וכמה במשקל גוף? 😃אז עכשיו אני חצי קילו מעליך גם בנפח וגם בעצימות 😄
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וכמה במשקל גוף? 😃אז עכשיו אני חצי קילו מעליך גם בנפח וגם בעצימות 😄
צריך להישקל יש לי הרגשה שהשמנתי בימים האחרונים בגלל כל הלמידה וגם זה שאכלתי 5 יום את האוכל של באבושקה וזה הרבה שמן בכל דבר 😲😲וכמה במשקל גוף? 😃
כרגע אני רוב היום על הרגליים ככה זה לא הבעיה.קודם כל, תיקון ישיבה, הפסקות מישיבה, ישיבה מרובה בכללי יכולה לגרום לבעיות גב תחתון וסטטיסטית רוב האנשים הסובלים מבעיות גב תחתון הם אנשים העובדים בעבודה משרדית.
אתה מתגלגל על הגב התחתון?בנוסף לזה אני משתמש בפואם רולר מאז שבוע שעבר ולדעתי זה עוזר לי קצת גם כן (הגיע מEBAY).
לא נורא, יום ראשון 182.5, נראה כמה חזרות יהיו לי (אם ארגיש מספיק טוב לשפוף כבד)אז עכשיו אני חצי קילו מעליך גם בנפח וגם בעצימות 😄
מעניין מה משני הדברים היה הגורם העיקרי להשמנה 🙄צריך להישקל יש לי הרגשה שהשמנתי בימים האחרונים בגלל כל הלמידה וגם זה שאכלתי 5 יום את האוכל של באבושקה וזה הרבה שמן בכל דבר 😲😲
כה. לפעמים גם בין סטים של סקוואט.אתה מתגלגל על הגב התחתון?
נראה כמה חזרות תוכל לעשות עם משקל שהוא כמעט הסינגל הקודם שלך 😉לא נורא, יום ראשון 182.5, נראה כמה חזרות יהיו לי (אם ארגיש מספיק טוב לשפוף כבד)
אגב בנפח זה לא חצי קילו אלא רבע קילו 😃 המשקל היה 157.25 משהו כזה, פשוט זה מצחיק לכתוב מספרים כאלה אז אני מעגל למטה
אני אתן לך הסבר קצת יותר מדעי למצב.אגב "השמנתי בגלל הלמידה" זה כמעט כמו "אימוני כוח יעשו אותך שמן"
אבל מאז פציעה היו עוד דברים שעשית לגב תחתון? חוץ מלהיפגש עם פיזיותרפיסטכה. לפעמים גם בין סטים של סקוואט.
"הקודם" זו מילת המפתח. גם 100 היה פעם הסינגל הקודםנראה כמה חזרות תוכל לעשות עם משקל שהוא כמעט הסינגל הקודם שלך 😉
לא...אגב "השמנתי בגלל הלמידה" זה כמעט כמו "אימוני כוח יעשו אותך שמן"
מהר מאוד הפסקתי לעשות את מה שהפיזיוטרפיסט אמר ועברתי לעשות סקוואטים. זה מה שפתר את הבעיה לדעתי בנוסף להקפדה על הכללים שאמרתי בתגובה הקודמת.אבל מאז פציעה היו עוד דברים שעשית לגב תחתון? חוץ מלהיפגש עם פיזיותרפיסט
נודניק. מקס הסביר לי כברלא...
תשובה מושלמת 😃מהר מאוד הפסקתי לעשות את מה שהפיזיוטרפיסט אמר ועברתי לעשות סקוואטים. זה מה שפתר את הבעיה לדעתי בנוסף להקפדה על הכללים שאמרתי בתגובה הקודמת.
תשובה מושלמת ואפילו לייק אני לא מקבל?תשובה מושלמת 😃
מתאר אותי דיי טוב.נודניק.
קח 2תשובה מושלמת ואפילו לייק אני לא מקבל?
חוצפן 😡
אפשר גם לומר טרול, ספאמר, קרציה, חפרן, חכמולוג, בכייןמתאר אותי דיי טוב.
וואלה לא יודע. האמת יש מצב אני אנסה שוב ביום שישי, יש לי נפח בנץ' אז אולי לפני זה אני אעשה סינגל פרס, אולי אם זה יהיה בתחילת האימון ולא אחרי בנץ' זה יעלה. בכל מקרה גם אם לא אני לא אעשה סינגלים לא מתוכננים יותר בינתיים. היום זה סתם דפק לי את המשך האימון גם מנטלית וגם פיזית כי יצא שאיזה חצי שעה לפחות לא עשיתי כלום, סתם הסתובבתי במכון ניסיתי להיכנס למיינדסט המתאים.
תודה 😃
והנה הסרטון:
קרציה
מה ההבדל?נודניק.
חכמולוג
תודה 😃חתיכת משקל וכל הכבוד 😃
כל עוד זה לא הורם זה לא הורםקשה לדעת אם היה לך 100 או לא...
נכון, שמתי לב לזה רק כשראיתי את הסרטוןאני חייב לציין שבתחילת ההרמה נעזרת מעט בברכיים, הן לא היו נעולות.
תודה 😃
כל עוד זה לא הורם זה לא הורם
נכון, שמתי לב לזה רק כשראיתי את הסרטון
זה בסדר.. זה היה תנועה לא מודעת האמת.סליחה על הקטנונית לגבי הברכיים 😃 אבל הרגשתי חייב לציין, אני אוסיף ואגיד שנעזרת בהם מעט ולא כמו בפוש פרס 😃
השבוע היה סקואט 180X3, דדליפט 190X5, בנץ' 130X2 (היה בנץ' חלש יחסית, שבוע שעבר היה 128X4)קיצור כל הכבוד, איך שאר המשקלים בנתיים? תחסוך לי חזרה הלוך וחזור בבלוג.
יבגני תעשה מתיחות כאלהתודה
גב תחתון, ממש למטה. לא בשריר אלא מן כאב בעמוד שדרה או משהו
זה בסדר.. זה היה תנועה לא מודעת האמת.
השבוע היה סקואט 180X3, דדליפט 190X5, בנץ' 130X2 (היה בנץ' חלש יחסית, שבוע שעבר היה 128X4)
רוב הסיכויים שכן. מקווה להשלים את המסע שהשם של הלוג שלי מדבר עליו ☺חזק מאוד, אתה מתכוון להתחרות באפריל?