Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

08/01/16 - נפח עליון

בנץ' - 118X5X5 מתחיל להיות כבד המשקל בנפח, אבל עלה בלי בעיה מיוחדת. בעיקרון אני אמשיך לעלות משקל כל שבוע כרגע, אם אגיע לכשל בנפח אז כנראה אעשה ריסט. שבוע הבא 120, צריך לצלם 😃
צ'ין אפס - 5X4X5 מ.ג 111.6 רציתי להספיק מקבילים לפני שהמכון נסגר אז לא עשיתי סט חמישי. למרות שהמאמן יצא בסדר, הוא נתן לי לעכב אותו בכמה דקות.
מקבילים - 20X10,10,7 נחתי מעט מדי לפני הסט האחרון, וגם הייתי כבר די גמור מהבנץ'.
מסור - 47.5X8,10

קרא את שאר עדכון הלוג...

10/01/16 - עצימות תחתון

סקוואט - 180X3 PR כיוונתי ל 5 אבל עצרתי אחרי השלישית. אין צילום כי היו מלא ליצנים במכון אז רציתי להתנתק מהכל ולא רציתי להתעסק עם הטלפון או לבקש ממישהו לצלם.
דדליפט - 190X5, 162.5X5 רציתי לעשות 3X5 עם 162.5 אבל בסט הראשון היה לי כאב בגב תחתון, מהסוג הלא נעים אז הפסקתי. אחרי האימון שכבתי ושחררתי קליקים בגב, נראה לי יותר טוב עכשיו.
ריצה - 8 קמ"ש, 20 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

או שאתה רוצה לנסות ספונטאני כשתחשוב ש212 יעלה?
🤣
תי אתה רוצה לנסות RM1? יש לך תכנון או שאתה רוצה לנסות ספונטאני כשתחשוב ש212 יעלה?
לא מתכנן סינגלים בזמן הקרוב. רוצה להתקדם בשלשות-חמישיות כמה שאפשר עם ההתקדמות שכתבתי שבוע שעבר: 4-5 חזרות=מעלה 5 קילו שבוע הבא, 3 חזרות=מעלה 2.5, פחות מ 3=חוזר על המשקל ומכוון ל 3 לפחות.
אגב ההתקדמות הזו אני הולך לעשות בסקוואט ודד, בבנץ' בכל מקרה לא יותר מ 2.5 כי אני גם ככה לא בטוח כמה עוד אוכל למשוך התקדמות שבועית בו.
גם בפרס 2.5 ומנסה 5X5 (השבוע אולי אבדוק סינגל בפרס כי הדיון שהיה על הסרטון הדליק אותי לבדוק)
זתומרת לפי האימון של היום - שבוע הבא 182.5 סקוואט, 195 דד

11/01/16 - עצימות עליון

האימון היה אמור להיות מחר אבל מחר לא יתאפשר אז הקדמתי להיום, כנראה בגלל זה לא הייתי במיטבי. אבל היי, לפחות יש PR בפרס (עם קצת רמאות)
בנץ' - 130.5X3F אחרי ששבוע שעבר היה 128X4 ציפיתי שיהיה את זה לפחות לשלשה, אבל לא נורא, שבוע הבא אחזור על המשקל ונראה מה יהיה.
פרס - 94.5X1PR, 101F, 101F אז אחרי הדיון באשכול של הפרס שלי בשבוע שעבר רציתי לבדוק סינגל. 94.5 עלה בסדר, אחר כך ראיתי בצילום שהיה טיפה עזרה מהברכיים (עוד מעט אעלה סרטון). אחר כך שני נסיונות כושלים עם 101. יש מצב שביום טוב יותר היה לי את זה, אבל זה הכל בתאוריה.

הכשלים די ביאסו אותי ולא היה לי כוח להרים יותר אז רק עשיתי ריצה 20 דקות וזהו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

בפועל צדקת, אבל אני בטוח 100% שהיום הייתי חלש יותר מאשר באימון של שבוע שעבר
כן זה מובן. הקדמת את האימון. אבל לדעתי גם אם היית בא במיטבך היית אולי מגיע ל97. אני חושב ש100 זה בכל זאת קצת יותר מדי. אבל אני בטוח שעוד חודש יש סיכוי טוב שיהיה לך את זה עם קצב ההתקדמות העכשווי שלך

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית