לא הייתה עוינות. השוותי בין הימים של התחרות (יום שישי לאומת יום חמישי). אני אישית תופס צד נייטראלי בכל הסכסוך האיגודי הזה.אני מרגיש עוינות או שנדמה לי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הייתה עוינות. השוותי בין הימים של התחרות (יום שישי לאומת יום חמישי). אני אישית תופס צד נייטראלי בכל הסכסוך האיגודי הזה.אני מרגיש עוינות או שנדמה לי?
אה אז אני סתם פרנואיד 😃לא הייתה עוינות. השוותי בין הימים של התחרות (יום שישי לאומת יום חמישי).
כנ"ל.אני אישית תופס צד נייטראלי בכל הסכסוך האיגודי הזה.
לרשום שיאים ערציים?![]()
![]()
פה כתוב איפה כמה וכו'.
רוסים 😉לרשום שיאים ערציים?
😆 צפוי.רוסים 😉
זה כבר שנה שנייה שאני רואה את השגיאה הזו.
זה ולרי, מותר לו בלאט!!לרשום שיאים ערציים?
יש לך מושג לגבי שקילה בצפון באיזה שעות זה יהיה? או שזה גמיש, מתי שאני קובע איתו? ואיפה זה בצפון?![]()
![]()
פה כתוב איפה כמה וכו'.
עוד לא פורסם.זה ולרי, מותר לו בלאט!!
יש לך מושג לגבי שקילה בצפון באיזה שעות זה יהיה? או שזה גמיש, מתי שאני קובע איתו? ואיפה זה בצפון?
ותודה על המידע
סקוואט - 173X1 חשבתי שעדיף להתרגל לראק החדש (מכון חדש כמו שציינתי לפני) לפני שאני מעמיס משקל יותר מדי כבד. זה לא כלוב סגור אלא ראק עם מוטות בטחון וזהו, והמוטות בטחון קצרים כלומר אם אני רוצה לעבוד איתם אז אני לא יכול לקחת שני צעדים אחורה אלא חצי צעד כזה, להיאר קרוב לעמודים של הראק. בנוסף האימון אחרי 10 שעות על הרגליים ששבוע שעבר הרגשתי שהשפיע לי על הסקוואט. קיצר יצאתי סתם פחדן, כי זה עלה סבבה, אולי יכלתי עוד חזרה אבל הכנתי את עצמי לסינגל מראש.
דדליפט - 225X1, 180X4 זהו, חזרתי ל RM1 של כל הזמנים שלי! שבוע הבא PR. רציתי לעשות 3 סטים עם 180 אבל בראשון התחילו לי כאבים באזור כתף שמאלית, בעצם כזה, אני חושב שזה מהדפיקה של המוט ברצפה, קרה לי בעבר, אז עצרתי.
תודה 😃קטלני יבגני! כל הכבוד. 🙌
לא, דווקא ציפיתי שהוא ירה הרבה משקל על המוט ויבוא להרים את זה 😆 נראה לי הוא לא בא כי הוא היה עסוק עם איזו מתאמנת שם, עשה לה תדרוך במכון או משהוהמאמן הפוזאיסט אמר משהו היום?
ציפיתי גם שהוא יבוא להציע לי שמירה בסקוואט, כבר התכוננתי להגיד לו שהנה, שמתי את המוטות בטחון בגובה מתאים לכשל והכל יהיה טוב. הוא לא באהמאמן הפוזאיסט אמר משהו היום?
טוב לדעת שלסיפור הזה יש סוף שמח 😃לא, דווקא ציפיתי שהוא ירה הרבה משקל על המוט ויבוא להרים את זה 😆 נראה לי הוא לא בא כי הוא היה עסוק עם איזו מתאמנת שם, עשה לה תדרוך במכון או משהו
ציפיתי גם שהוא יבוא להציע לי שמירה בסקוואט, כבר התכוננתי להגיד לו שהנה, שמתי את המוטות בטחון בגובה מתאים לכשל והכל יהיה טוב. הוא לא בא
זה לא אומר ששבוע הבא הוא לא יבוא ולא ינסה למשוך 227.5 בלי חימום 😃טוב לדעת שלסיפור הזה יש סוף שמח 😃
לפי מה שהבנתי אצל רוסים להיות על סייקלים זה מאוד פופולרי ויש מקומות שבהם כולם מזריקים. גם להרבה מאלה שמזריקים יש אגו גדול כי הם מרגישים שהם יותר טובים מאחרים. אני חושב שההתנהגות שנתקלת בה נורמאלית לגמריזה לא אומר ששבוע הבא הוא לא יבוא ולא ינסה למשוך 227.5 בלי חימום 😃
אגב דווקא בחור נחמד סך הכל. והבחור השני שהיה שלשום, זה שניסה ללחוץ 140 ונכשל, אם הבנתי אותם נכון הוא סיים סייקל לא מזמן ועכשיו מתחיל להיחלש קצת
אוי ואבןי אם היית מזריקלפי מה שהבנתי אצל רוסים להיות על סייקלים זה מאוד פופולרי ויש מקומות שבהם כולם מזריקים. גם להרבה מאלה שמזריקים יש אגו גדול כי הם מרגישים שהם יותר טובים מאחרים. אני חושב שההתנהגות שנתקלת בה נורמאלית לגמרי
🤣🤣🤣🤣🤣אוי ואבןי אם היית מזריק