הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
זה אולי אחד הפירושים לשם דדליפט, אתה dead אחרי שאתה lift.

תודה 😃 למרות שהתכנון היה בין 3 ל 5 חזרות...

בסה"כ המזגן במכון פצצה
לגמרי. יש שני מצבים: או חום אימים או אם אתה עומד בדיוק בכיוון שלו אז רוח קרה ישר לגב.
תשמע עם כל זה שהאווירה אצלנו הרבה יותר טובה מלייף זה די חרא שהוא לא משקיע לפחות במיזוג נורמלי

yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

עדכון לוג: 20/06/16

סקוואט - 175X3,3,1 הרגשתי עייף יותר מדי, גם לא ישנתי כזה טוב בימים האחרונים בגלל החום הזה. בסט הראשון כבר מהחזרה הראשונה זה עלה לאט, החזרה השלישית הייתה קשה מדי ולא רציתי לנסות את הרביעית. לסט השלישי כבר נכנסתי לא מרוכז בראש של "אין לי כוח, רק לגמור עם זה" אז עצרתי אחרי סינגל.
בכללי נראה לי די מיציתי התקדמות מאימון לאימון בסקוואט. זתומרת אני יכול לחזור על המשקל או לעשות ריסט ולטפס חזרה אבל האמת שגם לא בא לי על 3 סטים עם משקל מירבי כל פעם. כרגע הכיוון הוא שכמעט 100% שבוע הבא מתחיל טקסס לסקוואט. נראה אם איזה משקל אתחיל, כנראה או 150 לחמישיה או 155 לשלשה (הנפח ייקבע בהתם) ואקפוץ 5 קילו בשבוע עד שאגיע למשקל הנוכחי (170X5 או 175X3).
פרס - 81X5,5,3,3,3 הסטים הראשונים דווקא עלו בסדר יחסית, אחר כך פתאום שוב קיבלתי גל של עייפות. אחזור על המשקל אימון פרס הבא.
צ'ין אפס - 8,7,6,4 מ.ג 111.4

קומפלקסים - דדליפט, חתירה, פרונט סקוואט, פוש פרס, סקוואט, פוש פרס מאחורי הראש. 3 סבבים של חמישיות, מנוחה, ואז עוד 2 סבבים של חמישיות. לא מדדתי זמנים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

משהו שחשבתי עליו עכשיו, אולי אתן נסיון ללינארית בסקוואט ודדליפט, נראה לי שווה את הנסיון לפני טקסס.

משהו שחשבתי עליו עכשיו, אולי אתן נסיון ללינארית בסקוואט ודדליפט, נראה לי שווה את הנסיון לפני טקסס.
טקסס זו תכנון לא משהו עבור הדדליפט להרבה אנשים, אני אישית חושב שהליניארית טובה בהרבה למשיכות.
אבל בסקוואט זה סיפור אחר לגמרי.

אני כן חושב שכדאי לתת ניסיון ללינארית לפני.

בטקסס הגעתי לסינגל 220 בדדליפט פעם ראשונה. בנוסף אם נתקעים אז אפשר להתחיל להוסיף נפח לדדליפט. אבל אולי באמת שווה לנסות לינארית קודם.
אני אישית חושב שהליניארית טובה בהרבה למשיכות
בכל מקרה אני אעשה את זה רק לסקוואט ודדליפט לא לשאר ההרמות.

תתחיל להזריק ותעבור ל ABCDE
A הראש הקצר של הבייספס
B הראש הארוך של הבייספס
C חזה אמצעי
D חזה עליון
E חזה תחתון ואם יש זמן אז שאר השרירים (לא יהיה זמן כי זה שרירים לא מעניינים)

A הראש הקצר של הבייספס
B הראש הארוך של הבייספס
C חזה אמצעי
D חזה עליון
E חזה תחתון ואם יש זמן אז שאר השרירים (לא יהיה זמן כי זה שרירים לא מעניינים)
שכחת תאומים.
מכניסים את זה תמיד ב every day is upper body day

אני, בניגוד למורן, לא חושב שיש מקום לתאומים, אלא להוסיף עוד בייספס וגם בידוד לטרייספס:

A הראש הקצר של הבייספס
B הראש הארוך של הבייספס
C חזה אמצעי, בייספס וטרייספס
D חזה עליון, בייספס וטרייספס
E חזה תחתון, בייספס וטרייספס ואם יש זמן אז שאר השרירים (לא יהיה זמן כי זה שרירים לא מעניינים)

מאחר ו:
every day is ARMS day

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית