squat rack a few weeks back to which I laughed at him saying "u gonna do curls in the rack?" His response "ya man", and by the tone of his voice and facial expressions, it was obvious it didnt occur to him how retarded (comparing him to a retarded person is probably insulting to retards) what he was doing was.

Also, he told me he stopped PLing (squatting) cuz his legs got too big....thats like saying u stopped doing cock excersises (oh how I wish) cuz ur dick got too big. Let's face it, that's impossible.

I think this is in order:

נערך לאחרונה:

23/10/15 - נפח תחתון

סקוואט - 142.5X5X5 החלטתי להשאיר את המשקל משבוע שעבר. היה כבד, גם הכאב בכתף ובמרפק מאתמול חזר לי באימון היום, וגם היה לי מכנס לא נוח שכמעט נקרע בחימום והוציא אותי מריכוז. נראה לי גם שבוע הבא אשאר עם המשקל הזה, לא חושב שיש צורך לעלות כל שבוע במשקל בנפח.
פלאנק - 1:00 25 קילו
ריצה בחוץ - 27:00 דקות, 4.5 ק"מ

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית