הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
תוריד את החגורה ותעשה זריז לפני שהמוט יקלוט שאתה בלי. תבלבל תדדליפט.
אגב אני בלבלתי תדדליפט היום גם. באתי ב 13:00

תוריד את החגורה ותעשה זריז לפני שהמוט יקלוט שאתה בלי. תבלבל תדדליפט.
הכי טוב להוריד את המוט ולעשות דדליפט בלי מוט, אז הגוף בכלל נכנס לבלבלה
ובכלל דדליפט בלי משקל זה טוב, לעשות 10 סטים של 22 חזרות להיפרטרופיה סרקופלזמית מירבית.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״המסע לטוטאל 600״:

עדכון לוג: 13/05/16

סקוואט ללא - 140X3X5 היה קשה מאוד, גם לא היה כוח בכללי היום, הודות לסניקרס של @Bill Plates ההרגשה השתפרה קצת. מתלבט אם להתחיל לחגור כבר מאימון הבא או לנסות למשוך עוד קצת.
בנץ' - 130.5X3,3,2, 126X3X3, 121.5X2X3 הסט הראשון היה עם עצירה בהכל, גם הסט הראשון עם 126. כנראה שאעשה בנץ' קליל במשך שבוע הבא ואז או שאבדוק RM1 ואתחיל מחדש עם האחוזים של זה או שפשוט אעשה ריסט ואתחיל מחדש.
טבטה 10 סבבים (5 דקות) לקינוח

קרא את שאר עדכון הלוג...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״המסע לטוטאל 600״:

עדכון לוג: 16/05/16

סקוואט - 145X3X5 ללא חגורה. סט ראשון הרגיש ממש כבד, חשבתי כבר לחגור בסט השני, בסטים הבאים נכנסתי עם יותר רייג' והיה יחסית בסדר. אימון הבא אמשיך ללא חגורה.
בנץ' - 98X2X3 כמו שאמרתי, שבוע התאוששות מלחיצות כבדות.
צ'ין אפס - 9,8,7,4 מ.ג 112.4
אליפטי - 3 אינטרוולים של חצי דקה:דקה רציתי 5 אבל הרגשתי שבא לי להקיא אחרי השלישי אז הפסקתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

וואי וואי אתה מתחזק עם האירובי, אחרי 3x5 סקוואט אתה עושה אינטרוולים עד שבא לך להקיא? אני תופס ממך יבגני 🙌

אחרי 3x5 סקוואט אתה עושה אינטרוולים עד שבא לך להקיא?
אני לא חושב שזה כזה טוב להתאמן עד שבא לך להקיא 😁 פשוט לא ציפיתי שזה יבוא אחרי האינטרוול השלישי.
האמת שפשוט ממש לא רציתי לעשות את ה 20 דקות הרגילות היום. רציתי להכנס לחדר לחדר קרוספיט ולהרביץ עם הפטיש לצמיג אבל היה שם איזה שיעור של בנות (מבחינתי זה היה בסדר לעשות את זה לידן, מבחינתן נראה לי לא).

LOL להרביץ לצמיג איזה מכון של גייז
תנסה פעם 🤣
אגב תקשיב היה חם בטירוף, ועוד באיזור של הראק בכלל סאונה. איך שסיימתי את הסקוואט נזכרו להדליק את המזגן המרכזי

תדליק את הדבר הזה בכניסה שנראה כאילו מזגן ומאוורר עשו ילד ותוריד אותו ל16

תנסה פעם 🤣
אגב תקשיב היה חם בטירוף, ועוד באיזור של הראק בכלל סאונה. איך שסיימתי את הסקוואט נזכרו להדליק את המזגן המרכזי
אצלנו תמיד קפוא, המזגן הופך את החדר כושר לאנטארטיקה

תדליק את הדבר הזה בכניסה שנראה כאילו מזגן ומאוורר עשו ילד ותוריד אותו ל16
🤣🤣🤣🤣
הוא עבד אבל לא הגיע לאיפה שהראק
אצלנו תמיד קפוא, המזגן הופך את החדר כושר לאנטארטיקה
האמת אני לא בטוח מה יותר טוב. אני זוכר בטכניון המזגן היה מכוון בדיוק על הבנץ' (אי אפשר היה לשנות) וזה זין, לפעמים בקיץ הייתי מביא חולצה ארוכה לשים בין הסטים.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית