- פותח/ת השרשור
לכוון כן, אבל לא מצליחים להרוג אותו, הוא הורג אותנו לפניאיכזבת מאוד,אתה צריך בכל אימון לכוון להרוג את הכלוב.
נראה לי, אבל לא יודע מה זה קשור לחיטוב או לסיבולת לב ריאה... האמה של יד ימין שלי מחוטבת לא רע...הבנת ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לכוון כן, אבל לא מצליחים להרוג אותו, הוא הורג אותנו לפניאיכזבת מאוד,אתה צריך בכל אימון לכוון להרוג את הכלוב.
נראה לי, אבל לא יודע מה זה קשור לחיטוב או לסיבולת לב ריאה... האמה של יד ימין שלי מחוטבת לא רע...הבנת ?
זה די עצוב שהבנת.לכוון כן, אבל לא מצליחים להרוג אותו, הוא הורג אותנו לפני
נראה לי, אבל לא יודע מה זה קשור לחיטוב או לסיבולת לב ריאה... האמה של יד ימין שלי מחוטבת לא רע...
טוב אז לא הבנתי עד עכשיו, אבל אני אוהב את חוש ההומור שלך 🤣חשבתי שאתה מחטב בשביל הבחורות אז רציתי להמליץ על "אתר מוזר מאוד"
@Hamster אפשר תשובה?
דדליפט - 140X3, 160X3, 180X3, 200X1 רציתי לעשות שלשה עם 200 אבל בחזרה השניה היה ממש קשה והרגשתי את הגב קורס אז זרקתי קצת אחרי הניתוק.
פרס - 50X3, 55X3, 62.5X8, 70X3 סבבה, לא כבד מדי
סקוואט - 60X3X10 אפילו עם משקל קל זה מתיש...
בנץ' - 50 - 2X10, 1X20
צ'ין אפס - 3X5 בלי משקל (111.4)
לקחתי 600 מ"ג קפאין לפני האימון, אני לא בטוח שזה משפיע עליי...
יאללה שבוע הבא 1+, שיהיה לכולם סופ"ש נעים
תותח כל הכבוד תמשיך לתת בראש!!
תודה יא גבר!!תותח כל הכבוד תמשיך לתת בראש!!
נשמע לא רע, אולי אני אנסה שיטה כזאת, אבל אולי אני אעשה את זה על אליפטי ולא על הליכוןעשיתי את הקורס של החדר כושר ולמדתי טכניקה נחמדה לשפר סיבולת. זה אינטרולים רק זמנים אחרים.
בכללי אם יש לך זמן לרוץ 30 דקות זה אידיאלי אבל אפשר בפחות.
מה שאתה עושה זה רק נגיד קצב 9 3 דקות ואז קצב 11-12 ל 2 דקות. ככה 30 דקות
וכל אימון אתה צריך לעלות את המהירות מינימום ומקסימום בקצת, נגיד ב 0.2-0.5 לפי הרגשה. SS לריצות.
ופעם בשבועיים בערך אתה רץ 12 דקות על מהירות מקסימום שלך בכללי זה צריך להיות בערך בפלוס 0.5 עד 1 למהירות מקסימום באינטרולים
שיפרתי ככה בחודש אימונים שהייתי בקושי רץ על מהירות 12 הגעתי לכמעט 15.
האם הינך זקנה ?נשמע לא רע, אולי אני אנסה שיטה כזאת, אבל אולי אני אעשה את זה על אליפטי ולא על הליכון
+1נשמע לא רע, אולי אני אנסה שיטה כזאת, אבל אולי אני אעשה את זה על אליפטי ולא על הליכון
זקן...האם הינך זקנה ?
מאוד רציתי לבוא אתמול, כנראה שעם התמיכה שלכם הייתי עושה שלשה עם 200 😃אני ו @incin חיכינו לך אתמול ולא באת 😭 לא יפה להבריז!
אימון שטויות לא שווה עדכון 🤫 בכמ נראה אותך שבוע הבא, בתקווה..מאוד רציתי לבוא אתמול, כנראה שעם התמיכה שלכם הייתי עושה שלשה עם 200 😃
הבעיה שעזרתי לחבר לעבור דירה חצי יום, אז באתי הביתה ב8 בערב עייף ואחרי שאכלתי פיצה שלמה לבד חצי שעה לפני זה... ממש לא המצב המתאים ללכת לאימון 🤣
אגב אני לא רואה עדכון בלוג שלך...
אולי ביום ראשון, נראה אם אתאושש עד אז מהאימון של היום 😁אימון שטויות לא שווה עדכון 🤫 בכמ נראה אותך שבוע הבא, בתקווה..
עשיתי אינטרוולים בעליה, התכנון היה 5 אינטרוולים של דקה ריצה מהירה בעליה ודקה ריצה איטית בירידה, אבל באינטרוול רביעי וחמישי הצלחתי רק 30-40 שניות כל פעם. סה"כ 17:30 דקות, כולל חימום וכו'.
שבוע טוב לכולם
למה לבד?אכלתי פיצה שלמה לבד חצי שעה לפני זה