- פותח/ת השרשור
- #5,221
לא 😡יא מפלצת, מה עם חיטוף?🤡
לפחות לא בצורה ה"רגילה" של לחתוך המון קלוריות ולהרגיש רעב וחלש תמיד.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא 😡יא מפלצת, מה עם חיטוף?🤡
זה לא מעט נפח, למשל ניקח מודל לחיצות כזה:לגבי שבוע בנץ' שבוע פרס אני פחות אוהב את הרעיון, זה פשוט נראה לי מעט מדי נפח, אלא אם כן להוסיף גם מקבילים. אבל לקחת את התבנית של טקסס ואולי טיפה לעשות התאמות נשמע לא רע. אגב בכללי מבחינתי התקדמות עקבית של 2.5 בחודש זה אחלה, זה אומר 30 קילו בשנה 😃
יש מצב אנסה ככה, אבל כמו שאמרתי אוסיף מקבילים ליום נפח וליום עצימות.זה לא מעט נפח, למשל ניקח מודל לחיצות כזה:
שבוע 1:
בנצ' 5x5 עם 90% מה-RM5
פרס 3x5 עם 90% מה-RM5
בנצ' RM5 חדש.
שבוע 2:
פרס 5x5 עם 90% מה-RM5
בנצ' 3x5 עם 90% מה-RM5
פרס RM5 חדש.
ככה שאין מנוחה אמיתית ללחיצות, תכנון די ברוטלי אבל עובד מצויין.
מקסימום ילך חרא ותגיע לכשלים, תעבור לתכנון חודשי, למרות שלדעתי תוכל להתקדם מצויין במודל כזה.
ביום התאוששות לא אמורים לעשות פחות משקל, משהו כמו 90% מהמשקל של הנפח? או את המשקל של הנפח אבל 3X3 לא 3X5?שבוע 1:
בנצ' 5x5 עם 90% מה-RM5
פרס 3x5 עם 90% מה-RM5
בנצ' RM5 חדש.
שבוע 2:
פרס 5x5 עם 90% מה-RM5
בנצ' 3x5 עם 90% מה-RM5
פרס RM5 חדש.
יש כל מיני וריאציות ליום התאוששות, אני מציע משהו מעט קשוח, בגלל זה אני חושב שבתבנית כזו להכניס מקבילים זו התאבדות, אבל לשיקולך.ביום התאוששות לא אמורים לעשות פחות משקל, משהו כמו 90% מהמשקל של הנפח? או את המשקל של הנפח אבל 3X3 לא 3X5?
אז זה לא בדיוק תכנון חודשי, אם אתה שובר PR ככל שבועייםאגב גם תכנון חודשי אפשר לעשות עם התבנית הזאת, נגיד שבוע 1: RM5 בנץ', שבוע 2: RM5 פרס, שבוע 3: RM3 בנץ', שבוע 4: RM3 פרס. שבוע 5: כמו שבוע 1 עם תוספת 2.5 קילו, וכן הלאה.
פשוט היה לי נסיון עם טקסס, והאמת שלא אהבתי אותה ללחיצות. בגלל זה אני חושב כן להוסיף שיהיה עוד נפח.יש כל מיני וריאציות ליום התאוששות, אני מציע משהו מעט קשוח, בגלל זה אני חושב שבתבנית כזו להכניס מקבילים זו התאבדות, אבל לשיקולך.
נכון, אולי לא בדיוק תכנון חודשי, אבל אתה מעלה משקל כל חודש. בכל מקרה זה סתם מחשבה. פשוט תכלס אני לא יודע כמה אני אוכל להתקדם גם ב 2.5 קילו בשבועיים. אם עכשיו ה RM1 שלי בבנץ' הוא 140 ובפרס 95, אני חושב שלצפות בעוד חצי שנה לעשות בנץ' 170 ופרס 125 זה אופטמי מדי. גם אם בעוד שנה יהיה לי משהו קרוב לזה זה יהיה טוב.אז זה לא בדיוק תכנון חודשי, אם אתה שובר PR ככל שבועיים
שמעת פעם על המודל פירמידה של ריפטו? 😃נכון, אולי לא בדיוק תכנון חודשי, אבל אתה מעלה משקל כל חודש. בכל מקרה זה סתם מחשבה. פשוט תכלס אני לא יודע כמה אני אוכל להתקדם גם ב 2.5 קילו בשבועיים. אם עכשיו ה RM1 שלי בבנץ' הוא 140 ובפרס 95, אני חושב שלצפות בעוד חצי שנה לעשות בנץ' 170 ופרס 125 זה אופטמי מדי. גם אם בעוד שנה יהיה לי משהו קרוב לזה זה יהיה טוב.
לא, האר נא את עינישמעת פעם על המודל פירמידה של ריפטו? 😃
זה מודל מאוד דומה לרעיון של מה שכתבת, רק בנוי אחרת, אני לא זוכר אותו במדויק אבל זכור לי שזה הולך בערך ככה:לא, האר נא את עיני
הכוונה שעושים ריסט של 4 שבועות כך שבשבוע הרביעי יש PR?אתה מוסיף 2.5 כל שבוע ככה שאחרי 4 שבועות אתה מגיע ל-5x5 שהוא PR
בדיוקהכוונה שעושים ריסט של 4 שבועות כך שבשבוע הרביעי יש PR?
מ.ג 110.8
בטן: 103.5
יד: 43.5
אני על אותו משקל פחות או יותר אבל הבטן קטנה בחצי ס"מ
יש עוד דרכים? 😛לפחות לא בצורה ה"רגילה" של לחתוך המון קלוריות ולהרגיש רעב וחלש תמיד.
כן, לחתוך טיפה, לרדת לאט אבל להמשיך להתאמן רגיל ולא להרגיש רעב וחלש תמיד 😃יש עוד דרכים? 😛
הפעם זה היה בגלל @THE BEAR שהחליט לקרוא ללוג שלו כמעט באותו שם כמו שלי, וגם השם הנוכחי יהיה אקטואלי תמיד ולא אצטרך לשנות 😃בואנה יבגני, החלפת כבר יותר שמות ללוג ממה שאני עשיתי מאז שפתחתי לוג. 😆
אה כן, טוב אז אתה צודק.. רק שייקח לך 5 שנים בערך לרדת 10 קג 😄כן, לחתוך טיפה, לרדת לאט אבל להמשיך להתאמן רגיל ולא להרגיש רעב וחלש תמיד 😃
אחלה שם אבל 😃 (שלך)הפעם זה היה בגלל @THE BEAR שהחליט לקרוא ללוג שלו כמעט באותו שם כמו שלי, וגם השם הנוכחי יהיה אקטואלי תמיד ולא אצטרך לשנות 😃
בסדר יש זמן עד הפנסיה 😁 ובכלל אני לא כזה נעול על לרדת, כרגע יותר בקטע של לא רוצה לעלות עוד במשקל.אה כן, טוב אז אתה צודק.. רק שייקח לך 5 שנים בערך לרדת 10 קג 😄
תודה 😍אחלה שם אבל 😃 (שלך)
אמרתי שמתוכנן לחודשיים, הנה:@לוטם אני קורא עכשיו על מודל הפירמידה, זה לא תכנון חודשי זה תכנון ל 8 שבועות
אתה לא קורא 😛התכנון הוא דו-חודשי
נכון גם את זה כתבתי, פשוט בהקשר של הלחיצות.שבועות עושים 5X5 באימון הראשון והאחרון של השבוע, כמו שאמרת בשבוע הרביעי יש שיא ל 5X5, באמצע השבוע עושים 5X5 יותר קל.
לא הבנתי, איך RM1 ל-3 חזרות? 😲אחרי זה יש 4 שבועות של שלב עצימות שבסופו אמורים לעשות את ה RM1 לשלוש חזרות
אופס 🙄אתה לא קורא 😛
ה RM1 שהיה לך לפני תחילת בלוק, בסוף ה 8 שבועות אתה אמור לעשות אותו ל 3 חזרות. יענו התחזקת ב 8 שבועות 😃לא הבנתי, איך RM1 ל-3 חזרות? 😲
נשמע פגזה RM1 שהיה לך לפני תחילת בלוק, בסוף ה 8 שבועות אתה אמור לעשות אותו ל 3 חזרות. יענו התחזקת ב 8 שבועות
סקוואט - 167X3X5
בנץ' - 108X5X5 עלה סבבה אבל הרגיש יותר כבד ממה שציפיתי. בגלל זה גם לא הוספתי מקבילים היום, בהמשך נראה.
צ'ין אפס - 11.5X2X5, 0X6 מ.ג 112.9
אליפטי - 20 דקות