הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לכוון כן, אבל לא מצליחים להרוג אותו, הוא הורג אותנו לפני

נראה לי, אבל לא יודע מה זה קשור לחיטוב או לסיבולת לב ריאה... האמה של יד ימין שלי מחוטבת לא רע...
זה די עצוב שהבנת.
זה גם עצוב שאני משתמש בזה.
זה גם עצוב שגודלין יבין כשהוא יבוא.
חשבתי שאתה מחטב בשביל הבחורות אז רציתי להמליץ על "אתר מוזר מאוד".

yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר״:

16/01/15 - דדליפט ופרס - 3+

דדליפט - 140X3, 160X3, 180X3, 200X1 רציתי לעשות שלשה עם 200 אבל בחזרה השניה היה ממש קשה והרגשתי את הגב קורס אז זרקתי קצת אחרי הניתוק.
פרס - 50X3, 55X3, 62.5X8, 70X3 סבבה, לא כבד מדי

סקוואט - 60X3X10 אפילו עם משקל קל זה מתיש...
בנץ' - 50 - 2X10, 1X20
צ'ין אפס - 3X5 בלי משקל (111.4)

לקחתי 600 מ"ג קפאין לפני האימון, אני לא בטוח שזה משפיע עליי...
יאללה שבוע הבא 1+, שיהיה לכולם סופ"ש נעים

קרא את שאר עדכון הלוג...

עשיתי את הקורס של החדר כושר ולמדתי טכניקה נחמדה לשפר סיבולת. זה אינטרולים רק זמנים אחרים.
בכללי אם יש לך זמן לרוץ 30 דקות זה אידיאלי אבל אפשר בפחות.
מה שאתה עושה זה רק נגיד קצב 9 3 דקות ואז קצב 11-12 ל 2 דקות. ככה 30 דקות
וכל אימון אתה צריך לעלות את המהירות מינימום ומקסימום בקצת, נגיד ב 0.2-0.5 לפי הרגשה. SS לריצות.

ופעם בשבועיים בערך אתה רץ 12 דקות על מהירות מקסימום שלך בכללי זה צריך להיות בערך בפלוס 0.5 עד 1 למהירות מקסימום באינטרולים
שיפרתי ככה בחודש אימונים שהייתי בקושי רץ על מהירות 12 הגעתי לכמעט 15.

עשיתי את הקורס של החדר כושר ולמדתי טכניקה נחמדה לשפר סיבולת. זה אינטרולים רק זמנים אחרים.
בכללי אם יש לך זמן לרוץ 30 דקות זה אידיאלי אבל אפשר בפחות.
מה שאתה עושה זה רק נגיד קצב 9 3 דקות ואז קצב 11-12 ל 2 דקות. ככה 30 דקות
וכל אימון אתה צריך לעלות את המהירות מינימום ומקסימום בקצת, נגיד ב 0.2-0.5 לפי הרגשה. SS לריצות.

ופעם בשבועיים בערך אתה רץ 12 דקות על מהירות מקסימום שלך בכללי זה צריך להיות בערך בפלוס 0.5 עד 1 למהירות מקסימום באינטרולים
שיפרתי ככה בחודש אימונים שהייתי בקושי רץ על מהירות 12 הגעתי לכמעט 15.
נשמע לא רע, אולי אני אנסה שיטה כזאת, אבל אולי אני אעשה את זה על אליפטי ולא על הליכון

האם הינך זקנה ?
זקן...
אני לא אוהב לרוץ על הליכון, אם לרוץ אז אני מעדיף בחוץ, ואם אירובי במכון אז אליפטי...
בעיקרון התכנון היה לעשות ספרינטים בעליות, כמו שוונדלר ממליץ בספר, אבל גם אני מתבאס לצאת בקור הזה ובגשם, וגם לא בא לי לסחוב את הנעלי ריצה כל פעם למכון
טוב עכשיו קראתי את מה שכתבתי, וזה נשמע כמו "אוי אוי אוי..."

אני ו @incin חיכינו לך אתמול ולא באת 😭 לא יפה להבריז!
מאוד רציתי לבוא אתמול, כנראה שעם התמיכה שלכם הייתי עושה שלשה עם 200 😃
הבעיה שעזרתי לחבר לעבור דירה חצי יום, אז באתי הביתה ב8 בערב עייף ואחרי שאכלתי פיצה שלמה לבד חצי שעה לפני זה... ממש לא המצב המתאים ללכת לאימון 🤣
אגב אני לא רואה עדכון בלוג שלך...

מאוד רציתי לבוא אתמול, כנראה שעם התמיכה שלכם הייתי עושה שלשה עם 200 😃
הבעיה שעזרתי לחבר לעבור דירה חצי יום, אז באתי הביתה ב8 בערב עייף ואחרי שאכלתי פיצה שלמה לבד חצי שעה לפני זה... ממש לא המצב המתאים ללכת לאימון 🤣
אגב אני לא רואה עדכון בלוג שלך...
אימון שטויות לא שווה עדכון 🤫 בכמ נראה אותך שבוע הבא, בתקווה..

yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר״:

17/01/15 - ריצה

עשיתי אינטרוולים בעליה, התכנון היה 5 אינטרוולים של דקה ריצה מהירה בעליה ודקה ריצה איטית בירידה, אבל באינטרוול רביעי וחמישי הצלחתי רק 30-40 שניות כל פעם. סה"כ 17:30 דקות, כולל חימום וכו'.
שבוע טוב לכולם

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית